Proč to, smím-li se zeptat ?Lord píše:momentalne Fedoru, ale chystam se prejit na Mandrake 9.2
Nejoblibenejsi distro mezi overclockery :-)
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Klidně si to zkus, ale MDK9.2 je pokus o Linux pro BFU ( = co nejvíc podobnej WindowsLord píše:2 Tom V:
proc, zatim pouze ze zvedavosti, ale snad cas ukaze, zatim v Linuxu nejsem zadnej expert a tak to chci zkusit, ale jestli je to blbost, tak se rad poucim.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jen to zkus...
www.gentoo.org . Už jen tím, že se prokoušeš instalací se naučíš spoustu věcí o Linuxu a o tom, jak vlastně pracuje, jak je vnitřně organizovanej atp... Je to jedno z "nejladitelnějších" dister, který znám...

- kubat radovan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Momentálně jedu na 64 bitový verzi SuSE 9 a jsem nadmíru spokojenej. Všechno běží jak má, nemám si nač stěžovat. 
AMD Athlon 64 3200+, Arctic cooling Silencer 64,
MicroStar K8T NEO FIS2R - VIA K8T800, Kingston DIMM 2x 256 MB DDR 400MHz Dual Channel Kit,
Original ATi Radeon 9700 @ 9700 Pro + VGA Silencer, SATA SeaGate Baracuda 120 GB
MicroStar K8T NEO FIS2R - VIA K8T800, Kingston DIMM 2x 256 MB DDR 400MHz Dual Channel Kit,
Original ATi Radeon 9700 @ 9700 Pro + VGA Silencer, SATA SeaGate Baracuda 120 GB
- miho
- Čestný člen

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- kubat radovan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Mám to nainstalovaný asi tak dva dny takže jsem zatím nezkoušel všechno, ale 32 bitový prográmky jdou pouštět v pohodě a problémy zatím nebyly a doufám, že ani nebudou.miho píše:Zkousel jsi rozdil ve vykonu mezi 64bit a 32bit verzi? Jdou spoustet i 32bit programky? Nejsou s tim problemy? Povidej, prehanejkubat radovan píše:Momentálně jedu na 64 bitový verzi SuSE 9 a jsem nadmíru spokojenej. Všechno běží jak má, nemám si nač stěžovat.
P.S. Jinak měl by tam bejt Kernel 2.4
Naposledy upravil(a) kubat radovan dne stř 3. bře 2004, 11:38, celkem upraveno 2 x.
AMD Athlon 64 3200+, Arctic cooling Silencer 64,
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem se na to koukal a vypada dost good....jen se musim kouknout kde ho prodavaj....pres modem bych to tahal neradTomV píše:Klidně si to zkus, ale MDK9.2 je pokus o Linux pro BFU ( = co nejvíc podobnej WindowsLord píše:2 Tom V:
proc, zatim pouze ze zvedavosti, ale snad cas ukaze, zatim v Linuxu nejsem zadnej expert a tak to chci zkusit, ale jestli je to blbost, tak se rad poucim.). Nakonec zjistíš, že se od Fedory tolik neliší. Jestli si chceš vyzkoušet pořádnej kus Linuxu, tak si zkus nainstalovat Gentoo. To je teprv bomba...
Lepší distro jsem zatím v ruce neměl...
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Gargamel_968
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No uz delsi dobu je (aspon co se tyce dostupnosti OS pro AMD64, vlastne mozna i pro Itanium - nevim, v tomhle se nevyznam, vyvoj M$ SW uz nesleduju)...PAJA píše:ze by byl linux zase o krok pred microsoftem? no jen tak dal...
kubat radovan: to je AMD64 nebo Itanium?
edit: kua sem to ale uz dneska blbej... sem prehlid ten podpis
Jeeeje... zase mne to nedalo a musel jsem sem prispet :- ( ...premohl jsem odpor...
Naposledy upravil(a) Gargamel_968 dne sob 31. led 2004, 22:28, celkem upraveno 1 x.
Sapphire suxxx
- miho
- Čestný člen

-
Linux v soucasne dobe beha na spouste 64bit architekturachGargamel_968 píše:No uz delsi dobu je (aspon co se tyce dostupnosti OS pro AMD64, vlastne mozna i pro Itanium - nevim, v tomhle se nevyznam, vyvoj M$ SW uz nesleduju)...PAJA píše:ze by byl linux zase o krok pred microsoftem? no jen tak dal...
kubat radovan: to je AMD64 nebo Itanium?
Jeeeje... zase mne to nedalo a musel jsem sem prispet :- ( ...premohl jsem odpor...
ppc64 (BTW to je prvni desktopovy 64bit a ne AMD), sparc, mips, alpha, hppa, amd64, ia64
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Debian, Gentoo, Slackware, Source Mage,...janof píše:fandim SCOale ta cena
![]()
ale nie red hat ale aj ked ma stve ze zacinaju z dobreho os robit dalsi windowspotom uz zostane asi debian tot vse

- Gargamel_968
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No že by to zrovna SuSE jistilo, to si fakt nemyslím. SuSE je komerční, až hroooza...janof píše:robim si srandu urcite nefandimGargamel_968 píše: Styd se! SCO jsou bastardi!!!! vyderaci - stejne je pri prvnim soudu potopi...
Ta firma pujde ke dnu... do roka a do dne!redhat,debian,suse to isti

- Gargamel_968
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Novell SuSE Linux nebo jak se to ted bude jmenovat? Myslim si, ze se suse bude hooodne menit pod taktovkou pohlceneho Ximianu a Novellovskym vedenim. Ale porad bude komercni, to jo, Novell tuto firmu kupoval kvuli enterprise resenim.TomV píše:No že by to zrovna SuSE jistilo, to si fakt nemyslím. SuSE je komerční, až hroooza...
Sapphire suxxx