Zdary. Plánuju udělat FCC zdroj (s odpojitelnýma drátama), ale nemůžu sehnat nějakej vyhovující 20 (24) pinovej konektor na ATX...
Viděl jsem na netu fotky kde majitel použil obyč CANNON, ale nejsem magor abych to udělal taky - ten konektor na ty proudy vůbec neni stavěnej...
A tak se ptam: Nemáte nějakej nápad, nebo link kde koupit nějakej odpovídající?
V nejhoršim jsem myslel že odpájim konektor z nefunkční MB, ale líbilo by se mi nějaký sofistikovanějši řešení...
Jinak jsem taky koukal na SCART (21pin), ale radši bych nějakej s 24 pinama (budoucnost )
P.L.S. fotečku... Ale asi bych to měl najít na CC ne? Ale jestli teda můžeš, tak mi jí pošli třeba na mail ve většim rozlišení...(klidně i víc pohledů)
Budu ti vděčnej (to mě vůbec nenapadlo že se něco takovýho dělá)
No už jsem si tu otázku položil taky, a asi je to fakt kravina...
S tim by to bylo takový jako lepší při montáži a prostě takový luxusnější, ale asi se na to fakt vykakam...
Ale každopádně i tak děkuju Woytovi, alespoň teď vim, že něco takovýho existuje... Díky
Možná je to trošku OT, ale když už jste o tom začali. Měl jsem jednu dobu doma PSU od firmy X-Connect, určitě ho znáte - průkopník v cablefree. A tam je i ATX odpojitelnej. Musím říct, že když jsem ho měl poprvé v ruce,t ak mi to přišlo perfektní, protože prostě zdroj byl čistej a člověk si kabel natáhl jak chtěl. Ale nakonec jsem zjistil, že to je spíš nepraktické. Sice se zapojí krásně, ale ten velkej 20pinovej konektor je takovej neforemnej a blbě se pak ATXkabel schovává, proto mi příde lepší to nechat napevno a schovat to jde lépe. Ale jinak jsem určitě zastáncem CableFree u ostatních kabelů...