Titan Quest - hodne povedene akcni RPG

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Titan Quest - hodne povedene akcni RPG

Příspěvek od mr_sheen »

zahral jsem jsi uvodnich par desitek minut a musim rict ze me hra hodne prekvapila,je to dost zabavne,hlavne se me libi prostredi a potvory:) po graficke strance jsou to docela orgie na vyssi rozliseni ,hudebni doprovod na urovni,pribeh vypada takovy strohy..ale zajimavy...uz dlouho tady nebylo neco jako diablo..dungeon siege....tak hura do toho biliony monster cekaji:),zajimavy je docela vyvoj postavy a rozdelovani skillu

recenze

http://games.tiscali.cz/reviews/titanquest/index.asp
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

plne souhlasim s mr_sheenem. zkutecne jak diablo v novem kabate. vyvoj postav mi prijde zcela normalni (viz diablo). bud tam neni nebo jsem zatim nezjistil jak otacet kameru pohledu, ale rekl bych ze tam neni, protoze je zde jak v ds2 pruhlednost skal atd. jsem zatim na 9.lvl; doufam jen, ze to nebude kratky. jinak prisery jsou uzasny,jejich pohyb...

graficky je to pro me trosicku narocne, takze hraju na 1280*1024 s medium detaily bez AA. moc me prekvapil engine hry - ta trava je supr (pohybuje se ve vetru, kdyz je v ni npc, prisery nebo ja. fakt bomba). voda - uf nadhera. skvele udelany pobrezi.........jen skaly mi prijdou porad stejny. snad dal budou i jiny ;)

hraju za maga a ty kouzla. pastva pro oci

z prvniho hrani ode me sama chvala jen tech par malickosti, ktere ale rozhodne nejsou na prekazku .................hodnotil bych : 90%
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

taky hraji...magie Zeme...uz se tesim na Golema,videl jsem ho u kamose a je to docela dost brutalni,fakt pomocnik do nepohody:)

jedu to 1280*1024 a vsechno high jsem zapl....jede to plynule,jen tam nejaky usek se trosicku skubne(AA samozrejme on :)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Pravidla fora jsou jasně dána, warez se zde neřeší, to bys mohl vedet...

Pokud hraje nekdo hru, ktera na tomhle kontinentě jeste ani zdaleka nevyšla a ostatní zajímá, kde ji sebral, nevidim důvod, proč by se o to nemohl podělit :roll: Pokud ji opravdu má legalne získanou, zcela jiste to nebude problem - pokud ne, nemají tu jeho posty co delat ..

Myslim si, že téma "kde hru sehnat" se hry samotný týka a to hodne :)
Pokud máte s timto pravidlem PCT fora problem, nikdo vás nenutí sem chodit a thready číst.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Včera jsem si zahrál demo ze Score, docela se mi to líbilo, tenhle styl her jsem nikdy moc nehrál ale nad tímhle přemýšlim...

Střídání dne-noci, pohyb obilí v polích, potvůrky, no líbilo se mi to :)
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Sakra vůbec jsem o týhle hře nevěděl :o ... Koukl jsem na recenzi, obrázky a jdu si stáhnout demo, tak uvidíme...

Btw taky souhlas s Maxtorem... Ma se řešit hra a ne nějaký vymáhání důkažů ... ;)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jinak recenze je tady:
http://games.tiscali.cz/reviews/titanquest/index.asp

Ohledne vašich souhlasů a nesouhlasů. Pravidla fora ohledne warezu jsou jasne, daný - můžete s nima nesouhlasit, nemusí se vám líbit, ale to je asi tak jediny, co s tim můžete delat. Je to proste fakt.

Komu se to nelíbí a nehodlá to respektovat, at sem nepostuje.. Vystavuje se riziku ztrestání :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Mno, taxem si zkusil demo... Pěkně jsem to nainstaloval, zapnul a všude místo popisků tlačítek je všude cant find tag menu01 atd.. Tak jsem se proklikal přímo do hry.. Vypadá to pěkně, ale bez veškerých textů se to nedá hrát, takže pocity jsou docela negativní :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Myslite ze si to mozem rozumne zahrat na mojej zostave ?
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Zatial som videl len obrazky a SCORE som este u nas v stanku nevidel ale vyzera to fakt suprovo lenze som zvedavy ake to bude dlhe lebo momentalne su vsetky hry akesi kratke . Trosku sa do hry zazeries a uz je koniec....uvidime vyzera to fakt nadejne.
XBOX360
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Logue píše:Myslite ze si to mozem rozumne zahrat na mojej zostave ?
urcite ,na mensi detaily a rozliseni bez problemu,videl jsem to v chodu na a64 3000+1gbram+9800pro a hybalo se to ok
dutch3s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dutch3s »

me jen trochu mrzi, ze se ve velke mire delaji tyhle RPGcka porad z doby minule. Chtelo by to neco z budoucnosti se vsema moznyma vymozenostma :) Nejaky husty zbrane budoucnosti by to chtelo a litaci stroje apod...Rok uz parim WOW a cekam na nejakou takovouhle bombu ale stale nic :evil:

AMD64 San Diego 3700+/4x 512MB DDR500 Kingmax HC/DFI LP UT nF4 Ultra-D/80GB SATA WD/80GB SATA Seagate/200GB IDE Seagate/320GB SATA WD/Leadtek 6600GT EXTREME/LG 4160/Eenermax Liberty 500W/LCD Samsung 913N 19"/MX510 on fUnc sUrface...
=Karneval 5000/500=
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

dutch3s píše:me jen trochu mrzi, ze se ve velke mire delaji tyhle RPGcka porad z doby minule. Chtelo by to neco z budoucnosti se vsema moznyma vymozenostma :) Nejaky husty zbrane budoucnosti by to chtelo a litaci stroje apod...Rok uz parim WOW a cekam na nejakou takovouhle bombu ale stale nic :evil:
treba konecne vyjde Fallout.. :wink: ,ja bych si to pral
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

dohrano 22h20min,6560 priser zabitych ,uz dlouho jsem nehral tak kvalitni pecku,stoji to za to hrat to na vyssi obtiznost!finalni boss moc lehky:),ale dostat se knemu byla dost velka drina a salovacka.
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

dutch3s píše:me jen trochu mrzi, ze se ve velke mire delaji tyhle RPGcka porad z doby minule. Chtelo by to neco z budoucnosti se vsema moznyma vymozenostma :) Nejaky husty zbrane budoucnosti by to chtelo a litaci stroje apod...Rok uz parim WOW a cekam na nejakou takovouhle bombu ale stale nic :evil:
Pokud si pamatuju tak vyšlo RPG ve stylu Fallout, jmenovalo se to Metal Heart, víc info najdeš tady: http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?ARI=111831
hypnotic666 píše:Mno, taxem si zkusil demo... Pěkně jsem to nainstaloval, zapnul a všude místo popisků tlačítek je všude cant find tag menu01 atd.. Tak jsem se proklikal přímo do hry.. Vypadá to pěkně, ale bez veškerých textů se to nedá hrát, takže pocity jsou docela negativní :)
Měl jsem s demem ty samé problémy, na netu se ale dá najít řešení:

Kód: Vybrat vše

For the people who are playing the demo with a different language version of Windows installed (like me) and get the 'Tag not found' error (all text is replaced by "Tag not found") here's what to do:

1. Go to My Documents/My Games/Titan Quest Demo/Settings/ and open options.txt

2. Find the line Language = ...... (whatever language you're using) and replace ...... with English

3. Now copy this line and paste it in Program Files\Titan Quest Demo\Settings\defaults.txt or wherever you installed it.

This should work.
Překlad snad není potřeba.

Ke hře smotné: hratelnost je super, grafika taky (ikdyž možná zbytečně náročná), jedním slovem bych měl být spokojený....
Měl bych, protože jsem ve hře našel už několik chyb a to mi dost vadí, dokonce už mi i jednou spadla na plochu. Naštěstí co jsem tak hledal info na netu tak zítra by měl vyjít opravný patch tak doufám že toho většinu opraví. Na nástupe Diabla jsem se načekal už dost a nechci aby mi to předčasné vydání tohoto titulu pokazilo
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

HADES píše: Ke hře smotné: hratelnost je super, grafika taky (ikdyž možná zbytečně náročná), jedním slovem bych měl být spokojený....
Měl bych, protože jsem ve hře našel už několik chyb a to mi dost vadí, dokonce už mi i jednou spadla na plochu. Naštěstí co jsem tak hledal info na netu tak zítra by měl vyjít opravný patch tak doufám že toho většinu opraví. Na nástupe Diabla jsem se načekal už dost a nechci aby mi to předčasné vydání tohoto titulu pokazilo
zdravim te hade ;).
jedno spadnuti neni tak hrozne, ze ... to se satane i v lepsich rodinach :lol: .

btw. koukam, ze stara squadra je cela uz cestnymi cleny 8) . Jste na zaslouzenem starobnim odpocinku, ze :lol: .
---
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Tak som si zahral to demo a mozem povedat ze som nadseny a zaroven sklamany. Nadsenny som z toho ze konecne vysla hra ktora moze konkurovat staremu Diablu. Sklamany z toho ze grafika je v podstate humus pokial sa nepozerate z dialky. Ked si zoomnete blizsie tak vidno nedostatky ako na kazdej 3D grafike a to je Nedetailnost.S tym ale nic nenarobime kazdy chce vyuzit to nove zelezo a neuvedomuje si vlastne ze je to aj tak nanic ked detaily su v keli. Pekne voda tam je aj travicka sa hybe ale to je tak vsetko.Vcelku je to ale dobra hra bohuzial na Diablo 2 sa nechyta ale aspon sa mu priblizila :-)Mozno Blizzardi s Diablom 3 cakaju na hardware na ktorom sa to bude hybat plynule a bude to aj detailne vyzerat a vyuzije to vsetky nove technlogie....Le aby ma nenasrali a neurobili Diablo 3 ako Onlineovku ale to by nenasrali asi len mna :-)
XBOX360
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

no nevim zabavnou hru si predstavuju rozhodne jinak nez zurive klikat jednim tlacitkem mysi od zacatku az do konce. na to nepotrebuju hrat zadnou hru to si muzu pustit treba Conana a u toho si tou mysi klikat kdykoliv machne mecem :D. Posledni dobou je to s hrama fakt bida. zadnej napad, graficky peknych je pouze par na novych enginech. Tohle je v zabavnosti horse nez high end obsah wowu kde se macka aspon 3-5 tlacitek :razz:

v Dibalu bylo aspon troska volnosti na mape ale tady je pouze jedna predem dana trasa sem tam s malinkou odbockou.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

wallot píše:no nevim zabavnou hru si predstavuju rozhodne jinak nez zurive klikat jednim tlacitkem mysi od zacatku az do konce...
Já osobně považuju koncept Diabla/Diabla2 za nejgeniálnější (resp. nejzábavnější) game design vůbec :roll: Různý postavy, tuny zbraní, tuny brnění brnění, artefakty, damage, experience, kouzla, skilly a všechny ty statistiky kolem...stovky a stovky hodin "sraní" s tímhle všim, to je prostě paráda :) TQ se sice D2 vyrovnat nemůže, ale je to asi nejpravověrnější klon zatim...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

wallot píše:v Dibalu bylo aspon troska volnosti na mape ale tady je pouze jedna predem dana trasa sem tam s malinkou odbockou.
Toto platí pro Diablo 1, my tady ale TQ srovnáváme s Diablem 2, TQ je v pohybu mapou o dost volnější než jednuduché a přímé cesty v D2
Delarge píše:Já osobně považuju koncept Diabla/Diabla2 za nejgeniálnější (resp. nejzábavnější) game design vůbec :roll: Různý postavy, tuny zbraní, tuny brnění brnění, artefakty, damage, experience, kouzla, skilly a všechny ty statistiky kolem...stovky a stovky hodin "sraní" s tímhle všim, to je prostě paráda :) TQ se sice D2 vyrovnat nemůže, ale je to asi nejpravověrnější klon zatim...
AMEN
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“