GeForce 7800 GS

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

po pretaktovani myslim, ze nebude a navic, sehnal jsem ji dneska za 7.800 Kc s DPH, za 1.800 Kc prodavam tu svoji GF6600 takze mne vyjde fakticky na nejakych 6.000 a to si myslim bude stat i ta GF7600GT, takze cekat by asi nemelo smysl. Cekal jsem dlouho a uz se mi nechce ;).

Presto bude GF7600GT urcite solidni karta, vzdy je to otazka okolnosti a volby. Ver, ze jsem premyslel dlouho a nebyt souhry okolnosti tak bych mozna pockal ;).
---
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

J X P píše:***.
Jasny ja to chapu:) Jen jsem si pujcil vysledky o par stranek nazpet:
AMD 3700+San Diego
2048Mb Ram 400
Abit A8N939
7800GS:495/1410
3D Mark 2003:12 795
3D Mark 05:6553
3D Mark 06:3814
Uprime slabota maximalni.Po OC navic.Tohle da kazda bezna 7600GT.Jasny nechces kompletne menit komp( i kdyz vlastne jen MB+CPU :)Podobnou sluzbu by udelala 7600GS(ddr3) za 3800Kc :)Ale chapu chapu a uz mlcim :)
Mac...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Do AGP zatím lepšího neseženeš, a pokud by měl čekat na AGP ? 7600 GT, tak se taky nemusí dočkat.. dostupnost bude asi stejná jako v případě 7800 GS, když vyšla na trh a nVidia si konkurenční kartu na trh hned tak nepustí ;-). Pokud se nemýlím, tak 7600 GT má jen 128bitovou sběrnici, a ten test F.E.A.R. je poněkud zavádějící, neboť to je asi jediná hra, kde má taková x850xt - PE oproti 7800 GS navrch (bez přetaktu).

Co se týče výsledků z 3Dmarků, tak ty mohou být také velice zavádějící, neb vůbec nevíme např. verzi užitých ovladačů a ty jsou na výsledku hodně znát. Ta citace už je poněkud staršího data...

Ten OC je u 7800 GS hodně znát. Poznám to velice v Oblivionu a ostatně i v computeru 6/06 naměřili na MSI po přetaktu na 489/1440 vzrůst FPS ve Splinter Cell: Chaos Theory z 25,7 FPS na 36 FPS při 1600x1200.

Kdo chce nejlepší do AGP, kupuje tuto kartu. Peníze se vydělají ;-).
show must go on..
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

jasne, ja jsem opravdu hodne premyslel a chvilku se klonil ke globalnimu upgradu, nasledne k vyckavani a nyni ...

logicka uvaha u mne byla takova. Cele PC stejne jen tak neprodam. Novy procesor (obzvlast v dnesni dobe) je velmi tezke zvolit. Core2 nebo AM2 ? Tezka volba.

V kazdem pripade by mne nova sestava prisla na cca 20-30k a to by byla investice do nejistoty. S GF7800GS si ze sveho dobreho, ale preci jen uz nestihajiciho Diamonda polepsim a ziskam za rozumnou cenu 6.000 Kc (7.800 Kc v eshopu) cca 1 rok casu na reseni vznikle situace. Tim, ze se znamy rozhodl konecne do sveho Athlona 2200+ dat lepsi kartu nez je Ati 9200 mi rozhodovani ulehcil, protoze pro nej bude moje stavajici karta opravdu velkym posunem a pritom mu ji necham za solidni peniz 1.800 Kc.

No a protoze Leadtek ma 90 nm jadro (podminka nakupu ;)), tim padem mam vyresenou i spotrebu, protoze kvuli casu nemuzu jen tak lehce vymenit i zdroj, pak je pro mne volba pomerne jasna.

Velmi rad bych kupoval vzdy to nej, ale zaroven vim, ze to proste nejde. Presto se da z toho co clovek ma vyzdimat co jde. Ted jiz jen doresit odemknuti na 20 pixel pipeline a vykon se i diky tomuto posune.

btw. shadowe, zkousel jsi jiz novy RT ? Jde jim softwarove odemknout zbyvajici pipky ?
---
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

..takovej dovetek.XP-M prodas urcite za vic jak 2000Kc+MB tak 600Kc.Pameti za 1800Kc?Plus tech zminovanych 1800Kc za grafiku.Suma sumarum je to 6000Kc.Pokud budem uvazovat o AM2.Sledujes to jo?;-)
CPU 3200+ je za 3000Kc
2000Kc za 2x512MB DDR
2500Kc MB
Celkem 7500Kc.
7500-6000=1500Kc.Musis doplatit 1500Kc
Dal si do toho(6000kc za 7800GS)
Tady das 1500Kc+3900(7600GS)=5400Kc
Mazec co?Udelal bys lehky upgrade za min bez tvejch 6000.Zbavil by ses staryho a jeste bys mel lepsi grafiku nez 7800GS :D Masakr nooo :)
shadow píše: Kdo chce nejlepší do AGP, kupuje tuto kartu. Peníze se vydělají ;-).
Jako vysledek je jasny.Kdo bude dlouho vahat...za rok bude mit 7800GS hodnotu 0Kc.Moooc spatna investice :-)
BTW ve vsech testech dostane 7800GS na zadek od 7600GT :)
Naposledy upravil(a) godlike dne stř 28. čer 2006, 23:37, celkem upraveno 1 x.
Mac...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

godlike píše:.
Jako vysledek je jasny.Kdo bude dlouho vahat...za rok bude mit 7800GS hodnotu 0Kc.Moooc spatna investice :-)
neviděl jsem moc testů, kde by srovnávali výkon AGP karet s PCI-Express. :)

J X P: viz screenshot>

http://www.shadowblog.cz/upload/riva.jpg . Jako zaškrnout "enable" jde, ale restartouvat to s dalšíma dvěma otevřenýma pixel quadama jsem si to netroufnul, tj. 8 pixel pipelines navíc, tj. 24 pixel pipilines, + myslím 2 vertex pipelines navíc.

Nevím také, jaký je rozdíl, když je tam hardwarové maskování a když není, a co přesně to znamená (i v praxi).

Když jsem tak prolézal zahraniční fóra, tak jsem konkrétně s tím nastavením přes RivaTuner nic nenalezl. - v souvislosti s Leadtek 7800 GS G71

Nějak se bojím, co by to dělalo po restartu a NVStrap driver jsem zatím opět odinstaloval. Nechce to někdo nejprve zkusit na své kartě ? :)
show must go on..
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

godlike píše:..takovej dovetek.XP-M prodas urcite za vic jak 2000Kc+MB tak 600Kc.Pameti za 1800Kc?Plus tech zminovanych 1800Kc za grafiku.Suma sumarum je to 6000Kc.Pokud budem uvazovat o AM2.Sledujes to jo?;-)
CPU 3200+ je za 3000Kc
2000Kc za 2x512MB DDR
2500Kc MB
Celkem 7500Kc.
7500-6000=1500Kc.Musis doplatit 1500Kc
Dal si do toho(6000kc za 7800GS)
Tady das 1500Kc+3900(7600GS)=5400Kc
Mazec co?Udelal bys lehky upgrade za min bez tvejch 6000.Zbavil by ses staryho a jeste bys mel lepsi grafiku nez 7800GS :D Masakr nooo :)
shadow píše: Kdo chce nejlepší do AGP, kupuje tuto kartu. Peníze se vydělají ;-).
spatne pocty, zapominas na case a zdroj. GF7600GS bych urcite nekoupil, kdyz uz tak GT ... a za rok, bych si rikal, ze jsem nekoupil dobre. Pochop, ze za minimum vydaneho usili budu levneji tam kam mne smerujes ty.

navic na ty komponenty kupce nemam a sehnat je jiste nebude zase az tak snadne. Nejsem zadny bazarovy prodejce a starsi komponenty bud nechavam kamosum za dobre ceny nebo je davam nekomu v rodine zadarmo. Proto je pro mne opravdu volba jasna i presto, ze se tobe nemusi zdat. Diky, ze dokazes prijmout nazor druheho cloveka, protze vazne nevim o cem se mne snazis presvedcit.

Pro mne je ten rok naprosto dostacujici k tomu, abych si poridil nove PC se vsim vsudy a hlavne, durazne nesouhlasim, ze nebude mit GF7800GS zadnou cenu. Myslim, ze za dobrou cenu sveho kupce najde ...

Stale se totiz snazis porovnavat muj (pripadne shadowa) upgrade od zhora, ale premyslej spis o tom z ceho prechazim a kam ... opravdu tam nevidis zasadni posun k lepsimu ? Tim ovsem nerikam, ze je tato karta nejvykonejsi, ale copak to je pouze o tomto ? Uvidime po testech a OC, presto podle reakci majitelu a testu obecne myslim, ze budu spokojeny. Vykon oproti moji GF6600 se zdvojnasobi, takze dost polemiky.

Presto ti dekuju za nazor, je ovsem na muj vkus prilis intenzivni ;)

//Edit JXP:
Podle testu, ktere jsou uverejneny ZIVE je GF7600GS vykonejsi oproti GF6600GT opravdu jen o malo. A takovyto upgrade ty povazujes za posun ? Hmm, aspon je videt, ze ne kazdemu nazoru zde je mozne duverovat. Posudte prosim z testu sami.
---
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

J X P píše: spatne pocty, zapominas na case a zdroj. GF7600GS bych urcite nekoupil, kdyz uz tak GT
Zdroj novej nepotrebujes.Nebo snad mas 300W?
J X P píše: durazne nesouhlasim, ze nebude mit GF7800GS zadnou cenu. Myslim, ze za dobrou cenu sveho kupce najde ...
AGP je uz dnes uplne mrtve.Uprime vas dva(co tri)tady co jste na foru obdivuju.Kdo by probuh(za rok?) investoval do AGP pri dnesnich smesnych cenach AM2+PCIe grafik?Opravdu jen silenec..
J X P píše: GF7600GS vykonejsi oproti GF6600GT opravdu jen o malo. A takovyto upgrade ty povazujes za posun ?
Omyl pane kolego.Po slove neduvera(ve me) jsem se trochu urazil.Ale budiz.7600GS(s DDR3) za 3900Kc je zakuklena 7600GT
Cili neni problem ji dostat na takty 7600GT.Aha?
Jak jsem rekl.Porovnej zde:
http://www.computerbase.de/artikel/hard ... 900_gt/10/
Najdi me test kde je 7800GS lepsi nez 7600GT.Nikde.8000Kc/3900Kc.Pche
..apropos ja rad presvedcuji blazny.Me to bavi..:)
Mac...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

godlike píše:[
..apropos ja rad presvedcuji blazny.Me to bavi..:)
Jo jenomže jsi s tím už dost protivný. J X P ti jasně napsal, že " Nejsem zadny bazarovy prodejce a starsi komponenty bud nechavam kamosum za dobre ceny nebo je davam nekomu v rodine zadarmo". to je více méně i m;j případ, prostě každej člověk má jiná kritéria a jiný přístup a podle toho nakupuje. Mně zase nebaví každou chvíli měnit v duchu tvé vize hardware a současným přechodem na PCI-e si ve hrách oproti socket A / 754 / 478 defacto ničím nepomůžeš. Výkonností vzrůst ve hrách zanedbatelný, zatímco investice je nemalá. Jedinou výhodu, co to má, je upgradovatelnost o výkonnější grafické karty a snad i lepší prodejnost v rámci bazarového prodeje, což ale, jak už výše naznačuji, není případ každého, takže tato pomyslná výhoda se stírá.

Krom toho, ty tvé PCI-E komponenty, které tady uvádíš, nejsou zřejmě za tu cenu nic extra... 2500 Kč za mobo... atd.. při nejlepším průměr...

Jak např. poznám ten tvůj A 64 3200+ ve hrách oproti mému 2500+ na 2057 Mhz přes 186 FSB na defaultní voltáži ? Nijak...

Kdo kupuje jen kvalitní komponenty, vyjde ho přechod na PCI-e mnohem dráž, než uvádíš.+ zapomínáš i třeba na kvalitní chladič CPU - cca 1000 kč navíc...

Každopádně bych rád tuto debatu na toto téma stopnul, v návaznosti na to tvé opakované "přesvědčování bláznů", jak říkáš, tady akorát zbytečně odbíháme od tématu. Nemáš tuto grafiku, nevím, proč se k tomuto tématu vyjadřuješ. To nemáš nic lepšího na práci ;-).

J X P se ti tady vůbec nemusí "zpovídat" nebo svou volbu obhajovat..

//krom toho vlastníků 7800 GS je opravdu hodně, a to zejména na západ od nás...
viz např. thready na

http://forums.guru3d.com/ nebo celá řada jiných hw fór, a nikdo se tam nad tou volbou nijak nepodivuje. Prostě někdo nechce ještě prodávat své AGP sestavy, protože se mu to stále ještě nevyplatí, neb přestup na PCI-e v současné době nepředstavuje žádný výkonností generační skok, nebo mu to za to nestojí, má to rockstable a nechce nic pořád měnit. Pouze vytáhnout a zatáhnout šroubek instalací nové 7800 GS...
show must go on..
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

ty vysledky z marku 05 sou na default? protoze sem z x800gto2 vydojil 6700 s cpu amd a64 ~2.4Ghz tak mi tech 6500 moc neprijde... porad se da sehnat x800pro vivo ktera by mela byti modovatelna na x800xt za cca 6k2 s dph... prijde mi to rozumnejsi investice...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Mossad píše:ty vysledky z marku 05 sou na default? protoze sem z x800gto2 vydojil 6700 s cpu amd a64 ~2.4Ghz tak mi tech 6500 moc neprijde... porad se da sehnat x800pro vivo ktera by mela byti modovatelna na x800xt za cca 6k2 s dph... prijde mi to rozumnejsi investice...
na tom ale nespustíš HDR /edit: aspoň opravdové HDR v rámci SM 3.0, pokud vím/ a musíš automaticky počítat se silencerem, pokud ti vadí hluk.

a potom výsledky v 3DMarku nejsou pro výkon v té které hře ještě úplně směrodatné...
show must go on..
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

shadow píše: Jak např. poznám ten tvůj A 64 3200+ ve hrách oproti mému 2500+ na 2057 Mhz přes 186 FSB na defaultní voltáži?
kazdej kdo presel ze s.A to muze potvrdit.Skok je tak o 30%.Mozna vic.
shadow píše: Kdo kupuje jen kvalitní komponenty, vyjde ho přechod na PCI-e mnohem dráž, než uvádíš.+ zapomínáš i třeba na kvalitní chladič CPU - cca 1000 kč navíc...
Bohuzel dnes je vsechno skoro zahubicku.Sam se divim ze je nekdo ochotnej dat 2000 za Barton.Viz treba ceny za MB AM2:
http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... strid=2557
Ja zase nejsem priznivcem drahe DFI...Asus,GB,MSI.Samej srot za 2500-3000kc.
shadow píše: neb přestup na PCI-e v současné době nepředstavuje žádný výkonností generační skok, nebo mu to za to nestojí, má to rockstable a nechce nic pořád měnit. Pouze vytáhnout a zatáhnout šroubek instalací nové 7800 GS...
Za 6900-7200kc mas v PCI-E 1800XT.1900GT.(Ci HIS+IcQ za 6500kc)Karty o generaci dal nez 7800GS.HDR+FSAA..kolem 11000b v marku05
Naposledy upravil(a) godlike dne čtv 29. čer 2006, 17:15, celkem upraveno 1 x.
Mac...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

godlike píše:
shadow píše: Jak např. poznám ten tvůj A 64 3200+ ve hrách oproti mému 2500+ na 2057 Mhz přes 186 FSB na defaultní voltáži?
kazdej kdo presel ze s.A to muze potvrdit.Skok je tak o 30%.Mozna vic.
ve hrách to nepoznáš... tam se výkon procesoru odrazuje zanedbatelně a je mýtem, že by byly grafiky příliš závislé na rychlosti procesoru., pokud teda nejedeš doslova dnešní ultrahiend GPU na ultralowend CPU...

edit: ohledně toho o "generaci dál" :
http://radekhulan.cz/item/demytizace-nv ... umi-hdr-aa
Naposledy upravil(a) shadow dne čtv 29. čer 2006, 14:26, celkem upraveno 1 x.
show must go on..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ale už jste trochu OT ... vliv CPU na výkon ve hrách se tady opravdu neřeší. Můžee pokračovat třeba tady - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0

Další příspevky na toto téma budu mazat.
Goldnoob team proud member!
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

nuz je to doma. po testech moje vysledky odpovidaji tem, ktere uvadel godlike, takze u mne spokojenost. Cekal jsem, ze se vice projevi CPU, ale nestalo se.

Tady je shrnuti toho co namerili na Zive.cz s mym vysledkem. Porovnavat budu pouze synteticke testy, protoze u ostatnich testu zpravidla neni mozne zachovat objektivitu.

GF7600GS (PCIe)
3DMark03 - 9.154 (3.)
3DMark05 - 3.950 (3.)
3DMark06 - 2.247 (3.)

GF7600GT (PCIe)
3DMark03 - 13.322 (1.)
3DMark05 - 6.000 (2.)
3DMark05 (OC 620/1.604) - 6.701 (1.)
3DMark06 - 3.288 (2.)

GF7800GS (AGP)
3DMark03 - 12.616 (2.)
3DMark05 - 6.547 (1./2.)
3DMark06 - 3.294 (1.)

Z vysledku je patrne, ze koupe karty pro AGP je stale jeste solidni volbou, za 6.000 Kc (v mem pripade) ma GF7800GS (AGP) vysledky srovnatelne s GF7600GT (PCIe) a tudiz by globalni prechod na PCIe byl v teto situaci neumerne drazsi oproti vykonostnimu narustu. Proklamovana grafika GF7600GS by i pres svoji nizsi cenu byla spise krokem zpet.

Podotykam, ze vzdy je to zalezitost volby. Rozhodl jsem se jeste nejakou dobu na AGP zustat a to hlavne z duvodu v soucasne dobe nejasne situace v oblasti jednoznacne vyhodnosti. Pomer cena/vykon/cas je u teto karty pro majitele AGP nejlepsi volbou. Presto si plne uvedomuji, ze tento nakup byl poslednim upgradem pro moje stavajici PC a tim padem nezpochybnuji perspektivu PCIe a jeho vykonostniho a OC potecialu.

Graficka karta GF7600GT pro AGP bude na podzim (pokud tedy bude, ale myslim ze preci jen ano) jiste velmi zajimavou alternativou, ale odhaduji, ze jeji cena se bude pohybovat nekde zhruba mezi 4.500 - 5.000 Kc. U karet pro AGP totiz nepredpokladam, ze by ceny klesaly, ale spise naopak. Vykon u teto karty bude dle meho nazoru o standardni 3% nizsi a pokud tento fakt promitnu do vysledku pretaktovane GF7600GT (PCIe) pak mi vysledek vychazi o 201 bodu nizsi, tedy 6.500 bodu. Zde uz vychazi aktualne lepe GF7800GS a pokud prictu 256 bitovou sbernici a moznost odemknuti zbyvajicich 4 pipeline pak je dle meho nazoru koupe teto karty vhodnou volbou.

Takovy je muj pohled na vec ;).

4Godlike: MYslim si, ze pristi rok tu 7800GS za solidni penize prodam (kolem 2-3.000), protoze znam pomerne dost lidi, kteri i v dnesni dobe jedou jeste stale na MX440, pripadne FX5700, nebo R9600Pro a jak je znam, tak upgrade neplanuji. Vim, ze to je mozna pro nekoho nepochopitelne, ale je to tak. Tito lide budou velmi radi, ze nekupuji zajice v pytli, protoze kamaradum se srot proste neprodava a vykonostni posun bude ve vsech techto pripadech astronomicky.

Nakonec dodam pro pripadnou mensinu zajemcu o AGP obchod, kde tuto kartu aktualne maji za velmi dobrou cenu a zaroven "zpravidla" dodavaji G71 90nm revizi. Jedna se o spolecnost LTEC.
---
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

J X P píše: Proklamovana grafika GF7600GS by i pres svoji nizsi cenu byla spise krokem zpet.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37815
o podobných kartách godlike mluvil, po přetaktu se prakticky vyrovnají 7600GT za cenu kolem 4k
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

7800GS je docela dost velky delo, neverte recenzim vycucanym z prstu ( na jednom webu, jiste vite kterem), da se na tom hrat treba FEAR na ULTRA details pri 1280x960 naprosto plynule, mam to vyzkouseny, vsechny dnesni hry jdou na teto karte hrat na nejvyssi detaily, karta je velmi ale velmi vykonna.
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

Zdar, vali se mi doma p4 3.0 1mb ht 800mhz s478, taxem premejslel a vymyslel sem tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30450

Ma to oudajne 220W zdroj, cetl jsem recenzi nekde na netu a narvali do toho GF6800GT a oudajne ji to utahlo bez problemu, taxe chci woptat jak to vidite s odberem GF7800GS vs GF6800GT, hrozil by prostor pro nejake oc? Nemate nahodou nekdo sestavu s necim podobnym, 1 mechanikou a diskem a ten merak do zasufky? Premejslim bud o bazarovym radeonu Xxxx a nebo koupit tuhle GS pokud mozno 90nm...

K te predchozi diskuzi: radeon o kterem jsem mluvil nema vysavaci chladitko: http://www.bgslevi.cz/clanek.php?kod=CBR1905, ale po tom modu na 16pip by asi zacal razantne topiti... co se tyce HDR tak to mne fakt absolutne nezajima ;) spis chci hry 1024x768 / 1280x1024 / Mid/High detail / 2xAA/4xAF zalezi na hre a to mi x8xx porad mohou nabidnout... vesmes hraju stejne par her jako L2, W3, CSS... BF2 by na tom taky chodil, obliviona bych taky rozebeh i kdyz ho nehraju takze nou problemo...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

7800 GS Leadtek na 90nm má už z principu menší odběr než 6800 GT (130nm).
show must go on..
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

pokud se jedna o ten barbone system tak tam je pouzity preci jen slabsi zdroj. tech 220W by stacit nemuselo, ale je pravda, ze odber v pripade GF7800GS o Leadteku s jadrem G71 (90nm) je zhruba na urovni 7600GT.

4Godlike: promin, ale pokud nechces pracovat s informacemi, ktere jsem ti napsal, pak je cteni tvych postu pro mne ztrata casu. Diky, ze se zdrzis dalsich porad smerem k me osobe, protoze mam z nich pocit, ze mi poradit nechces, ale pouze si prosadit svoji. Diky za pochopeni, nestojim o zadny flame. A bylo by docela fajn se drzet tematu a tou je GF7800GS pro AGP, nikoliv muj neplanovany prechod na PCIe, pipadne bazarovy prodej mych komponent. Kdyz budu mit zajem budu to resit v prislusnych castech zdejsiho fora.
---
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“