Spolehlivý notebook do 22.000,-

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Giordano
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Spolehlivý notebook do 22.000,-

Příspěvek od Giordano »

Zdravim, hledam nejakej spolehlivej notas a mam omezenom cenu tak max. do 22 000,-. Nasel jsem tenhle tak bych potreboval poradit jestli to je dobrej notas nebo spatnej a jestli nevite o nejakym jinym. diky :)
odkaz na tamten je:
http://www.megaobchod.cz/Asus-A6R-Q042- ... 18813.html

// D.M. přejmenováno
Jsem ryba, jsem ryba, jsem ryba
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Podobný model, můžeš si to přečíst, máš tam názory přímo uživatelů. Here
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Spolehlivý notebook do 22.000,-

Příspěvek od N@$ty »

Giordano píše:Zdravim, hledam nejakej spolehlivej notas a mam omezenom cenu tak max. do 22 000,-. Nasel jsem tenhle tak bych potreboval poradit jestli to je dobrej notas nebo spatnej a jestli nevite o nejakym jinym. diky :)
odkaz na tamten je:
http://www.megaobchod.cz/Asus-A6R-Q042- ... 18813.html

// D.M. přejmenováno
Mozna nez na celeronu bych ti doporucil na Sempronu - ma rizeni spotreby, celeron jede furt na plno - Sempron by mel vic vydrzet na baterku.

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Ona je otázka, jaký notebook se Sempr. za 22K vzít? :?

Asus, asi ne, poněvadž za tu cenu je se Sempr. snad jen A6U, FS asi taky ne, tak snad jen HP, ale to jest další otázka...

Za 22 bych bral A6R nebo ideální by bylo 3 tisíce připlatit na A6km. (bohužel model bez OS, ale stejně tak jako tebou vybraný A6R) :)
amadeus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amadeus »

http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=71137

za 20k to jde ne?...jinak do 22k je to i s OS
Asus Strix Z390, i7 9700K, GTX 1080, EVGA Supernova 750 G2
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

amadeus píše:http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=71137

za 20k to jde ne?...jinak do 22k je to i s OS
Jasně, že jde, sice má pouze GMA900, ale za 20K co víc si přát. Přesto bych přemýšlel o Asusu A6Km.

to Giordano: bylo by dobré, kdyby si malinko blíže upřesnil své požadavky. :)
amadeus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amadeus »

no jasne, jenže každý NB do 22k má shit VGA...tento má aspoň mobilní pentium a o to jde, na baterku pujde min 4 hodiny pri rozumnem zatizeni...
amadeus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amadeus »

Intel® 915GM jinak koukam a ma tam tuhle...
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Nechci vám příliš kazit iluze ohledně Asusu A3Ac, je to bezesporu jeden z nejlepších bussines NB ve své třídě. Měl jsem jich na stole opravdu mnoho a maximální spokojenost. Ale tento model je nahrazován - nahrazen modelem A3Fc (Core Solo, Core Duo). A v této chvíli by již neměl být dostupný. Samozdřejmě se mohou vyskytnout ještě poslední kousky, ale mnoho již už nebude.
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Neboj, iluse mi nepokazíš, jednak je mi známo, že se již jedná o doprodej, ale především neuvažuji nad jeho koupí, páč jsem zatím maximálně spokojenej s Toshibou.

Jinak bohužel Asus A3Fc, je nejspíše pro Giordana mimo vyhrazené cenové pásmo. (Stejně jako mně sympatický Asus A6Km)

U A3Ac se mi ale nechce moc věřit údaji o výdrži 4h (zase nějaká laboratorní hodnota), skoro si myslím, že to bude stejné jaku u Aceru TM 4072Lmi, který taktéž nevydrží 4h (maximálně 3h). :?
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Ve verzi s osmičlánkovou baterkou (4400mAh) se této hodnotě docela blíží. Ve verzi s čtyř článkovou baterkou (2200mAh) na tom bude podstatně hůř. Ale takový jsem v ČR snad nikde nepotkal.
maskot
Nováček
Nováček

Příspěvek od maskot »

Za tu cenu (dokonca este mensiu) by som bral tento:
http://ekatalog.svet-it.cz/presmerovani ... 34&web=136
Sice ho momentalne nemaju na sklade, ale mal by byt za 2 tyzdne a mozno ho najdes v inom e-shope.
Dokonca ma aj 5400rpm disk a 8cell baterku, co sa v tejto cene este velmi nevyskytuje..
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Vzhledem k mým předchozím neblahým zkušenostem, bych si NB postavený na SiS (M760GX+964L) chipsetu nekoupil. Tento je vhodný převážně na kancelářskou práci. Byl jsem s A6U nespokojen.

//Pokud to chceš pouze na kancelářskou činnost, tak to bude rozumná volba.
Naposledy upravil(a) Fifi dne úte 27. čer 2006, 11:44, celkem upraveno 2 x.
Giordano
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giordano »

No tenhle notebook budu stejne pouzivat jenom na praci, pokud si na nem pustim nejakou hru tak to bude jednou za rok :-D
Potrebuju notas na kterym rozchodim filmy, hudbu a programovani a to si myslim ze tenhle notas splnuje. Ale zase na druhou stranu si nechci koupit nejakou sunku ale neco co mi na par let vydrzi a neodejde to po zaruce do vecnych lovist. :)
Jsem ryba, jsem ryba, jsem ryba
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“