zabudovaný TV tuner
Moderátor: maXXmilian
- radon
- Nováček

-
zabudovaný TV tuner
Zdravim vás.Vybírám si LCD.Všem parametrům rozumím a vím co a jak,ale zajima mě jedna věc.A to zabudovaný TV tuner.Ptám se jak to funguje...Je to tak,že prostě do LCD připojím koaxiální kabel,přes nějaké menu naladím kanály,a bude mi to fungovat jako TV?? Tudiš je to nezávysle na zbytku počítači,a mužu si LCD vzít třeba sebou na chatu,kde mi stačí koax a proud na to abych měl TV sebou???? Pokud se mílím,tak bych byl rád,kdyby mi to někdo vysvětlil.Strašně vám děkuju.Zdar
- Butch
- Středně pokročilý

Ano, jak jinak by to melo fungovat?
Samozrejme ze to funguje nezavisle na PC.
Chova se to jako klasicka televize.
Tunery v LCD vetsinou potrebuji dost kvalitni signal. Pokud nemas kabelovku, tak bych si to jeste rozmyslel.
Samozrejme ze to funguje nezavisle na PC.
Chova se to jako klasicka televize.
Tunery v LCD vetsinou potrebuji dost kvalitni signal. Pokud nemas kabelovku, tak bych si to jeste rozmyslel.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06