Protlak píše:mam Plasmu a dela mi to taky, ale vubec to nevadi, protoze ji z podlozky neodlepim. =) Jinak co ta podlozka ? ses s ni spokojenej ?
ne, protoze mi pak mys snima i ve vzduchu (a jestli si na to nezvyknu, tak budu pekne nastvanej. nechapu, jaktoze to nikde nikdo nezminil). pokud bych mel tohle pominout (nebo porovnat, kdyz sni pracuju bez hrani (kurzor pres okraj monitoru neprejede)), tak jako ehm:
i) je to velky jak kra*a, vubec nevim na co, kdyz s mysi stejne hejbu po kruhu o polomeru asi 2-3cm a pak presouvam. jsem rad, ze se mi sem vejde klavesnice.
ii) jsem nikdy podlozku nemel, tak jsem chtel vyzkouset, jestli to je opravdu tak "super" a "cool" a "mys je pak jak vznasedlo". jedine co poznam je, ze povrch je prijemnejsi na dotek (ano, mam velkou pracku, takze pri hejbani s mysi take souram po podlozce), nez u obycejnych latkovych podlozek a ma take jinou strukturu
zadny jiny rozdil v citlivosti, hejbani nebo tak je minimalni. rozhodne mensi, nez co moje svaly udychaji... jako ale ptas se cloveka, co hral do ted na papire, takze zvaz jestli to je dobra volba

. co mi ta podlozka prinesla je, ze mam fajn pocit, jak ji to s mysi spolu sekne a ze je na stole min mista na bordel.
EDIT: btw taky se vam u diamondbacku stalo, ze se setrel ten napis "diamondback" na zádech?