Warwolf píše:Cau mam takovej dotaz vylepsi vykon oblivionu lepsi zvukova karta.
Kdyz totiz zacnu kouzlit tak pri kazdym seslanym kouzlu jako treba fireball se mi hra cukne ale jen kdyz delam pri kouzlu nejakej pohyb (utikam,chodim) kdyz stojim na miste a jen kouzlim zadny trhnuti nezaznamenam. tak se ptam jestli je to kvuli zvukovce mam integrovanou realtek 97.Diky
Přestaň kouzlit, a zabij ho mečem, jako správnej chlap!
Ale vážněji, to není zvukovkou, spíše nestíhá grafika nějaké světelné kouzelké efekty nebo nestíhá HDD při dohrávání scény při pohybu. Možná by pomohlo i více paměti.
Warwolf píše:Cau mam takovej dotaz vylepsi vykon oblivionu lepsi zvukova karta.
Kdyz totiz zacnu kouzlit tak pri kazdym seslanym kouzlu jako treba fireball se mi hra cukne ale jen kdyz delam pri kouzlu nejakej pohyb (utikam,chodim) kdyz stojim na miste a jen kouzlim zadny trhnuti nezaznamenam. tak se ptam jestli je to kvuli zvukovce mam integrovanou realtek 97.Diky
Přestaň kouzlit, a zabij ho mečem, jako správnej chlap!
Ale vážněji, to není zvukovkou, spíše nestíhá grafika nějaké světelné kouzelké efekty nebo nestíhá HDD při dohrávání scény při pohybu. Možná by pomohlo i více paměti.
No zalezi co ma za komp . Nebylo by na skodu si sestavu napsat do podpisu.
zdar. mam problem. dostal som vampirizmus a mal som doniest Melisande (ci ako sa vola) vselijake vecicky aby mi z toho spravila napoj na liecbu vampirizmu. vsetko som jej doniesol. 5x nightshade, 2x bloodgrass, 6x garlic, popol z toho upira co mi prikazala zabit a krv argonianca z ocarovanej dyky co mi dala... no a teraz mi furt keca nieco o tom ze teraz ked ma suroviny spravi mi ten napoj atd. uz som preckal par dni a stale nic. neviem co dalej mam pocit akoby sa mi ten quest neposunul. stale mam v nom poslednu polozku ze jej mam doniest tu dyku s krvou aj ked som to uz spravil. neviem no...
prinajhorsom: chcem sa spytat ci neexistuje nejaky prikaz do konzoly pre dokoncenie aktivneho questu. napoj na liecbu sa pridat cez konzolu da tak by som to spravil tak...
diky za pomoc
Možná je problém v tom, že jsi jí dal ty ingredience v nesprávným pořadí. Ten upíří prach má jít až nakonec. Tady:http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Cure_Vampirism se o tom něco píše, tak to zkus:
Bug 1
Apparently there is a bug which may occur if you hand in the items in the wrong order which prevents you from completing the quest.
Your options then would be to reload a previous game or to type "set MS40.cureready to 1" into the console after you have given the ingredients to the witch. This will cause a new topic to appear and allows you to complete the quest properly.
Just hand in the items in the order I named them and this shouldn't happen.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Hej, aj vam sa tie brany objavuju ako sialene? Ja som ich objavil uz vyse 40, v hlavnom queste mam ist do Shrine of Azura, a v tomto obdobi najdem branu skoro na kazdom kroku lenze mne sa ich nechce furt zatvarat! Aj vam to robi?
PetoS píše:Hej, aj vam sa tie brany objavuju ako sialene? Ja som ich objavil uz vyse 40, v hlavnom queste mam ist do Shrine of Azura, a v tomto obdobi najdem branu skoro na kazdom kroku lenze mne sa ich nechce furt zatvarat! Aj vam to robi?
A nutí tě někdo je zavírat?
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
PetoS píše:Hej, aj vam sa tie brany objavuju ako sialene? Ja som ich objavil uz vyse 40, v hlavnom queste mam ist do Shrine of Azura, a v tomto obdobi najdem branu skoro na kazdom kroku lenze mne sa ich nechce furt zatvarat! Aj vam to robi?
lol ludia mam problemik s questom na Arcane University. je to ten quest kde pridete do jaskyne kde sa robia vyskumy a je tam obrovsky pilier ktory reaguje na magiu (ked sa don streli kuzlo tak sa posunie a kamene okolo neho do vas strielaju blesky). Viem ze mam donho strelit kuzla ohen, zima, nieco co dobyja a poskodzuje magiu no a prave s tymi poslednymi kuzlami mam problem. neviem ake by to mohli byt. neviete poradit? Nejake kuzlo co magiu obnovi (ale superovi nie mne - skratka to musi vystrelit na ten pilier) a co ju poskodzuje, takisto superovi... diky
Před místností s tím sloupem stojí chlápek a kousek od něj je bedna, ve který najdeš svitky s kouzlama, co potřebuješ. A pozor, musíš to zakouzlit ve správným pořadí...
Před místností s tím sloupem stojí chlápek a kousek od něj je bedna, ve který najdeš svitky s kouzlama, co potřebuješ. A pozor, musíš to zakouzlit ve správným pořadí...
zdarek vie niekto co robit v queste s Rolandom Jensericom? je to nejaky upir v IC a nejaky spolok na ochranu pred upirmi ci co to je mi dal za ulohu prehladat jeho dom ci je to naozaj upir. no a jeho dom som cely prehladal a nic som nenasiel a ani quest sa mi neposunul dalej vobec neviem co mam robit. diky za help
Othrondir píše:zdarek vie niekto co robit v queste s Rolandom Jensericom? je to nejaky upir v IC a nejaky spolok na ochranu pred upirmi ci co to je mi dal za ulohu prehladat jeho dom ci je to naozaj upir. no a jeho dom som cely prehladal a nic som nenasiel a ani quest sa mi neposunul dalej vobec neviem co mam robit. diky za help
V jeho dome najdes na jednom stole list, v ktorom bude nieco o Rolandovi napisane a podla neho pojdes dalej...zrejme si ten dom neprehladal dokladne...