Ma niekto skusenosti s Logitech Premium Stereo Headset?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
kupco
Začátečník
Začátečník

Ma niekto skusenosti s Logitech Premium Stereo Headset?

Příspěvek od kupco »

Caute.

Uvazujem o kupe headsetu s mikrofonom. Pozeral som si ponuku na Czechcomputer.cz, ale nic ine v cenovej hranici do 800-1,000 Kc mi do oka nepadlo (len Logitech Premium Stereo Headset. Mam od Logitechu repraky, klavesnicu aj mys a som so vsetkym spokojny... Som poslabsi hrac (do 10 hodin tyzdenne) a potreboval by som to na obcasne hranie vecer (aby som nerusil spiace osoby) a na Skypeovanie...

Ak mate s horeuvedenym headsetom nejake skusenosti dajte prosim vediet, pripadne poradte inu moznost do 1,000 Kc.

Diky!
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Nevím, jak hrajou ty Logitechy, které jsi uvedl, ale tyto Logitech Precision PC Gaming Headset - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32913 (za 850) celkem dost zkritizovali (za zvuk - zpracování atd. bylo v pohodě). Ale jestli ti nevadí cena 1070 Kč, tak si určitě připlať a kup si toto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28620
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

F1l1p píše:Ale jestli ti nevadí cena 1070 Kč, tak si určitě připlať a kup si toto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28620
Hmmm, to vyzera zaujimavo... Diky za radu, ty mas s nimi skusenosti? Mohol by si sem hodit nejake info aby som vedel do coho idem? Podla reakcii na CZC su celkom ok... Diky!
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Ne, zkušenost s nimi nemám, ale vycházím z toho, že Sennheisery jsou jedny z nejlepších sluchátek vůbec (zatím mám zkušenosti jen se sluchátky Koss) + jsem četl recenzi jejich vyšších modelů (Sennheiser PC150) a ty vyhráli test sluchátek k PC. Kdyby jsi chtěl tak ti ten test můžu ofotit a poslat.
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

F1l1p píše:Kdyby jsi chtěl tak ti ten test můžu ofotit a poslat.
Tak to zas nie, take starosti si s tym urcite nerob + jedna sa o triedu vyssi model a neviem, ci by sa to vobec dalo zrovnavat... Ale ked hovoris, ze Sennheisery su jedny z najlepsich sluchatiek, tak ich kupou urcite nic nepokazim a na to moje obcasne hranie a Skypeovanie mi urcite vystacia...
Diky moc za rady a pomoc.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“