Konektory do PC v CR

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
StrikerCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Konektory do PC v CR

Příspěvek od StrikerCZ »

Nevite kde se v CR daji sehnat ruzny konektory do PC, na vetraky (hlavne MALE), molexy atd.?

Obrázek

Staci i neUV, i kdyz UV by byl best...
Naposledy upravil(a) StrikerCZ dne pon 2. led 2006, 14:59, celkem upraveno 1 x.
Zdroj: Enermax Liberty 400W MB: DFI LanParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon 64 3200+ Venice + zatim BOX Grafika: Sapphire ATI Radeon X800 GTO2 + zatim BOX RAM: A-DATA Vitesta 500Mhz (Kit 2x512Mb)

Mys: RAZER Diamondback PLASMA + STEELPAD QCK
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Spousty konektoru maji na http://www.official.cz/ (mj. oficialni distributor konektoru Molex v CR) Tyhle vetrakovy jsou tusim PSH
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

Václavská pasáž Praha Karlovo námestí. Jo jo tam už taky. :)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Skoro kazdy obchod s elektronickymi soucastkami.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
StrikerCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StrikerCZ »

€agle píše:Spousty konektoru maji na http://www.official.cz/ (mj. oficialni distributor konektoru Molex v CR) Tyhle vetrakovy jsou tusim PSH
Diky moc, presne to sem hledal... :)
Zdroj: Enermax Liberty 400W MB: DFI LanParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon 64 3200+ Venice + zatim BOX Grafika: Sapphire ATI Radeon X800 GTO2 + zatim BOX RAM: A-DATA Vitesta 500Mhz (Kit 2x512Mb)

Mys: RAZER Diamondback PLASMA + STEELPAD QCK
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Zdary. Plánuju udělat FCC zdroj (s odpojitelnýma drátama), ale nemůžu sehnat nějakej vyhovující 20 (24) pinovej konektor na ATX...
Viděl jsem na netu fotky kde majitel použil obyč CANNON, ale nejsem magor abych to udělal taky - ten konektor na ty proudy vůbec neni stavěnej...

A tak se ptam: Nemáte nějakej nápad, nebo link kde koupit nějakej odpovídající?
V nejhoršim jsem myslel že odpájim konektor z nefunkční MB, ale líbilo by se mi nějaký sofistikovanějši řešení...
Jinak jsem taky koukal na SCART (21pin), ale radši bych nějakej s 24 pinama (budoucnost :wink: )
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Prodluzovaci kabel na ATX. Jeden se mi tu vali doma. v pripade zajmu dodam foto.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

:razz: :razz: :razz: :wink:
P.L.S. fotečku... Ale asi bych to měl najít na CC ne? Ale jestli teda můžeš, tak mi jí pošli třeba na mail ve většim rozlišení...(klidně i víc pohledů)
Budu ti vděčnej (to mě vůbec nenapadlo že se něco takovýho dělá) :roll: :oops:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

ObrázekObrázek

Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

2Kopi k cemu ti bude otpojitelnej atx kabel ? :?
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

No už jsem si tu otázku položil taky, a asi je to fakt kravina...
S tim by to bylo takový jako lepší při montáži a prostě takový luxusnější, ale asi se na to fakt vykakam... :wink: :lol:

Ale každopádně i tak děkuju Woytovi, alespoň teď vim, že něco takovýho existuje... Díky :roll: :)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Možná je to trošku OT, ale když už jste o tom začali. Měl jsem jednu dobu doma PSU od firmy X-Connect, určitě ho znáte - průkopník v cablefree. A tam je i ATX odpojitelnej. Musím říct, že když jsem ho měl poprvé v ruce,t ak mi to přišlo perfektní, protože prostě zdroj byl čistej a člověk si kabel natáhl jak chtěl. Ale nakonec jsem zjistil, že to je spíš nepraktické. Sice se zapojí krásně, ale ten velkej 20pinovej konektor je takovej neforemnej a blbě se pak ATXkabel schovává, proto mi příde lepší to nechat napevno a schovat to jde lépe. Ale jinak jsem určitě zastáncem CableFree u ostatních kabelů... :wink:
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

kdyz uz sme u toho tak uplne nejlepsi cable management ma Hiper 580W (ze jo stoobi)
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

NEbo na www.dxt.cz
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“