koupani klavesnice
- vsn
- Začátečník

koupani klavesnice
koukam na teplomer, a mam tu 31 stupnu, tak si rikam, ze bych mohl vykoupat klavesnici ... mam od logitechu asi za 350,- korun.
koupal jsem zatim vdy jenom obycejne kolem 100kc... prezije to takhle?
koupal jsem zatim vdy jenom obycejne kolem 100kc... prezije to takhle?
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Pokud klávesnice neoplývá nějakou nadstandartní elektronikou, tak by oproti tvé obyčejnější klávesnici nemělo být moc rozdílů.
Svůj keyboard bych však určitě nevykoupal. Přecijen je to elektonické zařízení a nevíš co se může pokazit. Mohl by ses dočkat nefunkčnosti některých kláves... Raději pouze vysávám a vyklepávám, případně vlhkým hadříkem otírám.
Svůj keyboard bych však určitě nevykoupal. Přecijen je to elektonické zařízení a nevíš co se může pokazit. Mohl by ses dočkat nefunkčnosti některých kláves... Raději pouze vysávám a vyklepávám, případně vlhkým hadříkem otírám.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- vsn
- Začátečník

dikyprf.KuBA píše:Pokud klávesnice neoplývá nějakou nadstandartní elektronikou, tak by oproti tvé obyčejnější klávesnici nemělo být moc rozdílů.
- Shark NX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bubaaak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- KubicManiak
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- FLiPPY
- Začátečník

- Cujo
- Mírně pokročilý

- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Mě by zajímalo o kterou klávesnici se jedná. Máš nějaký link? Moc si nedokážu představit provedení vodotěsné klávesnice.FLiPPY píše:ja si do svoji vylil piti a klavesy ted dou hodne z tuha na krabici je napsano ze je vodotesna ale zespoda sou diry tak nevim
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jako to je spis vodovzdorna.. s dirkama vespod, aby rozlita tekutina mohla odtyct... tedka to maj i ty nejlevnejsi a nektery notebooky (do stranprf.KuBA píše:Mě by zajímalo o kterou klávesnici se jedná. Máš nějaký link? Moc si nedokážu představit provedení vodotěsné klávesnice.FLiPPY píše:ja si do svoji vylil piti a klavesy ted dou hodne z tuha na krabici je napsano ze je vodotesna ale zespoda sou diry tak nevim
OT: jinak kamos myl normalne sitovy karty, grafiky atd ve sprse jarem