Zdravím.
Po výměně desky a reinstalaci (opravě) W2k, se mi stalo, že při najetí myší na ikonku "Připojení k místní síti" vpravo dole mi to ukazuje naprosto nesmyslné hodnoty. Zde je uváděna jednotka bajty. Při rozkliknutí ikony, kde se pak následně zobrazí okno stavu připojení, jsou zase pakety, ale stejná čísla. Nesetkal jste se někdo s nečím podobným? Rád bych docílil původního stavu, kdy se mi po najetí zobrazovaly skutečné hodnoty v bajtech. Nechci instalovat prográmek na počítání přenesených dat. Tohle mi slouží pouze pro orientaci, kolik jsem pronetil.
Díky za rady.
Počítadlo přenesených dat na ikonce Přiipojení k místní síti
Moderátor: Don
- likc
- Začátečník

-
- Bajgy
- Středně pokročilý

to bude zpusobeno tou opravou W2k, ony by sice mely bez potizi zvladnout zmenu zakladni desky, ale muze se to nekdy zachovat podobne jako tobe.
Ja bych zkusil:
odinstalovat a zase nainstalovat ovladac sitovky
pokud to nepomuze pak odinstalovat a nainstalovat Protokol Site Internet (TCP/IP)
Ja bych zkusil:
odinstalovat a zase nainstalovat ovladac sitovky
pokud to nepomuze pak odinstalovat a nainstalovat Protokol Site Internet (TCP/IP)
Toshiba Tecra A6
- likc
- Začátečník

-
Díky za odpověď. Bohužel ani jedno nevedlo ke zdárnému výsledku. Leda ještě ten TCP/IP protokol vymáznout někde z hlouby windows a pak ho donutit šáhnout na instalační CD. Jestli to vubec jde?
W2k vyměnu desky moc bez potiží nezvládly. Hlasilo to "unaccessible boot device" proto jsem byl nucen udelat tu opravu.
W2k vyměnu desky moc bez potiží nezvládly. Hlasilo to "unaccessible boot device" proto jsem byl nucen udelat tu opravu.
- crow
- Nováček

Mno mam podobny problem. Dal jsem si do PC druhou sitovku a stav u ni se zobrazuje v packetech, ovsem u prvni karty se zobrazuje v bytech. Snazil sem se najit jestli to nejde nejak prepnout, ale jediny co jsem se dozvedel je to, ze to snad zavisi na ovladacich ty konkretni karty. Nevi teda nekdo jestli to jde nejak prepnout?