nastaveni max teploty u EuroCase ML8023
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- yarinn
- Nováček

-
nastaveni max teploty u EuroCase ML8023
case mi pri prekroceni 40 stupnu hodnoty teploty zacne neprijemne pipat
chci zeptat zda max.hodnotu teploty lze nastavit např. softwarove nebo treba pres bios.
dale se chci jeste zeptat jake nejvyssi teploty mam nastavit.je tam cpu,vga a hdd
pokavad jste to zde resili ,tak se omlouvam (hledal jsem to)a poprosil bych o odkaz
dekuji vsem za prispevek
//Stoobi - předun z CM
chci zeptat zda max.hodnotu teploty lze nastavit např. softwarove nebo treba pres bios.
dale se chci jeste zeptat jake nejvyssi teploty mam nastavit.je tam cpu,vga a hdd
pokavad jste to zde resili ,tak se omlouvam (hledal jsem to)a poprosil bych o odkaz
dekuji vsem za prispevek
//Stoobi - předun z CM
- Cujo
- Mírně pokročilý

- yarinn
- Nováček

-
- Cujo
- Mírně pokročilý

- yarinn
- Nováček

-
- Cujo
- Mírně pokročilý

- raduss
- Začátečník

Re: nastaveni max teploty u EuroCase ML8023
no mam ten samej case a tento problem jsem resil na dvakrat poprve jsem nedosel jak na to aby me fachalo cidlo na hdd mal sem vecko zapojeny OK a vono furt nic ...... tak jsem sundal masku a nic podezhreliho jsem nenesel ..... no tak nic ukazuje mi to ---.-yarinn píše: dale se chci jeste zeptat jake nejvyssi teploty mam nastavit.je tam cpu,vga a hdd
no podruhy sem sundaval masku a hledal jsem neco cim by se jakoliv dala nastavit teplota (res. rozmezi) pac mi to pipani lezlo na mozek a nakonec jsem to resil tim pravidlem dela to kraval => odpajej reproduktorek = klid na dusi
sice je to tak trochu drastarna ale fuguje