Zdravim, mam problém. Když nahrávam z tv tak v záznamu mi nenahraje zvuk. Když mam puštěnou tv tak zvuk de uplně normálně, jen se nenahraje. Kartu mam propojenou se zvukovkou (Audio in) a do karty je zapojený reproduktor (Audio out). V nastavení WinFast PVR sem už zkoušel různá nastavení zvuku, i v ovladačích zvukové karty. Už nevím co s tim mam dělat. Buď to mam špatně zapojené a nebo nastavené v oknech
Snad mi někdo pomůže. Doufám, že sem tady svuj problém popsal srozumitelně. Předem díky za pomoc.
Problém se zvukem (WinFast TV2000XP)
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Problém se zvukem (WinFast TV2000XP)
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
problém vyřešen, jsem docela nelogickej člověk stačilo zapojit kartu do zvukovky kam se zapojuje mikrofon a už to bylo.
Jen je tu další problém, obrovskej šum buď je to kabelem kterej to propojuje a nebo nikde jinde, zkusim si s tim pohrát.
BTW: rád bych poprosil ostatní kteří maj podobnej typ tv karty a používaj WinFast aby mi sem poslali print screen jejich nastavení zvuku a videa.
Díky moc
Jen je tu další problém, obrovskej šum buď je to kabelem kterej to propojuje a nebo nikde jinde, zkusim si s tim pohrát.
BTW: rád bych poprosil ostatní kteří maj podobnej typ tv karty a používaj WinFast aby mi sem poslali print screen jejich nastavení zvuku a videa.
Díky moc
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni na moje webové stránky, je tam, mimo jiného, návod na tuner.
Proč nemáš tuner propojen vnitřním audio kablíkem? proč to taháš venkovním kabelem?
Proč nemáš tuner propojen vnitřním audio kablíkem? proč to taháš venkovním kabelem?
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nemam to zapojené jelikož nemam konektor na vnitřní audoi kabel.... tak sem to už asi vyřešil. v programu sem nastavil "record volume" na 10 a teď když něco nahraju je to čisté, navíc v ovladačích zvukové karty mam hlasitost u mikrofonu taky nízko... takže problém asi vyřešen. ještě si s tim budu hrát...Patton píše:Mrkni na moje webové stránky, je tam, mimo jiného, návod na tuner.
Edit: Jinak máš pěkný stránky, dá se tam najít spousty informací a je tam spousty odpovědí na problémy.
- R3d:BuLL
- Žlutá karta
-
- Kontaktovat uživatele: