Gigabyte 7600 GT - dual monitor problem

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
fantozzi
Nováček
Nováček

Gigabyte 7600 GT - dual monitor problem

Příspěvek od fantozzi »

Zdravim. Zaboha nemuzu rozbehat dva monitory na teto grafice. nevite cim by to mohlo byt? vubec mi to nikde nenabidne nastaveni druheho monitoru :-/ diky
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

máš druhý monitor připojen? pokud ti nenabízí zobrazení na druhém monitoru win na obrazovce vlastnosti grafiky tak to bude v ovladačích grafiky - forceware.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
fantozzi
Nováček
Nováček

mam

Příspěvek od fantozzi »

jo připojenej je a právě že mi to nenabídne dva monitory zároveň. jediný co můžu, tak přepnout mezi jedním, nebo druhým monitorem. ale zároveň ne. V nastavení je taky jenom jeden monitor :-(

zkoušl jsem nahrát novej bios, ale napsalo mi to, že to tu grafiku neznám, tak jsem docela v koncích a naštvanej. V9m že je to jenom mainstream a za 5000 nemůžu čekat zázraky, ale tohle me docela nakrklo
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Zajímavé články o vícemonitorových řešeních vyšly tady a tady. Je tam popsáno nastavení režimů a další tipy, které by ti možná mohly pomoct.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
fantozzi
Nováček
Nováček

no

Příspěvek od fantozzi »

diky, to jsem uz cetl. Problém je ten, že ovladač mi nenabídne možnost vybrat zobrazení na dvou monitorech. jen na jednom a můžu si vybrat na kterým :-( Jestli to bude driverem, tak mě teda nvidia dost zklamala, ze vypustí něco, co není 100% funkční. Protože já za tu funkci zaplatím a nemůžu ji použít... Nebo že by problém jednoho kusu, potažmo gigabytu jako výrobce? kdyžtak to v pondelí zanesu na reklamačku
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zkus přeinstalovat drivery, případně zkus jiné ... ale je to divné, že ti to nejde ani podle toho návodu.
Goldnoob team proud member!
fantozzi
Nováček
Nováček

:-)

Příspěvek od fantozzi »

drivery jsem preinstalovaval, dokonce jsem kartu zkousel uz ve dvou pocitacich. divny je ze se chova jako karta s jednim vystupem, ale na ten vystup ma jako ze dva monitory...
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“