!!! Levná zvuková karta pls poradte s výběrem !!!

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
SnouMan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

!!! Levná zvuková karta pls poradte s výběrem !!!

Příspěvek od SnouMan »

Potřeboval bych poradit se zvukovkou, potřebuju jen aby mi šel mikrofon a základní zvuk ven, nic jinýho nepotřebuju, občas hraju a na integrovaný zvukovce v MB je něco podělanýho a nejde mi mikrák. Myslel jsem třeba TUTO za 250.- nebo TUTO za 650.- co by jste mi poradili, nebo jestli máte ještě nějaký jiný tip, chci to hlavně kvůli mikráku ale ne zas něco co by se nedalo poslouchat, předem díky moc za odpovědi...
Naposledy upravil(a) SnouMan dne pát 30. čer 2006, 19:59, celkem upraveno 1 x.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

no pokud jsi ochoten koupit neco lepsiho a hrajes hry tak http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34569 - 619.-

ale i zvukovka za 250 bude stacit kvalitou na tom bude o malinko lip nez obyc integrovana

fakt zalezi co od toho chces, jak kvalitni zvuk
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
SnouMan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SnouMan »

Nechi žádnej studiovej superzvuk se super kvalitou jde mi jen o to abych si z toho mohl občas pustit hudbu a aby mě žádny parazitní zvuky nerušili při hraní nebo tak něco a hlavně aby tam fungoval mikrák, protože kvůli tomu to kupuju. Nvm jak se to povedlo ale naintegrovaný zvukovce mi odjakživa nefunguje a to jsem zkoušel vče přeinstalovávat ovladaše vše...
deluX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od deluX »

SnouMan píše:Nechi žádnej studiovej superzvuk se super kvalitou jde mi jen o to abych si z toho mohl občas pustit hudbu a aby mě žádny parazitní zvuky nerušili při hraní nebo tak něco a hlavně aby tam fungoval mikrák, protože kvůli tomu to kupuju. Nvm jak se to povedlo ale naintegrovaný zvukovce mi odjakživa nefunguje a to jsem zkoušel vče přeinstalovávat ovladaše vše...
Myslím si že se dá koupit i levnější než za 600,-.Zkus zajít do něakého kameného obchodu a zeptat se.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

SnouMan píše:Nechi žádnej studiovej superzvuk se super kvalitou jde mi jen o to abych si z toho mohl občas pustit hudbu a aby mě žádny parazitní zvuky nerušili při hraní nebo tak něco a hlavně aby tam fungoval mikrák, protože kvůli tomu to kupuju. Nvm jak se to povedlo ale naintegrovaný zvukovce mi odjakživa nefunguje a to jsem zkoušel vče přeinstalovávat ovladaše vše...
nemas jenom v nastaveni zvuku ten vstup na mikrofon ztlumenej?
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
SnouMan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SnouMan »

V tom původním textu jsou červené odkazy na karty ketré se mi zdály být výhodné, to mě asi nenapadlo se zajít někam zeptat :wink: Chtěl bych třeba znát komentář na ty dvě zvukovky...
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

prvni zvukovka za tech 250kc mel jsem ji doma a je to poradnej kus shitu sice to hraje ale jsou na tom dost slabe basy a ty nejdou vylepsit alespon podle mych skusenosti... btw ac97 na kt133A od qdi ma zvuk podle me o neco lepsi a ty basy jsou tam taky o dost lepsi,uvazoval bych o tom teratecu nebo o te sb audigy Se 7.1 za tech 619kc mam ji doma a je slusna ...
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

wolf00 píše:prvni zvukovka za tech 250kc mel jsem ji doma a je to poradnej kus shitu sice to hraje ale jsou na tom dost slabe basy a ty nejdou vylepsit alespon podle mych skusenosti... btw ac97 na kt133A od qdi ma zvuk podle me o neco lepsi a ty basy jsou tam taky o dost lepsi,uvazoval bych o tom teratecu nebo o te sb audigy Se 7.1 za tech 619kc mam ji doma a je slusna ...
Smim se zeptat, na cem jsi tu zvukovku poslouchal?
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

creative four point suround fps 1000 4.1
http://i13.ebayimg.com/05/i/07/8c/fa/eb_1_b.JPG
tady je foto a to ze ta cmedia je levnej b*****z na tom trvam .... asi takhle do kanclu to nedas vetsinou uz mame na deskach integrovanou zvukovou kartu takze ja to vidim na vyhozenych 250kc za cmediji .... :wink:
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Souhlasím s Wolfem - C-medii bych si už taky nekoupil - nestojí to za to...teda pokud nepotřebuješ gameport. Jinak jdi určitě do SB Audigy SE - používám ji jako druhou zvukovku a za ty prachy je docela dobrá.
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

wolf00 píše:creative four point suround fps 1000 4.1
http://i13.ebayimg.com/05/i/07/8c/fa/eb_1_b.JPG
tady je foto a to ze ta cmedia je levnej b*****z na tom trvam .... asi takhle do kanclu to nedas vetsinou uz mame na deskach integrovanou zvukovou kartu takze ja to vidim na vyhozenych 250kc za cmediji .... :wink:
OK, dik, to mi staci - nic ve zlym ;)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

muzes to vysvetlit? tyhle repra jsou dost dobry na to jak jsou stary,postni sem svoje repra at se muzu zase zasmat ja... :devil:
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

wolf00 píše:muzes to vysvetlit? tyhle repra jsou dost dobry na to jak jsou stary,postni sem svoje repra at se muzu zase zasmat ja... :devil:
OK - muzes se smat -
Obrázek
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

lamiz: sorry jestli jsem te nejak dotkunul,ja ty creativy kupoval nekdy kolem roku 2002 spolecne se sb live a je pravda ze svoje nejlepsi casy maji uz za sebou :roll:
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

wolf00 píše:lamiz: sorry jestli jsem te nejak dotkunul,ja ty creativy kupoval nekdy kolem roku 2002 spolecne se sb live a je pravda ze svoje nejlepsi casy maji uz za sebou :roll:
Nedotknul, chtels videt moje repro, tak jsem ti je ukazal ;)
nManJofo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nManJofo »

Ja tiez odporucam Audigy SE, mam ju aj ja a som spoko. Myslim, ze je gut aj na sluchadla (nesumi ani pri max. hlasitosti - ale len s najnovsou verziou driverov). S KX som ju este neskusal, ale hadam aj na to dojde. Ma dobry po mer cena/vykon. :wink:
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

podival bych se po bazarech po nejake Sound Blaster 128 do PCIcka.. ty bejvaly docela dobry, a cena tak okolo 150Kc...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“