MSI K8N SLI /Platinum /Diamond (nF4 SLI) - tipy a rady
Moderátor: Eddward
- xIndian
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- l_iNu$
- Začátečník
- xIndian
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- l_iNu$
- Začátečník
Tak sem tam ten pasiv dal. Ale mam problem PC najede do win a během chvile se sam restartuje což predtim nedelal . Nevim co s tim ten pasiv by nikde nic nemel spojovat kontroloval sem to niceho se nedotyka .xIndian píše:Ne nemám. Mám tam jenom jednu velkou drážku uprostřed. Jinak jsem se k tomu o víkendu nedostal
Edit: Tak to vypada ze to asi neuchladi Jinak mam zkusenost s timhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26038 na polovicni otacky je to tichy a uchladi to.
- xIndian
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- l_iNu$
- Začátečník
- vini
- Nováček
-
Sli
čau lidi,
mám takový malý blbý dotazeček. Můžu zapojit do SLI k mojí shitské Inno3d jinou značku? Slyšel jsem, že by to měly nové nvidiacké ovladače už pošefovat.
mám takový malý blbý dotazeček. Můžu zapojit do SLI k mojí shitské Inno3d jinou značku? Slyšel jsem, že by to měly nové nvidiacké ovladače už pošefovat.
AMD Opteron 144(@245*9)2,2 GHz(zatim) ,MSI K8N nForce 4 SLI Platinum, Inno3D 6800GT,2*512 DDR Transcend 2.5,Seagate Barracuda SATA I 120GB,Samsung 200GB SATAII NCQ; CD-ROM Toshiba,DVD LG,FDD,Cooling by Zalman,LC 550W
- fue
- Začátečník
-
Re: Sli
toto je otazka skor do grafiky... ked to riesia ovladace grafiky... MB sa nimi iba riadi..vini píše:čau lidi,
nejaky desktop
ASUS Z87-PLUS :: Intel Core i5-4670K :: SCYTHE Mugen 4 :: MSI GTX 1080 Armor OC :: CRUCIAL 16GB (Kit 2x 8GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9 :: LiteOn IHAS124-19 :: Coirsair RM750X :: Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 500GB :: Fractal Design DEFINE R4 :: Dell U2412M
ASUS Z87-PLUS :: Intel Core i5-4670K :: SCYTHE Mugen 4 :: MSI GTX 1080 Armor OC :: CRUCIAL 16GB (Kit 2x 8GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9 :: LiteOn IHAS124-19 :: Coirsair RM750X :: Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 500GB :: Fractal Design DEFINE R4 :: Dell U2412M
- vini
- Nováček
-
Opteron
Zdravím, zkoušel někdo do tehle desky Opterony ?
AMD Opteron 144(@245*9)2,2 GHz(zatim) ,MSI K8N nForce 4 SLI Platinum, Inno3D 6800GT,2*512 DDR Transcend 2.5,Seagate Barracuda SATA I 120GB,Samsung 200GB SATAII NCQ; CD-ROM Toshiba,DVD LG,FDD,Cooling by Zalman,LC 550W
- Shit
- Odborník PCT
Re: Opteron
Od BIOSu 3.8 je to OK.vini píše:Zdravím, zkoušel někdo do tehle desky Opterony ?
- Ati
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím.
Prosím vás kolik moje K8N SLI Platinum dodává CPU V v defaultu nebo obecně, když nastavíte nějakou hodnotu. Mi to při nastaveném 1,4 V alternuje mezi 1,32až 1,36.Což je na nic, když chci taktit dá mi to max co lze 1.50-1,52 (to je ku*va málo). . jaky mám nahrá aby to šlo aspon na 1.66-1.7 dik za rady
Prosím vás kolik moje K8N SLI Platinum dodává CPU V v defaultu nebo obecně, když nastavíte nějakou hodnotu. Mi to při nastaveném 1,4 V alternuje mezi 1,32až 1,36.Což je na nic, když chci taktit dá mi to max co lze 1.50-1,52 (to je ku*va málo). . jaky mám nahrá aby to šlo aspon na 1.66-1.7 dik za rady
Konfigurace PC a výsledky v 3D Marku (staré budu aktualizovat) viz . http://atispc.wz.cz
- Mino
- Začátečník
Ja mám s touto doskou trocha problémy.Je to verzia Diamond. Keď som to poskladal tak to ani nenabehlo(pc sa rozbehlo,ale ostalo zamrznuté ani sa nedostalo do úvodnej obrazovky) a vzadu na signaličných diódach svietilo na č.2 zelená a ostatné červené z čoho som podľa manuálu usúdil že bude problém s pamäťami.
Vytiahol som pamate a musel som aj vytiahnuť baterku dal som tam iba jednu pamäť a potom to už išlo. Ale keď som tam dal aj druhú, to isté.
Inak pamäte su 2 x 512 MB Dual channel Kingston HyperX 3200 časovanie2,2,2,5 s čipmi Samsung TCCD.Pamäte sú obojstanné. Preto sa chcem spýtať, aké máte skúsenosti s týmito pamäťami na tejto doske a v ktorých portoch to máte dané. Teraz mám jeden modul v 3 porte.Procesor tam mám opteron garfika 6800GS. Najnovší bios som tam dal hneď, ako som to spojazdnil.Prešiel som zo soc.A a s týmto sock. nemám žiadne skúsenosti.Dík za každú radu.
Vytiahol som pamate a musel som aj vytiahnuť baterku dal som tam iba jednu pamäť a potom to už išlo. Ale keď som tam dal aj druhú, to isté.
Inak pamäte su 2 x 512 MB Dual channel Kingston HyperX 3200 časovanie2,2,2,5 s čipmi Samsung TCCD.Pamäte sú obojstanné. Preto sa chcem spýtať, aké máte skúsenosti s týmito pamäťami na tejto doske a v ktorých portoch to máte dané. Teraz mám jeden modul v 3 porte.Procesor tam mám opteron garfika 6800GS. Najnovší bios som tam dal hneď, ako som to spojazdnil.Prešiel som zo soc.A a s týmto sock. nemám žiadne skúsenosti.Dík za každú radu.
Gigabyte G1.Sniper A88X,A10-6800K with Cooler Scythe Ninja rev.B, DDR3 ADATA Memory 2x 4GB/2133 , HDD Seagate 1TB , DVD RW LG, Power Seasonic SSP-350GT, Monitor LG 2252TE-PF.
- ripp3r.cz
- Nováček
-
- Shit
- Odborník PCT
- Mino
- Začátečník
Tak už to funguje.Dal som pamäte do prvých 2 slotov vytiahol baterku,vymazal CMOS nahodil a ide. Moc som to netestoval, ale šla s OpteronomMino píše:Ja mám s touto doskou trocha problémy.Je to verzia Diamond. Keď som to poskladal tak to ani nenabehlo(pc sa rozbehlo,ale ostalo zamrznuté ani sa nedostalo do úvodnej obrazovky) a vzadu na signaličných diódach svietilo na č.2 zelená a ostatné červené z čoho som podľa manuálu usúdil že bude problém s pamäťami.
na 300 x 10 pri default v pohode-skúšal som iba Super PI na 8 MB a prešlo. Ešte mám 1 dotaz. Táto doska má integrovanú zvukovku SB live 24 bit. Kde nájdem ovládače, ktoré by dokázali ovládať každý kanál zvlášť,lebo z origo CD nejde nainštalovať, vyhadzuje to nejakú chybu.A čo som stiahol zo stránky Creative, tak ani tie to nevedia.
Gigabyte G1.Sniper A88X,A10-6800K with Cooler Scythe Ninja rev.B, DDR3 ADATA Memory 2x 4GB/2133 , HDD Seagate 1TB , DVD RW LG, Power Seasonic SSP-350GT, Monitor LG 2252TE-PF.
- pibi
- Začátečník
-
Měření teploty chipsetu
Lze na této desce měřit softwarově teplotu chipsetu a pokud ano, tak čím? Core center ukazuje N/A, Speedfan -99
AMD Ryzen 3 1300X, Gigabyte GA-AB350 Gaming 3, WD Black, M.2 2280 - 256GB, Seasonic SSP-350ST, 2x EIZO CG21
- Shit
- Odborník PCT
Re: Měření teploty chipsetu
Everestem naprosto v pohodě...pibi píše:Lze na této desce měřit softwarově teplotu chipsetu a pokud ano, tak čím? Core center ukazuje N/A, Speedfan -99
- Achilies
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec,
mam mensi problem. |Dneska jsem tu desku donesl domu a zjistil, ze muj pul roku stary Fortron 350W ma jiny napajeci konektor. Respektive o 4 piny mene. Deska normalne jede neni problem. Ale v shopu mi rekli, ze to bude pravdepodobne padat pri vykonu. Tak se chci zeptat, jake s tim mate zkusenosti??
Vubec me nenapadlo, ze s pul roku starym Fortronem budu mit problem s napajenim
Diky moc za jakoukoliv radu...
mam mensi problem. |Dneska jsem tu desku donesl domu a zjistil, ze muj pul roku stary Fortron 350W ma jiny napajeci konektor. Respektive o 4 piny mene. Deska normalne jede neni problem. Ale v shopu mi rekli, ze to bude pravdepodobne padat pri vykonu. Tak se chci zeptat, jake s tim mate zkusenosti??
Vubec me nenapadlo, ze s pul roku starym Fortronem budu mit problem s napajenim
Diky moc za jakoukoliv radu...
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T