Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to zdenek: proc sis neudelal nejakej regulator + soft? hardwarove vypinace by odpadly :)
Shark NX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shark NX »

ked si sa uz chytil na HW+SW regulator navrhujem toto
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7007988 toto je z popisom http://www.xoxide.com/sunbeam-theta-tp101.html dost dobra vec
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800
Obrázek
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Takže dnes jsem začal case osazovat hardwarem. Samozřejmě jsem při tom přišel na několik detailů které bylo třeba doupravit aby tam HW seděl podle představ. Takže náhled s HW.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
mee.too
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mee.too »

tohle je fakt povedena prace gratuluji ti k dokončení...jinak mozna nez na ten komp budes sahat taxi wem rukavice...nebo to je docela humáč takle vopatlaný
deska: Gigabyte M56S-S3; pamet: 2x 2048MB kingston; proc: AMD athlon 64 X2 6000+; disk: Samsung 1TB, 32MB cash; graf: Gigabyte Geforce 9800gtx+, Acelero S1 rev.2 + 120mm Noiseblocker max 950 ot/min
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Vypada to pekne. Na okno pujde ztmavovaci folie? Podle me by k tomu docela sedla.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

je to velmi pekne,ale to cire plexisklo k tomu nesedi,chtelo by to alespon ztmavit...
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

amd.21 píše:je to velmi pekne,ale to cire plexisklo k tomu nesedi,chtelo by to alespon ztmavit...
počkat, vždyť boční plexi tam snad ještě není nasazený, ne? Má přece to kouřový... :wink: A z fotky je patrný, že tam žádný není...to byl při focení s bleskem bylo poznat.
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

mám dotaz je tam plexi????protože par stran zpatky jsi tam mel tmavy,nebo s tou folii takže jak??
Samozřejmně gratuluji je to povedený mod a mohl by zabodovat!!!!
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

no ty vo*e ja sem zmateny....ono tam fakt neni :oops:
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

:lol: , to plexi tam ještě není :lol:
Ještě na něj nemám lepidlo kterým bych ho přilepil. Musím se stavit pro nějaký kvalitní, asi epoxidový dvousložkový. Přijde tam to černý plexi ze kterýho jsou udělány ostatní věci a které tam bylo kdysi na ukázku nasazeno. Protože jsem tam ještě nedal katody a tak by nešel vnitřek vidět, fotil jsem to bez něj.

EDIT: jo před chvílí jsme ji vážil, a váží 18.5 kg, takže jelikož tam přijde ještě koš na disky, plexi a ty čtyři malý větráky, měla by být konečná váha skoro 20kg.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

nebylo by jeste jedno to madlo? :D
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

IMHO ten komp vypada strasne upatlany protoze je foceny s bleskem....zkus udelat nejake photos na dennim svetle bez blesku at nemusim privirat oci :-D co se tyce lepeni epoxidem tak pokud chces facht cistou praci tak rovnou zapomen ze se ti to povede naraz nalepit - co sem kdy videl a sam delal nikdy to nedopadlo dobre...problem je hlavne v tom ze to musis delat fakt rychle a pokud by si chtel nalepit ten "vir" uprostred bez chyb tak s tim ani nepocitej. V tom viru doporucuju budto hodne precizne udelat male body na par mistech / nalepit oboustrannou lepici paskou nebo zkombinovat pasku a epoxid a potom jak to bude zaschle (coz neni nikdy, protoze at se v takovych plochach s epoxidem snazis sebevic tak tam zustanou z druhe strany takove male louzicky zavrene mezi plexi, plechem a okraji zaschleho epoxidu) tak pak jakoby koutovym svarem nanest treba i na dvakrat epoxid v tluste vrsvet kolem v cele hrany plexi, kdyb (tak 3mm) hmm a nebo ted jaxe na to divam tak by to slo krasne poslepovat "po dilech" ze to plexi narezes na dily odpovidajici tem otvorum naskladas vedle sebe a vzdycky nechas dilatace tak ve velikosti pulky tech paprsku toho viru...pak si je staci pekne na nejake desce zatitzit a ty dilatace prolit ve vetsi vrstve epoxidem....nikde ti nic neprotece a drzet to bude perfektne...hodne zdaru!!! tesim se na vysledek, protoze mod je to fakt paradni :wink:
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Ještě, že se ta bočnice tím plexi ztmavý (jo?), protože v týhle parádní skříňce je tenhle barevňoučkej HW docela brutální :D . Jinak, že je to upatlaný, to bych neřešil. Přál bych vám vidět mojí kytaru :-D .
Herní PC: i7 9700k + Lian-li Galahad 360; MSI Meg Z390 Ace; Corsair Vengeance RGB Pro SL White 4x8GB 3200 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Cujo píše:nebylo by jeste jedno to madlo? :D
Zatím ne. Není čas.
eXp10it píše:IMHO ten komp vypada strasne upatlany protoze je foceny s bleskem....zkus udelat nejake photos na dennim svetle bez blesku at nemusim privirat oci Very Happy co se tyce lepeni epoxidem tak pokud chces facht cistou praci tak rovnou zapomen ze se ti to povede naraz nalepit - co sem kdy videl a sam delal nikdy to nedopadlo dobre...problem je hlavne v tom ze to musis delat fakt rychle a pokud by si chtel nalepit ten "vir" uprostred bez chyb tak s tim ani nepocitej. V tom viru doporucuju budto hodne precizne udelat male body na par mistech / nalepit oboustrannou lepici paskou nebo zkombinovat pasku a epoxid a potom jak to bude zaschle (coz neni nikdy, protoze at se v takovych plochach s epoxidem snazis sebevic tak tam zustanou z druhe strany takove male louzicky zavrene mezi plexi, plechem a okraji zaschleho epoxidu) tak pak jakoby koutovym svarem nanest treba i na dvakrat epoxid v tluste vrsvet kolem v cele hrany plexi, kdyb (tak 3mm) hmm a nebo ted jaxe na to divam tak by to slo krasne poslepovat "po dilech" ze to plexi narezes na dily odpovidajici tem otvorum naskladas vedle sebe a vzdycky nechas dilatace tak ve velikosti pulky tech paprsku toho viru...pak si je staci pekne na nejake desce zatitzit a ty dilatace prolit ve vetsi vrstve epoxidem....nikde ti nic neprotece a drzet to bude perfektne...hodne zdaru!!! tesim se na vysledek, protoze mod je to fakt paradni Wink
Teda to jsi me moc nepotesil. Já potřebuju abych na středech těch paprsků udělal jen čáru z lepidla, aby se mi to při přidělání plexi nevylilo až přes hrany, takže s tím epoxidem to asi moc nepůjde. Jediný řešení je rozřezat to na ty kousky, ale to jsem právě nechtěl kvůli tomu že by plexi v kuse tu bočnici více zpevnilo.

Sir_-_Death píše:Ještě, že se ta bočnice tím plexi ztmavý (jo?), protože v týhle parádní skříňce je tenhle barevňoučkej HW docela brutální Happy . Jinak, že je to upatlaný, to bych neřešil. Přál bych vám vidět mojí kytaru Very Happy
To plexi to samozřejmě dost ztmaví, takže je to po venku elegantní černá case. No a k tomu upatlání o kterém se tu mnohokrát píše - to je prostě vlastnost lesklých barev, a černé obzvlášť. Měl jsem ji celou naleštěnou, ale jak se s tím pracuje, celý se to omatlá. Až bude dokončena, přijde tedy zase vyleštit a konečně dát na své místo na stůl, takže už na ni nebude mět nikdo co sahat.
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

Fakt podařenej mod,ale celkově dojem podle mě ruší ty dráty od přepínačů . Docela šikovně by tam šli ale schovat za to černé plexi pokud ti zbylo nějaké .
:oops:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Ano, dráty budou schovaný. Jen už nemám černé plexi, takže použiju čiré stříknuté černou barvou.
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

takze krome plexiskal uz je to hotove??nebo jeste neco planujes?
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No tak jak jsem psal. Ještě plexisklo do bočnice, teď zrovna instaluju mřížky a 80mm fany, pak ještě musí přijít plexi přilepit taky pod nápisy Blue Wind na spodku (je tam teď jen tak chyceno na oboustranné pásce), v pátek by měly dojít objednané šroubky, takže dodělám koš na disky, dnes ještě zapojím opět elektriku kterou jsem musel kvůli stříkání vyházet, ještě přijde dodělat zakrytí plexi (čiré stříklé černou barvou) těch drátů od vypínačů a zároveň okrajů těch větráků nad něma, taky se asi zakryjí mechaniky zezadu, takže by byly v takovém boxu z plexi, pak ještě přijde dodělat ten upravenej větrák do pravé bočnice, stříknout lakem ještě madlo a dvě horní záslepky které jsem minule při stříkání neměl sebou, dodělat zapínání a reset, a asi ti bude všechno. Teda spíš mě teď nic dalšího nenapadlo když koukám na case. No a pak už to přijde postavit domů na stůl, a až seženu vhodný elektromotorek, tak ještě dodělám zvedání horní části od spodní o 15 cm jak jsem měl v plánu.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No já bych teda v tohle případě s eXp10item nesouhlasil, protože co jsem lepil plexi epoxidem, tak vždycky šlo v pohodě komplet. Ono taky záleží jaký použiješ, jsou rychloschnoucí, ale taky třeba Epox24, kterej vytvrdne až za 24hodin. Nebo UVlepidlo, který vytvrdne až po osvícení UV zářením. Takže bych to rozhodně neřezal, protože by se tím rapidně snížila pevnost bočnice...jen to chce vybrat kvalitní lepidlo. :wink:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Presne tak.. kdyz jsem vybiral dvouslozkovy epoxid, bylo mi receno, at si vybiram podle lepene plochy..
..jsou lepidla ktere schnou rychleji, nektere pomaleji.. vyhoda tech rychloschnoucich je vetsi tvrdost spoje, coz samozrejme v pripade pruzne bocnice muze byt nevyhodou.. i tak to ale asi bude drzet jako pes..
..momentalne jsem naprosto spokojeny s dvouslozkovymi Epoxidy ALTECO (http://www.alteco.cz - web momentalne neni dokončen..)..
..pouzivam konkretne 3-TON EPOXY adhesive (30 min.), coz je dvouslozkove epoxydove lepidlo s obsahem oceloveho plnidla. Je vhone prakticky na vsechny materialy vyjma textilu, papiru, teflonu a polyolefinu (termoplast - vyrabi se z nej napr. nepodysne tkaniny na vystelku zahradnich jezirek)..
..tyhle lepidla si pochvaluji hlavne auto tunneri.. daji se s tim delat paradni studene svary..
..vyrabi se i transparentni, do 30ti minut zajisti manipulacni pevnost.. vytvrdnuti po 14ti hodinach..
..no a to nejprijemnejsi je toho pomerne hodne a je to levny.. 2 tuby 10cm x 3cm (prumer).. me stojej 60 kc..
Odpovědět

Zpět na „Projekty“