Mam mensi problem, ktory zacal vcera vecer, ked mi grafika vypovedala sluzbu a obraz zmizol, kedze ten problem som uz mal aj predtym, tak som pokracoval ako minule t.j. odpojil grafiku a kable a zapojil grafiku a kable, trochu to niekde zatlacil a chvilu pockal, no a grafika zacala po chvili fungovat, lenze problem znova nastal v systeme, stale mi to vypisuje, ze naslo novy hardware, ked sa snazim nainstalovat ovladace, tak mi pise ze niesu kompatibilne s mojou verziou karty (geforce 5200 FX), najskor som skusal 84.21 lebo boli najnovsie a dovtedy mi na nich slapala tato karta, ktoru mam teraz aj 6600GT, ktora je teraz v oprave,
potom som skusil 71.89 lebo na nich som behal cely minuly rok prave na tej 5200, pokial som nedostal tu 6600, no a ked uz neslo ani to, tak som pozrel tu na forum a nasiel som temu, kde sa pre moju kartu odporuca 66.93, tak som skusil aj to, vynimocne mi to nepisalo, ze ovladace nie su kompatibilne, ale po nainstalovani mi to aj tak hlasi, ze k hardwaru nie su ovladace
pritom v biose tu kartu normalne rozpozna, ze je to geforce 5200, tak teda prosim o nejaku radu v com by to mohlo byt, diky
windows nevie najst ovladace
Moderátoři: morke, Walker1134
- stafer
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- stafer
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
manualne som uz skusal, na tu moznost reinstalu sa uz pripravujem, ten system ma uz rok a kazdy mesiac je to horsie a horsie, ale chcel som s tym este pockat kym sa mi nevrati ta grafika z opravy, aby som tam uz nemusel naozaj nic menit, lebo ten system je velmo citlivyjcdenton12 píše:a co tak ich tam prasknut manualne???
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- JirkaH
- Mírně pokročilý

Stáhni si nejlépe z webu nVidie ofic. ovladače. Někde na HDD si vytvoř adresář a stažený *.exe soubor do něj rozbal (stačí na to TC).
Pomocí přidat nebo odebrat programy odinstaluj drivery pro grafiku.
Restart kompu, a až to bude hlásit nový HW a chtít instalovat ovladače tak to odmítni. Pak souborovým manažerem přejdi do vytvořeného adresáře a spusť setup.exe. Drivery by se měly neinstalovat a mělo by to chodit.
Pomocí přidat nebo odebrat programy odinstaluj drivery pro grafiku.
Restart kompu, a až to bude hlásit nový HW a chtít instalovat ovladače tak to odmítni. Pak souborovým manažerem přejdi do vytvořeného adresáře a spusť setup.exe. Drivery by se měly neinstalovat a mělo by to chodit.