Nelze zadat adresa

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nelze zadat adresa

Příspěvek od Swat »

Na compu mýho táty najednou nejde zadat jakákoliv internet.adresa a sice proto,že nefunguje tečka.Myslíte,že je to zbořeným Windowsem nebo poruchou klávesnice?Stalo se vám někomu někdy něco podobného ze dne na den?Díky za případné rady či názory. :wink:
Naposledy upravil(a) Swat dne stř 28. čer 2006, 23:06, celkem upraveno 1 x.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A jinde ta tečka funguje ? :roll:
Goldnoob team proud member!
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Sorry,to jsem zapoměl napsat,nejde ani ve Wordu např.....Já to vidím na klávesnici,i když já osobně jsem nic podobnýho nezažil.I klávesnice za 150 Kč je celkem spolehlivá,i když všechno je jednou poprvé... :satisfied:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

Swat píše:Sorry,to jsem zapoměl napsat,nejde ani ve Wordu např.....Já to vidím na klávesnici,i když já osobně jsem nic podobnýho nezažil.I klávesnice za 150 Kč je celkem spolehlivá,i když všechno je jednou poprvé... :satisfied:
Tak zkus na tom pc jinou klavesnici a uvidis :roll:

//edit: nebo tu klavesnici na jinym PC :twisted:
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak zkus jinou klavsenici ne ? Podle mě je rozbitá, ještě jsem se nesetkal s tím, že by byla nějak blokovaná tečka :)
Goldnoob team proud member!
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já právě taky ne.Zítra zkusím mojí klávesnici a uvidí se.Každopádně díky moc za bleskové reakce :up:
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“