Prey
Moderátor: Baneshee
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Tak jsem si to taky zahrál... Je to super. Jako vychytávek je tam strašně moc, hlavně jak vás zmenší
Teleporty jsou super haldy a začátek je taky psycho... Hlavne je tam vylepšenej fyzikální engine oproti D3 a Q4. (s mrtvolami se dá hýbat i když jsou dead
) . Takže to zatím splňuje všechno co jsem od toho čekal... Už se těším na full verzi....
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Proboha co má tohle bejt za uchylárnu ?? Grafika je jak barevnější Q4 (ješte aby ne ....). Vypadá to uplne ujete, ale moderní trend je čím víc barev, tim víc grafika
(ve stylu čim víc prožek, tim víc adidas ..)
Je to zoufale neoriginalní, jediny co vymysleli jsou ty teleportující brany, ale jestli prolezu dverma nebo teleportem - to vyjde nastejno.
Ty "hrátky s gravitací", to mi prijde jako z nouze ctnost, akrat občas strilite na vojáky co chodí vzhůru nohama, ale jinak to demo je nuda, nuda a zas nuda, jeste ze se to dá dohrát do 20ti minut.
Jinak po zahrání dema mi to prijde jako výcuc z ruznych her, smíchanej v nemastnej neslanej guláš, ze kteryho bude človeku akorat špatne
Je to zoufale neoriginalní, jediny co vymysleli jsou ty teleportující brany, ale jestli prolezu dverma nebo teleportem - to vyjde nastejno.
Ty "hrátky s gravitací", to mi prijde jako z nouze ctnost, akrat občas strilite na vojáky co chodí vzhůru nohama, ale jinak to demo je nuda, nuda a zas nuda, jeste ze se to dá dohrát do 20ti minut.
Jinak po zahrání dema mi to prijde jako výcuc z ruznych her, smíchanej v nemastnej neslanej guláš, ze kteryho bude človeku akorat špatne
Naposledy upravil(a) Sentenced dne čtv 22. čer 2006, 20:06, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
No, az tak hrozny to neni, v nastalem hernim suchu je to prijemne prekvapeni ktere zazene herni hlad po krvi alespon na par hodin ...Sentenced píše:Proboha co má tohle bejt za uchylárnu ?? Grafika je jak barevnější Q4 (ješte aby ne ....). Vypadá to uplne ujete, ale moderní trend je čím víc barev, tim víc grafika![]()
PS. Ano narocnost se rovna narocnosti Quaka4, me to ovsem jede na maximum perfektne ..., a konecne to take vyuziva plne tech 64MB pameti na zvukovce ...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
2Obr: Můžu souhlasit s tim, že vydat tohle ted v lete by melo aspon nejakej smysl, protože konkurence na poli FPS je vlastně nulová a jakmile se objeví aspon nejaká, tak tohle smete ... podle mě.
Jsem docela zvědavej na recenze, me to podle dema opravdu přišlo jako pravý nemecký eintopf (od každyho neco, dohromady bastl), no uvidíme.
Jsem docela zvědavej na recenze, me to podle dema opravdu přišlo jako pravý nemecký eintopf (od každyho neco, dohromady bastl), no uvidíme.
Naposledy upravil(a) Sentenced dne čtv 22. čer 2006, 20:49, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
No to vis, invence uz je vycerpana davno, davno ... ja tomu davam sanci, uz me Call Of Duty 2 hrat po ptrti nebavi ...Sentenced píše:2Obr: Můžu souhlasit s tim, že vydat tohle ted v lete by melo aspon nejakej smysl, protože konkurence na poli FPS je vlasnte nulová a jakmile se objeví aspon nejaká, tak tohle smete ... podle mě.
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Proti gustu žádný dišputát, že? Mě to demo docela bavilo
A plnou si asi taky zahraju
...Ale konkurence na poli FPS tu opravdu neni, to se na mě nezlobte, ale poslední střílečky lepší než tohle bylo tak maximálně Far Cry a možná HL2, jinak nic...FEAR ne, CoD2 ne, D3 ne, Q4 ne, Pariah ne, Project Slowblind ne (ty dvě poslední sem hrál jenom dema a ruce rychle pryč od toho)...no a to je ze za poslední dva roky vydaných FPS všechno, na co si vzpomenu, takže já sem rád i za tenhle neoriginální mišmaš 
Btw, někde sem četl, že to má vyjít 10. července...
Btw, někde sem četl, že to má vyjít 10. července...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Za prvý je tohle věc nazoru, takže se asi težko shodneme a za druhý se težko hodnotí jen podle dema...
Např. tušim Star Trek Elite Force 2 melo absolutne tragických prvních par misí a pak se z toho vyklubala výborná FPS, ale neni nad to jít koupit hru podle dema
Osobne ale v kvalitu tohodle titulu neverim, docela me vytočila i ta mašina co se tam napichovala do toho dědy, to byla totalne okopirovaná mašinka z DIII akorat mela na konci bodáky a človeka, ani se nenamáhali to predelat ..
Např. tušim Star Trek Elite Force 2 melo absolutne tragických prvních par misí a pak se z toho vyklubala výborná FPS, ale neni nad to jít koupit hru podle dema
Osobne ale v kvalitu tohodle titulu neverim, docela me vytočila i ta mašina co se tam napichovala do toho dědy, to byla totalne okopirovaná mašinka z DIII akorat mela na konci bodáky a človeka, ani se nenamáhali to predelat ..
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak samozřejmě, jak říkám proti gustu žádnej dišputát, kvůli hře se snad hádat nebudemeSentenced píše:...
Taky každej máme jiný nároky a představy o "kvalitní" FPS. Těch opravdu kvalitních je pořád co bychom na prstech jedné ruky pracovníka na pile spočítali...
Naposledy upravil(a) Delarge dne čtv 22. čer 2006, 21:20, celkem upraveno 1 x.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- korki
- Začátečník

-
No ja som to pred chvílou dohral tiež a musím uznať že je to dobré osvieženie v čase, keď nie je čo drtiť.
Len škoda že mi to strašne pripomína quake4 a Doom3 - po chvíli som už len strielal, prechádzal chodbami atď.
Ale páči sa mi, že prostredie je interaktívne (aspoň na začiatku), najmä
tie umivadlá na hajzloch, pustíš jednu točku, voda napĺňa umývadlo pomaly, pustíš aj druhú , napĺňa sa ríchlejšie, len škoda že voda nepreteče cez okraj
Inak paráda.
Tu máte recenziu http://www.sector.sk/novinka/29435/prey_demo_look.htm
Len škoda že mi to strašne pripomína quake4 a Doom3 - po chvíli som už len strielal, prechádzal chodbami atď.
Ale páči sa mi, že prostredie je interaktívne (aspoň na začiatku), najmä
tie umivadlá na hajzloch, pustíš jednu točku, voda napĺňa umývadlo pomaly, pustíš aj druhú , napĺňa sa ríchlejšie, len škoda že voda nepreteče cez okraj
Inak paráda.
Tu máte recenziu http://www.sector.sk/novinka/29435/prey_demo_look.htm
PC1:CPU:E8400 3GHz+Scythe Ninja/MB:ASUS MAXIMUS II Formula/RAM:2x2GB Corsair XMS2DHX 800MHz CL4/GPU:Powercolor HD6870/HDD:2xWD Caviar 250GB2500YS SATA II Raid 0/Mechaniky:,Samsung S223Q SATA/Monitor:SAMSUNG 22" 226BW/Repro:Logitech X-530/Keyboard:Microsoft Wireless Optical Desktop/Zdroj:500W Enermax Liberti/Case:Tt Soprano 1000BWS
PC2:CPU:P4 3,4GHz 1MB LGA BOX/MB:ABIT AS8/RAM:2x512MB DDR400 + 1GB/GPU:MSI FX5500 64b 128MB/HDD:Hitaschi 80GB SATAII 8MB, 250GB SEAGATE SATAII/DVDRW LG 4167/19"CRT LG Flat/350W FORTRON
PC3:CPU:E5200 @3GHz + Freezer/MB:ASUS P5W DH DELUXE/RAM:2x1GB DDRII 667@600MHz CL4 AM1 +2x1GB ADATA/GPU:ASUS HD3870 512MB DDR4/HDD:Maxtor 250GB 8MB, 1TB WD, 250GB WDIDE/MECH:Liteon 16H5S/17" LCD ASUS/Repro: Logitech 2.1 X-230/350W Fortron
PC2:CPU:P4 3,4GHz 1MB LGA BOX/MB:ABIT AS8/RAM:2x512MB DDR400 + 1GB/GPU:MSI FX5500 64b 128MB/HDD:Hitaschi 80GB SATAII 8MB, 250GB SEAGATE SATAII/DVDRW LG 4167/19"CRT LG Flat/350W FORTRON
PC3:CPU:E5200 @3GHz + Freezer/MB:ASUS P5W DH DELUXE/RAM:2x1GB DDRII 667@600MHz CL4 AM1 +2x1GB ADATA/GPU:ASUS HD3870 512MB DDR4/HDD:Maxtor 250GB 8MB, 1TB WD, 250GB WDIDE/MECH:Liteon 16H5S/17" LCD ASUS/Repro: Logitech 2.1 X-230/350W Fortron
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
neni to vubec spatny... hodne mi to mistama pripomina Q4, ten engine jde znat
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Sentenced : taky bohužel nesouhlasím 
A jako říkat, že v "herním suchu" se tohle hodí je taky podle mě hnusný. Ta hra by si našla x příznivců i kdyby vyšla zároveň s čímkoliv jiným. Myslím, že tohle bude hodnocený dobře.
Palda : no náročnost je v pohodě.. Já mám 1g ramky a hraju to všechno na max + 2xAA a absolutně žádný problém.. Hra se ani neškubne...
Jinak jukebox rulezz
A jako říkat, že v "herním suchu" se tohle hodí je taky podle mě hnusný. Ta hra by si našla x příznivců i kdyby vyšla zároveň s čímkoliv jiným. Myslím, že tohle bude hodnocený dobře.
Palda : no náročnost je v pohodě.. Já mám 1g ramky a hraju to všechno na max + 2xAA a absolutně žádný problém.. Hra se ani neškubne...
Jinak jukebox rulezz
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- Mirkana
- Začátečník

-
tak jsem to taky dohrál a musím říct že mě to docela přijemně překvapilo a je to opravdu takovej nakopírovanej D3 a Q4 ale to nevadí zahraju si full 
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
- xaero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mno je to narocnejsi nez quake 4 na 100% a nez doom3 o 200%
doom 3 mi jel na 1280x1024 a maximalni detaily na omezovaci tzn. 60fps a skoro nikdy to nejelo pod a quake mi jel na tich 1280x1024 asi na 40fps a tuto hraju na 1024x768 a taky max detaily a jede mi to obcas (v tech nejnarocnejsich castech) i 30fps ale jinak to jede taky tak okolo 40fps a je to nadherne plynuly
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz
) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
- Dr.Evil
- Začátečník

Cau,
co mam delat v mistnosti jak sou tam mutosi jak prenasej ty skleneny tuby, nevim jak aktivovat to tlacitko, co me zapne ten "chodnik" na strope. Dik za radu.
co mam delat v mistnosti jak sou tam mutosi jak prenasej ty skleneny tuby, nevim jak aktivovat to tlacitko, co me zapne ten "chodnik" na strope. Dik za radu.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- firox
- Nováček

Problem s A2 ZS
Ahoj vsem.
Mam mensi problem s Audigy2 ZS. Kdyz zapnu OpenAl, zvuk chodi v pohode. Kdyz pak jeste zapnu EAX4 tak v tom zacne tak divne chrastit nebo co. NO strasny. Nevite prosim, co s tim?
Mam mensi problem s Audigy2 ZS. Kdyz zapnu OpenAl, zvuk chodi v pohode. Kdyz pak jeste zapnu EAX4 tak v tom zacne tak divne chrastit nebo co. NO strasny. Nevite prosim, co s tim?
C2D E4300 1.8GHz, Asus P5N-E SLI, Kingston 4x1024MB 667MHz, Asus X1950PRO 256MB, 320GB Barracuda SATA2, Audigy 2 ZS (full), Genius Home Theater 5.1, Logitech 510MX, 500W Fortron Blue Storm II, Arctic Cooling Freezer 7 Pro
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

No jak jsi to dělal už předtím... Dokoulet tu výbušnou kouli k těm zarostlým dveřím a rozstřelit ji ... Jestli jsem dobře pochopil kde právě jsi.Dr.Evil píše:Cau,
xaero píše: ....
No jako mě to náročnější ani nepříjde... Pod 60fps jsem se dostal jen v místě kdy na tebe vyběhne ufon když stojíš vzhůru nohama, ty ho sestřelíš a on potom padá dolů, tak jenom tam mi to kleslo na 30
- xaero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno asi prehanim de mi to pekne tak okolo 50ti ale vim ze to fakt nekleslo pouze na jednom miste
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz
) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
- Mirkana
- Začátečník

-