ICQ - zajimavá chyba

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Lugo
Nováček
Nováček

ICQ - zajimavá chyba

Příspěvek od Lugo »

Zdravím :)

Měl bych takový dotázek :wink:

Na PC mám ICQ 5.1 a z nějakého záhadného duvodu se mi neukazuji u lidi avatary či ICQ devils nebo jak tomu jen říct. V otevřeném komunikačním okně mám jen přeškrklou fotografii jako kdyby dotyčný neměl zvolený žádny avatar,fotku atp. Už opravdu nevím co s tím vyzkoušel jsem snad vše. Vypnout firewall atd. Jen ještě dodám,že se připojuji přes router a tak mě napadlo jeslti to nemůže být právě kvuli němu. Ale na PC2 který se taky připojuje přes ten samý router ICQ běhá se vším všudy jak má. Mě ICQ funguje do posledního detailu jen ty fotečky uživatelu nic :evil:

Děkuji za každou radu.
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Reinstall ICQ jsi nezkousel? Obcas se to pokazi samo osobe
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Lugo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lugo »

Jj zkoušel už snad třikrát...nevím co s tím.. :(
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

Lugo píše:Jj zkoušel už snad třikrát...nevím co s tím.. :(
Vím že se ti to nebude líbit, ale zkus radši použivat alternetivní IM. Třeba takovej qip je na přechod jak dělanej. Nebo rovnou můžeš zkusit mirandu.
Lugo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lugo »

off píše:
Lugo píše:Jj zkoušel už snad třikrát...nevím co s tím.. :(
Vím že se ti to nebude líbit, ale zkus radši použivat alternetivní IM. Třeba takovej qip je na přechod jak dělanej. Nebo rovnou můžeš zkusit mirandu.
To jsi to teda tipl ,že se mi to moc nebude libit :( Je fakt,že jsem jiné nezkoušel než ICQ...ale jako prostě mi to nejde do hlavy proč? Proč to k sakru nejede? Musí...nemá to jediný duvod nejet...achjooo :sad:
Lugo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lugo »

Tak jsem to opět odinstaloval a zkusil i ICQ 5 a nic...stejné jako s 5.1...asi to budou blokovat nějak win..... :(
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

A mas flash vporadku?
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

hele mě to dělá vždycky tak asi 2 týdny po reinstalu windows :) je dost možný, že to má něco společnýho s flashem... ICQ mi občas tvrdí, že flash nemám ikdyž mám nainstalovanou nejnovější verzi... to se mi stává u ICQ gamesek a většinou pomůže pár neúspěšných pokusů, pak vypnout a zapnout ICQ a jede to... jinak nevěš hlavu :wink: ono se to časem rozjede :-D
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
Lugo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lugo »

No s tím flashem mě to taky už napadlo.... :)

Jinak to ,že to mám nechat a časem se to samo rozjede neslyším poprvé už mi to pár lidi řeklo asi dám na vaši radu a počkám :) Třeba na tom něco bude :wink:
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

ale fakt... při první instalaci na čistý widle se nerozjedou ani banery... pak se docela brzo rozjedou banery, ale nejedou avatary... ňákej čas tě to štve a nadáváš na to, pak se uklidníš a ani ti to nepřijde (funkci to vůbec nijak neomezuje) a najednou zjišťuješ, že ti to už ňákou dobu jede a ani sis toho nevšiml :wink:
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
Lugo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lugo »

Tak už mi to jede :) čekat se mi moc nechtělo a pořád ne a ne se to zobrazovat tak mě to pilo krev a dnes jsme na to konečně kápl čím to bylo a zprovznil to :D
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Bys to mohl treba napsat ... tohle urcite nekomu se stejnym problemem kdo najde tenhle thread pomuze.
Lugo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lugo »

Jasně jasně chystám se to sepsat...to bylo jen v euforii :D

Na druhém pc doma jak jsem již psal ICQ jelo normálně...tak jsem si otevřel obě složky a kontroloval ale na nějaký rozdíl jsem nepřišel...už jsem zkusil vše ale nic...Az dnes mě to napadlo. ICQ ma i složku v Document and Seting a to v klasických "Data Aplikací".Chyba pak byla kokrétně zde ve složce C:\Documents and Settings\uživatel\Data aplikací\ICQLite\Bartcache\číslo uživatele\ a zde v této složce chyběla jedna složka s daty tuším pojenovaná "1" nebo "8". Data byla taková zmatečná byly tam ruzná čisla uživatelu která má člověk v kontakt listu..je to složka už podle názvu která řídí nějaký casch pro načítání...já jsem pak měl řešení jednoduché...nakopíroval jsem si tuto složku z PC2 a jelo to.

Takže rada na závěr. Jedině se přihlásit na PC kde to jede a pak si to z něj stahnout do svého :)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“