zapnutí integrované zvukovky
Moderátor: CageJ
- ChrastyII
- Začátečník

zapnutí integrované zvukovky
mám zvukovou kartu c-media 8768 a poslední dobou nějak blbne...a tak se ptám jak zapnout integrovanou co je na desce?povolim ji v biosu, nainstaluju ovladače zapojim do ní repráky a pořád nic
nevíte co s tim?
- wallot
- Středně pokročilý

-
pokud mas v systemu furt tu starou tak je potreba ve woknech v nastaveni zvuku jeste nastavit aby sel zvuk pres tu integrovanou takze nejjednodussi bude odebrat ovladace stare zvukovky a vyndat z kompu a pak by si to meli widle sami prenastavit aby default byla na integrovana
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Jiri
- Začátečník

No to mi tedy jako nejjednonussi reseni nepripada, podle mne naprosty nesmysl i kdyz by to fungovalo. Daleko pohodlnejsi a rozumejsi reseni je start - ovladaci panely - zvuky a zvukova zarizeni - zvuk - vychozi zarizeni nastavit pozadovanou zvukovou kartu. A nemusis vytahovat kartu ani nic odinstalovatvat. Muzes tam mit zvukovych karet kolik chces (teda pokud mas dostatek slotu) a pak jen mezi jednotlivymi prepinat. Dale je pak ale otazkou, zda ta aplikace, kde budes danou zvukovku pouzivat podporuje vyber zvukove karty.wallot píše: takze nejjednodussi bude odebrat ovladace stare zvukovky a vyndat z kompu a pak by si to meli widle sami prenastavit aby default byla na integrovana
CPU : Intel Pentium 4 630 3,0GHz 2MB 800MHz 775pin | MEMORY : 2x 512MB DDR2 PC5300 (667 MHz) CORSAIR | BOARD : Asus P5WD2 Premium - Intel 955X | GPU : ATI Radeon X800 GT 256 MB PCI-E | HDD : 3 x Hitachi Deskstar T7K250 - 250GB SATA/300 | CASE : Chieftec LBX-01B-B-B | ZDROJ : Fortron FX500-A 500W | DVD : LG GSA-4167B| LCD : 19" Eizo S 1910 | KBD : Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 | Mouse : Logitech G5 + SteelPad QcK | UPS : APC RS 800VA