Kde reklamovat HD?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
rEvoluce
Nováček
Nováček

Kde reklamovat HD?

Příspěvek od rEvoluce »

Dobrý den, klekl mi HD, ale firma kde jsem ho kupoval už neexistuje. Je to 80GB WD. Kamarád mi poradil, že by bylo možné reklamovat HD přímo u výrobce. Jenže nemůžu najít pobočku WD v ČR. Nemá někdo podobnou zkušenost? Co v takovém případě podniknout? Díky za odpověď.
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Zkus to u nektereho z distributoru, dle webu WD sou tri
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Nekde v Praze je servis, kde udajne neni problem reklamaci vyresit.
Pry jen zkontroluji seriove cislo.

Kontakty si ale budes muset najit sam.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

ctrl_j píše:Zkus to u nektereho z distributoru, dle webu WD sou tri
To je bez sance. Musi jit primo do servisu. Kazdopadne to by ale mohla jedna z tech firem vedet.
Kolega mi rikal ze je to udajne nekde na starem meste v Praze, ale bohuzel nevi kde.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“