repro do 1.500,- bez DPH?
Moderátor: CageJ
- ChrastyII
- Začátečník

repro do 1.500,- bez DPH?
prosim aby bylo z CZC a stálo tak 1500,-bez dph...jasně že může pár set přesáhnout
...jo a zvuk 5.1
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ChrastyII
- Začátečník

no jo,ale s jakým máte dobré zkušenosti,kvalita zvuku atd. líbí se mi tohle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29465 ale prý je ruší nějaké rádio nebo co 
- crashPC
- Mírně pokročilý

- F1l1p
- Středně pokročilý

- crashPC
- Mírně pokročilý

- F1l1p
- Středně pokročilý

Sice nechápu, co všichni mají proti Z-3, ale podle mě hrajou celkem slušně. Jinak s Altecy nelze než nesouhlasit, ale slušné Geniusy za tu cenu asi nejsou. Jediná možnost u Geniusu - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28501 , ale jediné co je u nich dobré je basák. Ty satelity nestojí za nic (na filmy a hry ještě, ale na hudbu jsou absolutně nevyhovující).crashPC píše:tak Z trojkdy zrovna nevim nevim... Klidně nějaký geniusy, nebo Altec Lansing...
- Maxtor
- Začátečník

-
..no.. tak jednak se obloukem vyhni 5.1 systemum.. za tuhle cenu to bude jako takovy ty maly plastovy potvory z trznic, co kdysi vozili k walkmanum...
..a jinak k tem geniusum... uz jsem teda konecne slysel i Genius SP-HF2.0 1250 a musim uznat, ze nic moc.. cekal jsem nadseni.. prislo docela zklamani..
..tzn. v tehle cene zatim doporucim sveho prozatim stale neprekonaneho favorita Creative Labs Inspire T3000 2.1, ktery hraje jak vino.. a obzvlaste za ty prachy..
..a jinak k tem geniusum... uz jsem teda konecne slysel i Genius SP-HF2.0 1250 a musim uznat, ze nic moc.. cekal jsem nadseni.. prislo docela zklamani..
..tzn. v tehle cene zatim doporucim sveho prozatim stale neprekonaneho favorita Creative Labs Inspire T3000 2.1, ktery hraje jak vino.. a obzvlaste za ty prachy..
- F1l1p
- Středně pokročilý

- Maxtor
- Začátečník

-
- F1l1p
- Středně pokročilý

No, s tím určitě souhlasím. Na druhou stranu se mi ale ten design líbí. Kvalita zvuku už je další věc. Ale to se dá posoudit jen při poslechu. Z creativů jsem naposled slyšel P580 (T3000 bez výškových reproduktorů) a řekl bych že na tu cenu hrají docela slušně. Já bych si něco takového určitě nekoupil, ale pro nenáročného posluchače (hráče) určitě stačí.
- crashPC
- Mírně pokročilý