na trhu jsou dnes od AC dva typy chladičů pro x800Pro (AGP).

Jaký je mezi nima rozdíl? Máte někdo zkušenosti s oběma?
Chladí ten dražší lépe a o kolik stupňů?
Děkuji
Moderátor: morke

No já si zase myslím že ty keramický od arctica jsou hodně kvalitní.Simik píše:noooo podle me je lespi ten levnejsi protoze ma lepsi loziska...........ale mozna kecam

jojojo druhej dil tam je.......a myslim si ze to ma kazdej tenhle chladic......zkusim ti najit nejakej linkGudboj píše:Ještě jeden dotaz, zajímalo by mě, jestli jsou nějak chlazený i paměti na druhý straně karty, kde neni chladič. Jeden pctuningař mi psal, že úchyt větráku svírá paměti z obou stran, ale když koukám ma různý fotky, vidim pouze horní díl a ze spodu je jenom klipsna, která spojuje dva šrouby, na paměti žádnej plech nezbývá... Jak to teda je, nemáte někdo link na obrázek, kde je i ten druhej plech a jestli teda je, maji ho obě verze???

Tady je to vidět, to měděný je základna chladiče a to hliníkový je pasiv pamětí z druhé strany karty.Gudboj píše:Ještě jeden dotaz, zajímalo by mě, jestli jsou nějak chlazený i paměti na druhý straně karty, kde neni chladič. Jeden pctuningař mi psal, že úchyt větráku svírá paměti z obou stran, ale když koukám ma různý fotky, vidim pouze horní díl a ze spodu je jenom klipsna, která spojuje dva šrouby, na paměti žádnej plech nezbývá... Jak to teda je, nemáte někdo link na obrázek, kde je i ten druhej plech a jestli teda je, maji ho obě verze???