Win verze || Linux verze || MacOS verze || FreeBSD verze
http://opera.com/
http://my.opera.com/desktopteam/blog/show.dml/306391
changelog: http://www.opera.com/docs/changelogs/windows/900/ (thx to Matajon)
(snad sou ty linky správně

Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian

Záleží na použitém skinu. Mě zas vůbec nesedí vzhled Firefoxu, připadá mi hrozný.wallot píše:Vzhled je silene preplacanej, zlatej jednoduchej FF
Jaké menu myslíš?wallot píše:Menu je strasne titerny oproti FF
Nechápu jaký význam má prázdná stránka jako homepage.wallot píše:Stale to neumi jako homape page prazdnou stranku jen to s ni umi nastartovat.

To si muzes v FF nastavit taky*EasY_TarGeT* píše:... naopak se mi líbí, že scrolluje plynule a firefox po skocích...
Jak souvisi zpusob nacitani CSS s rychlosti internetu?*EasY_TarGeT* píše:sice css načítá asi lehce jinak než sem zvyklej ve FF, ale to nevadí... u rychlýho netu to není problém...

Jak to myslíš? Když klikneš na "New tab" tak se objeví prázdná stránka. Jinak Homepage od doby přechodu na Operu nepoužívám. Radši mám zobrazení stránek, kde jsem byl minulewallot píše: prazdna stranka jako homepage je muj zvyk na homepage klikam kdyz se vlastne chci zbavit toho na co koukam. mam to tak od jakziva a odmitam cokoliv jineho

jak to pisu tak to myslim proste chci po klidnuti na home mit biloMr.Nigga píše:Jak to myslíš? Když klikneš na "New tab" tak se objeví prázdná stránka. Jinak Homepage od doby přechodu na Operu nepoužívám. Radši mám zobrazení stránek, kde jsem byl minulewallot píše: prazdna stranka jako homepage je muj zvyk na homepage klikam kdyz se vlastne chci zbavit toho na co koukam. mam to tak od jakziva a odmitam cokoliv jineho

přeplácanej? no nevim... dvě barvy mi přeplácaný nepřijdouwallot píše:no uvidime dame ji sanci
//tak vyzkouseno
Vzhled je silene preplacanej, zlatej jednoduchej FF
Menu je strasne titerny oproti FF
Stale to neumi jako homape page prazdnou stranku jen to s ni umi nastartovat.
Fakt nevidim duvod na prechod z FF
Stranky co jsou delane pouze pro IE se v opere proste korektne nenactou - priklad www.compos.cz (fakt prasostranka co funguje jen v IE)
Proste a jednoduse jako dlouhodobeho uzivatele FF me nicim nezaujala.

No mně se nějak nezeptala - klasický tažení dolů na novej tab a prd - musel jsem kvůli tomu lízt do menuzombux píše:dál:
mouse gestures se zapnou při jejich prvním použití, respektive se opera zeptá jestli používat nebo ne

To že niektoré stránky sa v Opere nezobrazia korektne je chyba autora toho webu, pretoze Opera ako jedina zobrazuje stranky tak ako su napisane, to že niekto v dnešnej dobe robi stranku len pre jeden prehliadač je pekne smutné.wallot píše: Stranky co jsou delane pouze pro IE se v opere proste korektne nenactou - priklad www.compos.cz (fakt prasostranka co funguje jen v IE)

fungujewector píše:Funguje vám filtrace reklam? Dělal sem čistou instalaci, editnul Opera6.ini, použil svůj upravenej filter.ini z 8.54, vymazal soukromá data a... nic!

mno, od něj sem nic nečekal a splnil to :))) uTorrent roxShit píše:Ten Bittorrent. klient v Opeře není nic moc... spíš úplně slabej... :(

speciální klient je speciální klient, v zásadě nevidím důvod proč bittorrent v opeře používat.Shit píše:Ten Bittorrent. klient v Opeře není nic moc... spíš úplně slabej...