windows nevie najst ovladace

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
stafer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

windows nevie najst ovladace

Příspěvek od stafer »

Mam mensi problem, ktory zacal vcera vecer, ked mi grafika vypovedala sluzbu a obraz zmizol, kedze ten problem som uz mal aj predtym, tak som pokracoval ako minule t.j. odpojil grafiku a kable a zapojil grafiku a kable, trochu to niekde zatlacil a chvilu pockal, no a grafika zacala po chvili fungovat, lenze problem znova nastal v systeme, stale mi to vypisuje, ze naslo novy hardware, ked sa snazim nainstalovat ovladace, tak mi pise ze niesu kompatibilne s mojou verziou karty (geforce 5200 FX), najskor som skusal 84.21 lebo boli najnovsie a dovtedy mi na nich slapala tato karta, ktoru mam teraz aj 6600GT, ktora je teraz v oprave,
potom som skusil 71.89 lebo na nich som behal cely minuly rok prave na tej 5200, pokial som nedostal tu 6600, no a ked uz neslo ani to, tak som pozrel tu na forum a nasiel som temu, kde sa pre moju kartu odporuca 66.93, tak som skusil aj to, vynimocne mi to nepisalo, ze ovladace nie su kompatibilne, ale po nainstalovani mi to aj tak hlasi, ze k hardwaru nie su ovladace
pritom v biose tu kartu normalne rozpozna, ze je to geforce 5200, tak teda prosim o nejaku radu v com by to mohlo byt, diky
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

a co tak ich tam prasknut manualne???
rozbal instalator a daj aktualizovat ovladace a ak to najde tak si vyhral ak ne tak sa daco po*ralo a bude problem (asi reinstall)
...
stafer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stafer »

jcdenton12 píše:a co tak ich tam prasknut manualne???
manualne som uz skusal, na tu moznost reinstalu sa uz pripravujem, ten system ma uz rok a kazdy mesiac je to horsie a horsie, ale chcel som s tym este pockat kym sa mi nevrati ta grafika z opravy, aby som tam uz nemusel naozaj nic menit, lebo ten system je velmo citlivy :wink:
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

ako urcite pockaj kym sa vyjadria aj ostatny toto bol len moj nazor
ale ja XP reinstalujem raz za cca 1-5 mesiacov podla potreby)
...
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Stáhni si nejlépe z webu nVidie ofic. ovladače. Někde na HDD si vytvoř adresář a stažený *.exe soubor do něj rozbal (stačí na to TC).
Pomocí přidat nebo odebrat programy odinstaluj drivery pro grafiku.
Restart kompu, a až to bude hlásit nový HW a chtít instalovat ovladače tak to odmítni. Pak souborovým manažerem přejdi do vytvořeného adresáře a spusť setup.exe. Drivery by se měly neinstalovat a mělo by to chodit.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“