MMORPG

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Thomash181
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thomash181 »

Guild Wars Factions a v nem PvP, pribeh me nebavi, to potom neni Online rpg...(sice ten pribeh muzu delat s kamosema, ale i tak me nebavi :) )
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Thomash181 píše:Guild Wars Factions a v nem PvP, pribeh me nebavi, to potom neni Online rpg...(sice ten pribeh muzu delat s kamosema, ale i tak me nebavi :) )
bez příběhu to není rpg, když tě nebaví, tak to nehraj ;-)

Toto platí pro Lineage2, GW i WoW... pokud si děláte názor podle freeserverů, udělali jste si s největší pravděpodobností špatný.
Thomash181
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thomash181 »

NoTHX píše:
Thomash181 píše:Guild Wars Factions a v nem PvP, pribeh me nebavi, to potom neni Online rpg...(sice ten pribeh muzu delat s kamosema, ale i tak me nebavi :) )
bez příběhu to není rpg, když tě nebaví, tak to nehraj ;-)
Me RPGcka nebavi vubec, na tohle me kamos premluvil at to zkusim a celkem me to bavi, nekde sem cetl ze GW se da prirovnat k WoW Diablu 2 a Counter Strike a CSko parim denne, takze mozna diky tomu me bavi PvP v GW :-D :oops:
dutch3s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dutch3s »

parim WOW ale ty screenshoty z EVE vypadaj uchvatne !! A to me laka... :-D

AMD64 San Diego 3700+/4x 512MB DDR500 Kingmax HC/DFI LP UT nF4 Ultra-D/80GB SATA WD/80GB SATA Seagate/200GB IDE Seagate/320GB SATA WD/Leadtek 6600GT EXTREME/LG 4160/Eenermax Liberty 500W/LCD Samsung 913N 19"/MX510 on fUnc sUrface...
=Karneval 5000/500=
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

EVE je super hra, fakt asi jedna z nejlepsich. hral jsem ji 2 roky. absolutni volnost, ekonomika komplet zavisla na hracich, obrovskej vesmir
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

nemam rad fantasy.... takze hraju Anarchy Online... asi rok (ale dost malo, neni cas) .. predtim sem hral 3 roky Ultimu Online
MrSrotak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrSrotak »

Můžu ti doporučit haluzovou MMORPG City Of Heroes
jak název napovída ve hře ses hrdina můžes si uživat super věcí jako létaní, superrychlost teleportace atd:) Je to bohužel placené ale můžes si to zkusit na trialu :

Kód: Vybrat vše

http://eu.cityofheroes.com/promos/freetrial
ještě chci napsat svou fan stránku(nemá to žádné zaměření na HW tak by neměl byt problem s pravidlama pokud teda nemyslíte i to že jsou na webu napsane HW naroky na hru :lol: )

Kód: Vybrat vše

http://cityofheroes.herniweb.cz/news.php
má mašina:)
deska:G965M;procesor:PENTIUM 4 3ghz 2MB L2cashe;VGA:Saphire radeon x1650pro ddr3 256mb;ram:4*512 a-data 800MHZ ddr2;hdd::120GB seagate;36Gb SCSI
Jarysmen
Začátečník
Začátečník

Re: MMORPG

Příspěvek od Jarysmen »

ja parim jedine Lineage 2 uz asi 4 roky mozna dyl ..
WoW se mi nelibi prijde mi to jako detska omalovanka ale brachu to treba bavi nevim no
ale chci se zeptat na to EVE Online to se da parit jen na officu bo to ma i nejaky free servry ? videl jsem zatim jen screeny o hre vim kulovy :X jestli ma nekdo zkusenosti tak poradte kde to sosnout kde hrat atd.. jestli jsou naky poplatky atd..
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Tak jsem se vrhl na Betu Star Trek Online. Nejsem zadnej silenej Trekie takze pokud tam je neco co neodpovida "realite" tak mi to je fakt uplne sumak.

Dobry je ze jsou to vlastne dve hry v jednom. Boj ve vesmiru a klasicka RPG na planetach a stanicich.

Boj ve vesmiru je super jelikoz to neni jen silena klikacka, ale je se chovat docela strategicky jelikoz lod ma 4 stity a podle toho je potreba manevrovat.

Je to Open Beta na zacatku takze samozrejme Lagfest a sem tam server nestiha, ale to se nejak vyvrbi.

Prvni dojmy - Po dlouhe dobe zajimaba MMO jelikoz doted snad az na auto assault, ikdyz ten zabil uplne chybejici high level obsah, to byla solidni nuda a vse uplne stejny. (Vanguard, Warhammer, Conan, Aeon)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

tak uz asi 2 roky hraju Dekaron free rpg s moc peknyma moznostma pvp/pk
ale hraju na privatu protoze nemam cas nekde zase rok na serveru expit :oops:
KDO mi odebral moji zlutou kartu
brunette
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brunette »

Tak hrála jsem lineage2
Ptá se malý synek otce u PC: "Tati, je pravda, že programy jako ICQ, MSN nebo Jabber způsobují degeneraci češtiny?" - "IMHO LOL"
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

RPG me naba, ale potom co me kamos uvrtal na neofic WOW, tak jsem se stal zavislej na offic verzi. Zkousel jsem i jine (WAR, Conan, Lotro) ale stejne jsem se vzdy vratil k WOW... a ted opet cekam jak nadrzenec na datac, ikdyz vim ze me to za pul roku zase pusti...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
MIZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIZ »

Star Trek Online je nyní pro všechny zdarma, tak to zkouším a zatím mě to docela baví.
http://www.ddworld.cz/videa/pocitacove- ... darma.html
CPU AMD Phenom X4 9850BE; motherboard Gigabyte MA790FX-DQ6; CPU chladič Scythe Zipang; RAM 2*2GB 1066MHz CL5-5-5-15 Transcend; disk WD Velociraptor; grafika ATI 4870; zdroj Enermax MODU82+ 625W; case Antec P182; monitor NEC MultiSync LCD 2090UXi (IPS, 20", 1600*1200); myš Razer Lachesis; UPS APC Back RS 1500
W7 64b: Namoroka (FireFox 3 64b), MS Visual FoxPro 9, Open Office 3, C&C3
Mé skóre v distribuovaných výpočtech:
BOINC projekty, český projekt
PowerMan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PowerMan »

Lineage 2 na Onlinegamers.cz
723530
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 723530 »

MIZ píše:Star Trek Online je nyní pro všechny zdarma, tak to zkouším a zatím mě to docela baví.
http://www.ddworld.cz/videa/pocitacove- ... darma.html
Přes noc staženo, dnes vyzkouším :)
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

STO jsem natěšeně zkusil ale byl jsem velmi zklamán. :( Nezáživné, dlouhé loadingy mezi přechody map, hrozná grafika, gui...
Jako vesmírný simulátor je Black Prophecy imho lepší a mmorpg je na trhu více než dost.
Vždy prodávám i jinde.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“