Podle mě to je super, stačí se zamyslet, proč tam je - někdo torrenty nepoužívá, ale prostě občas nastane chvíle, kdy by ho využil. Proč si instalovat extra klienta kvůli jednomu souboru? Mě to vyhovuje, torrent nemusim, klienta nenainstaluju ( pod heslem "co nepotřebuju, to u mě na compu nemá co dělat" ), ale když bude nutnost, tak vim, že to nebude nepřekonatelnej problém. Takže asi tak.zombux píše:speciální klient je speciální klient, v zásadě nevidím důvod proč bittorrent v opeře používat.Shit píše:Ten Bittorrent. klient v Opeře není nic moc... spíš úplně slabej...
Opera 9 - final
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkus to pomoci novinky v Opere 9 : Pravy klik na stranku -> Blokovat Obsahwector píše:Funguje vám filtrace reklam? Dělal sem čistou instalaci, editnul Opera6.ini, použil svůj upravenej filter.ini z 8.54, vymazal soukromá data a... nic!
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
No trees or animals were killed during sending this message
- van Bellen
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

jasně v tom máš pravdu, já to spíš chápal pro použití napořád. je fakt že pro jednorázovku to asi bude stačitwector píše:Podle mě to je super, stačí se zamyslet, proč tam je - někdo torrenty nepoužívá, ale prostě občas nastane chvíle, kdy by ho využil. Proč si instalovat extra klienta kvůli jednomu souboru? Mě to vyhovuje, torrent nemusim, klienta nenainstaluju ( pod heslem "co nepotřebuju, to u mě na compu nemá co dělat" ), ale když bude nutnost, tak vim, že to nebude nepřekonatelnej problém. Takže asi tak.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to jo, dík, ale pořád mě trápí, že to ignoruje můj filter.ini, takovou dobu sem sbíral excludes z různejch serverů, sám přidával, měl to "kur*vsky" dlouhý, odfiltrovalo to skoro cokoli a teď je mi to k prdu. Ještě sem zkontroloval všechny cesty, každý písmenko a prostě ne...matajon píše:Zkus to pomoci novinky v Opere 9 : Pravy klik na stranku -> Blokovat Obsahwector píše:Funguje vám filtrace reklam? Dělal sem čistou instalaci, editnul Opera6.ini, použil svůj upravenej filter.ini z 8.54, vymazal soukromá data a... nic!
- Smeli
- Začátečník

-
jako homepage nastav opera:blankwallot píše:2 Smith
prazdna stranka jako homepage je muj zvyk na homepage klikam kdyz se vlastne chci zbavit toho na co koukam. mam to tak od jakziva a odmitam cokoliv jineho
male menu myslim celkove to vse co je nahore (mozna to je mym rozliseni 1600x1200)
samozrejme ze vzhled je subjektivni zalezitost.
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
mam IE7, FF i Operu a Opera mi z nich prijde nejmene uzivatelsky prijemna
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Shit
- Odborník PCT

µTorrent je tam hned.... a ničemu neškodí....wector píše:Podle mě to je super, stačí se zamyslet, proč tam je - někdo torrenty nepoužívá, ale prostě občas nastane chvíle, kdy by ho využil. Proč si instalovat extra klienta kvůli jednomu souboru?zombux píše: speciální klient je speciální klient, v zásadě nevidím důvod proč bittorrent v opeře používat.
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
snažím se udělat z Chip.de RSS reader pěknou čtečku pro PCTuning.cz magazín - ovšem schází mi grafická stránka.
Pokud by jste zplodili nějaký pěkný výtvor, ozvěte se přes ICQ, SZ, ... požadavky prakticky nejsou, jen aby to pak šlo uložit v PNG (kvůli průhlednosti)
Hlavní části: Hlavička (logo, motto?) a samotá nabídka rss, která se bude rozbalovat pod hlavičkou - stáhněte si tu Chip čtečku ať víte o čem mluvím
Klidně to může být dost nekonvenční (barvy, rozměry, vzhled...), ale aby to zapadalo do designu PCT
Pokud by jste zplodili nějaký pěkný výtvor, ozvěte se přes ICQ, SZ, ... požadavky prakticky nejsou, jen aby to pak šlo uložit v PNG (kvůli průhlednosti)
Hlavní části: Hlavička (logo, motto?) a samotá nabídka rss, která se bude rozbalovat pod hlavičkou - stáhněte si tu Chip čtečku ať víte o čem mluvím
Klidně to může být dost nekonvenční (barvy, rozměry, vzhled...), ale aby to zapadalo do designu PCT
Francie ... sladká Francie
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý, jen bych si to představoval trochu odvážnější - přecijenom ten obdélníček je podle mě moc jednoduchej... a nebojte se použít i černé pozadí, přecijenom je to druhá barva pctwector píše: 1. návrh, bleskovka, abych se odreagoval během učení ?
a abychom nebyli uplně ot: dost mě zklamaly widgety, čekal jsem od nich větší flexibilitu, možnost ukotvení v panelech opery, ... ale uvidíme co přinesou nové verze, až se do toho pustí celá komunita
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokračování: http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... 705&pos=28
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Axis
- Začátečník

-
V čom by mohla byť chyba? Pretože som skúšal ťahať z CzechB.., a Opera ani po pár minútach ani nezačala sťahovať.. Iné trackere som ani neskúšalShit píše:µTorrent je tam hned.... a ničemu neškodí....Zkoušel jsem něco sosnout pomocí BT klienta v Opeře - a nikdy více... Děkuji, nechci.... (µTorrent - rychlost down cca 250KB/s a Opera se snažila asi tak 5 minut a ani prd..... )
. Jak píšu, "µTorrent je tam hned".
- van Bellen
- Začátečník

ja som mal problem s O9 taky ze mi padala.tak som zmazal aj profil po verzii 8.54 a O9 nainstaloval potom.neviem ci to pomoze tebe(mas iny problem)ale mne to pomohlo takto.hlupak píše:mensi problems e mi vyskytl.
od vcera co sjem naisntaloval op9. nemuzu videt zadny videa.
pise to o javascript is turn off( ale neni) a kdyz ne tak flash nejnovejsi( aten mam)
nic jsme nidke neobevil .
poradi nekdo?
- Shit
- Odborník PCT

Ten BT klient v Opeře je krátce řečeno na nic....Axis píše:V čom by mohla byť chyba? Pretože som skúšal ťahať z CzechB.., a Opera ani po pár minútach ani nezačala sťahovať.. Iné trackere som ani neskúšalShit píše:µTorrent je tam hned.... a ničemu neškodí....Zkoušel jsem něco sosnout pomocí BT klienta v Opeře - a nikdy více... Děkuji, nechci.... (µTorrent - rychlost down cca 250KB/s a Opera se snažila asi tak 5 minut a ani prd..... )
. Jak píšu, "µTorrent je tam hned".
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud jde jen o to nabízení uložení, imho by mělo pomoct [url=opera:config]opera:config[/url] a extensions - Ask Flash DownloadPetoS píše:V com je problem?
Jinak když i po uložení zahlásí chybu, tak se podívej jestli se ti do asociací něco nepřimíchalo a nechce to otevírat třeba notepad
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: