Padáni amd Athlonu 2200+

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
ProStaff
Nováček
Nováček

Padáni amd Athlonu 2200+

Příspěvek od ProStaff »

Caues... Pred nedavnem se mi rozbilo vodni chlazeni, tak sem do poce nainstaloval zpet originalni vetracky... Zapnu comp a pred nabehnutim windowsu se vypne.... Ten procak jel na originalni frekvenci 133 mhz a na ty se to vypina a kdyz to snizim na 100 mhz tak to jede...!!! A teplotou to asi neni... teplota je na 50°! Poradte prosim!!!
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

pocul som ze sa moze procak odpalit na danom fsb a potom ostava uz len nechat podtaktovane....
ProStaff
Nováček
Nováček

Příspěvek od ProStaff »

No to si mi moc nepotěšil!!! :(
A neudelam teda tim nic jo?
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

ked sa ti rozbilo to vodne nezacal sa ti prehrievat procak alebo take nieco ? aby doslo k poskodeniu ??
no myslim ze uz nespravis nic ;)
ProStaff
Nováček
Nováček

Příspěvek od ProStaff »

Myslim ze nezacal!!! Teplota byla maxxxx 60 °

Hale nemuze to byt tim jak sem tam daval zpatky originalni vetracek... tak jestli mi tam nekde neujela pasta nebo treba jestli se nerozdrolila?
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

ProStaff píše:Myslim ze nezacal!!! Teplota byla maxxxx 60 °

Hale nemuze to byt tim jak sem tam daval zpatky originalni vetracek... tak jestli mi tam nekde neujela pasta nebo treba jestli se nerozdrolila?

To zkus. Sundej chladič, nahoď novou pastu a nasaď chladič - ale bacha na můstky (těžko říct, pokud jsi je spojil tou pastou, co to může udělat)
Obrázek
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

jj zapatlane od pasty to moze robit problemy.... ale podla mna to moc nepomoze.... pastu skus dat dole po zohriati natri spet natenko rozotri priloz a skus...
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Neulomil si treba rozek jadra?
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
ProStaff
Nováček
Nováček

Příspěvek od ProStaff »

NN neulomil!!!

Ale vse je v pohode!!!

Sundal sem pasiv s vetrackem, setrel starou pastu nanes a vratil do puvodni podoby!!

Jedete krasne!!!

Hned mi otrnulo a zas sem to natktoval na 155 mhz a mam 2,0 ghz!!! parada!!! diky moc za spolupraci!!! ste hodni!!!

PA PA :P :razz: :-D :D :)
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“