Opera 9 - final

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

zombux píše:
Shit píše:Ten Bittorrent. klient v Opeře není nic moc... spíš úplně slabej... :(
speciální klient je speciální klient, v zásadě nevidím důvod proč bittorrent v opeře používat.
Podle mě to je super, stačí se zamyslet, proč tam je - někdo torrenty nepoužívá, ale prostě občas nastane chvíle, kdy by ho využil. Proč si instalovat extra klienta kvůli jednomu souboru? Mě to vyhovuje, torrent nemusim, klienta nenainstaluju ( pod heslem "co nepotřebuju, to u mě na compu nemá co dělat" ), ale když bude nutnost, tak vim, že to nebude nepřekonatelnej problém. Takže asi tak.
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

wector píše:Funguje vám filtrace reklam? Dělal sem čistou instalaci, editnul Opera6.ini, použil svůj upravenej filter.ini z 8.54, vymazal soukromá data a... nic! :?
Zkus to pomoci novinky v Opere 9 : Pravy klik na stranku -> Blokovat Obsah ;)
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

Nejak mi blbne opera9.po case mi zacne zaberat 90-100 systemovych prostriedkov co znemoznuje surfovanie.neviem preco ,ale stalo sa to 3krat pocas dneska tak som sa vratil k 8.54 a vsetko ide ako doteraz(bez problemov).
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

wector píše:Podle mě to je super, stačí se zamyslet, proč tam je - někdo torrenty nepoužívá, ale prostě občas nastane chvíle, kdy by ho využil. Proč si instalovat extra klienta kvůli jednomu souboru? Mě to vyhovuje, torrent nemusim, klienta nenainstaluju ( pod heslem "co nepotřebuju, to u mě na compu nemá co dělat" ), ale když bude nutnost, tak vim, že to nebude nepřekonatelnej problém. Takže asi tak.
jasně v tom máš pravdu, já to spíš chápal pro použití napořád. je fakt že pro jednorázovku to asi bude stačit :)
ignorelist: kremrole a dezoláti
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

matajon píše:
wector píše:Funguje vám filtrace reklam? Dělal sem čistou instalaci, editnul Opera6.ini, použil svůj upravenej filter.ini z 8.54, vymazal soukromá data a... nic! :?
Zkus to pomoci novinky v Opere 9 : Pravy klik na stranku -> Blokovat Obsah ;)
Jo, to jo, dík, ale pořád mě trápí, že to ignoruje můj filter.ini, takovou dobu sem sbíral excludes z různejch serverů, sám přidával, měl to "kur*vsky" dlouhý, odfiltrovalo to skoro cokoli a teď je mi to k prdu. Ještě sem zkontroloval všechny cesty, každý písmenko a prostě ne... :(
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

wallot píše:2 Smith

prazdna stranka jako homepage je muj zvyk na homepage klikam kdyz se vlastne chci zbavit toho na co koukam. mam to tak od jakziva a odmitam cokoliv jineho

male menu myslim celkove to vse co je nahore (mozna to je mym rozliseni 1600x1200)

samozrejme ze vzhled je subjektivni zalezitost.
jako homepage nastav opera:blank
Obrázek
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

mam IE7, FF i Operu a Opera mi z nich prijde nejmene uzivatelsky prijemna
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

wector píše:
zombux píše: speciální klient je speciální klient, v zásadě nevidím důvod proč bittorrent v opeře používat.
Podle mě to je super, stačí se zamyslet, proč tam je - někdo torrenty nepoužívá, ale prostě občas nastane chvíle, kdy by ho využil. Proč si instalovat extra klienta kvůli jednomu souboru?
µTorrent je tam hned.... a ničemu neškodí.... :oops: Zkoušel jsem něco sosnout pomocí BT klienta v Opeře - a nikdy více... Děkuji, nechci.... (µTorrent - rychlost down cca 250KB/s a Opera se snažila asi tak 5 minut a ani prd..... ) :blee: . Jak píšu, "µTorrent je tam hned". :)
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

snažím se udělat z Chip.de RSS reader pěknou čtečku pro PCTuning.cz magazín - ovšem schází mi grafická stránka.
Pokud by jste zplodili nějaký pěkný výtvor, ozvěte se přes ICQ, SZ, ... požadavky prakticky nejsou, jen aby to pak šlo uložit v PNG (kvůli průhlednosti)
Hlavní části: Hlavička (logo, motto?) a samotá nabídka rss, která se bude rozbalovat pod hlavičkou - stáhněte si tu Chip čtečku ať víte o čem mluvím

Klidně to může být dost nekonvenční (barvy, rozměry, vzhled...), ale aby to zapadalo do designu PCT
Francie ... sladká Francie
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

sovicka píše:...
Co třeba tohle ( 1. návrh, bleskovka, abych se odreagoval během učení )?
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

hned jak O9 vydali tak jsem ji nainstaloval a zatím maximální spokojenost, jsem zvědav na "odpovědi" od IE7 a zatim-se-nic-nechystá verzi firefoxu, resp. mozilly
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

wector píše: 1. návrh, bleskovka, abych se odreagoval během učení ?
Dobrý, jen bych si to představoval trochu odvážnější - přecijenom ten obdélníček je podle mě moc jednoduchej... a nebojte se použít i černé pozadí, přecijenom je to druhá barva pct ;)

a abychom nebyli uplně ot: dost mě zklamaly widgety, čekal jsem od nich větší flexibilitu, možnost ukotvení v panelech opery, ... ale uvidíme co přinesou nové verze, až se do toho pustí celá komunita ;)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

mensi problems e mi vyskytl.
od vcera co sjem naisntaloval op9. nemuzu videt zadny videa.
pise to o javascript is turn off( ale neni) a kdyz ne tak flash nejnovejsi( aten mam)
nic jsme nidke neobevil .
poradi nekdo?
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Shit píše:µTorrent je tam hned.... a ničemu neškodí.... :oops: Zkoušel jsem něco sosnout pomocí BT klienta v Opeře - a nikdy více... Děkuji, nechci.... (µTorrent - rychlost down cca 250KB/s a Opera se snažila asi tak 5 minut a ani prd..... ) :blee: . Jak píšu, "µTorrent je tam hned". :)
V čom by mohla byť chyba? Pretože som skúšal ťahať z CzechB.., a Opera ani po pár minútach ani nezačala sťahovať.. Iné trackere som ani neskúšal :)
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

hlupak píše:mensi problems e mi vyskytl.
od vcera co sjem naisntaloval op9. nemuzu videt zadny videa.
pise to o javascript is turn off( ale neni) a kdyz ne tak flash nejnovejsi( aten mam)
nic jsme nidke neobevil .
poradi nekdo?
ja som mal problem s O9 taky ze mi padala.tak som zmazal aj profil po verzii 8.54 a O9 nainstaloval potom.neviem ci to pomoze tebe(mas iny problem)ale mne to pomohlo takto.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Axis píše:
Shit píše:µTorrent je tam hned.... a ničemu neškodí.... :oops: Zkoušel jsem něco sosnout pomocí BT klienta v Opeře - a nikdy více... Děkuji, nechci.... (µTorrent - rychlost down cca 250KB/s a Opera se snažila asi tak 5 minut a ani prd..... ) :blee: . Jak píšu, "µTorrent je tam hned". :)
V čom by mohla byť chyba? Pretože som skúšal ťahať z CzechB.., a Opera ani po pár minútach ani nezačala sťahovať.. Iné trackere som ani neskúšal :)
Ten BT klient v Opeře je krátce řečeno na nic.... :sad:
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

No ja s nou mam problem, som si chcel pustit staru dobru loitumu z vtiparny (*.swf) a na 8cke to islo v pohode a teraz vyhadzuje okienko Ulozit/Otvorit, ked otvorim, napise ze Nejde spustit aplikaci. V com je problem?
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

PetoS píše:V com je problem?
Pokud jde jen o to nabízení uložení, imho by mělo pomoct [url=opera:config]opera:config[/url] a extensions - Ask Flash Download

Jinak když i po uložení zahlásí chybu, tak se podívej jestli se ti do asociací něco nepřimíchalo a nechce to otevírat třeba notepad ;)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Nevíte, jestli by šel odfiltrovat celej rámec?
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“