Poradte zacatecnikovi, Torrent ... jak na NAT?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Poradte zacatecnikovi, Torrent ... jak na NAT?

Příspěvek od OBR »

Jelikoz uz i doma mam peknou lajnu, chchi zkusit zprovoznit torrent ale nejak se to nedari. Stale mam v uTorrentu problem s NAT, vim ze se to resilo milionkrat tredy jsem cetl ale nic nevycetl ...

Muj provider NEBLOKUJE zadne porty, takze je to jen o nastaveni, ale kde a jak? Nefunguje to ani s vyplym FW ... tak nevim kde je chyba.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

NAT by neměl být problém, jen to pak jede trochu pomaleji, protože nemáš na výběr tolik lidí (stejné jako na DC aktiv/pasiv)
máš možnost přesměrování portů? neblokuje ISP torrent jako takový?
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

NoTHX píše:NAT by neměl být problém, jen to pak jede trochu pomaleji, protože nemáš na výběr tolik lidí (stejné jako na DC aktiv/pasiv)
máš možnost přesměrování portů? neblokuje ISP torrent jako takový?
ne, neblokuje primo jsem se ho ptal. me torrent funguje ale strasne pomalu, protoze proste NAT nefunguje, vzdycky mi ten uTorrent napise Error tento port nelze pouzit a to jsem jich zkousel milion.

ja presmerovat porty? ve win?
Almighty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Almighty »

Co máš za připojení?
[CPU:] Intel Core 2 Duo E4300 + CM Hyper 212+ [MB:] Asus P5Q PRO [RAM:] 2x A-data 1GB 800Mhz +2x A-data 2GB 800Mhz [GK:] GIGABYTE N26OC-896I [HDD:]Samsung 1TB + Seagate Barracuda 7200.10 320GB (16MB) Sata II [DVD-RW:] LG GSA-4165 [PSU:] Enermax Liberty EL400AWT 400W [Case:] Thermaltake Soprano [Monitor:] LG Flatron W2600HP-BF [Myš:] Logitech G500 [Klávesnice:] MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 V1.0 [Repro:] Creative Inspire 4.1 4400 [Sluchadla:] Koss SB/45; Koss Porta Pro
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

kabelovku
Almighty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Almighty »

Používáš router?
[CPU:] Intel Core 2 Duo E4300 + CM Hyper 212+ [MB:] Asus P5Q PRO [RAM:] 2x A-data 1GB 800Mhz +2x A-data 2GB 800Mhz [GK:] GIGABYTE N26OC-896I [HDD:]Samsung 1TB + Seagate Barracuda 7200.10 320GB (16MB) Sata II [DVD-RW:] LG GSA-4165 [PSU:] Enermax Liberty EL400AWT 400W [Case:] Thermaltake Soprano [Monitor:] LG Flatron W2600HP-BF [Myš:] Logitech G500 [Klávesnice:] MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 V1.0 [Repro:] Creative Inspire 4.1 4400 [Sluchadla:] Koss SB/45; Koss Porta Pro
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Ne, mam jen kabelovku-pak cable modem-a PC.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“