po přeinstalaci XP mam problémy s grafikou u některých her. Zatím jsem jich moc nehrál, tak jich moc neni, ale např. v Manhunt se mi stává, že je špatně zobrazena, grafika, písmo a podobně. Zajímavý ale je, že když zmáčknu alt+tab a zase se do hry vrátim, tak jsou chyby zase jiný, např. před alt+tab je chybně zobrazený HUD - po něm se zase špatně zobrazuje písmo, nebo se občas stává, že je při návratu grafika ok, ale to ten alt+tab musím zopakovat několikrát.
//screeny:
Včera jsem nainstaloval GTA san andreas, z toho mam screeny:
Ten prach a oheň je někdy prostě z obdélníků. Taky se to dá vyřešit přes alt+tab, nebo taky novým načtením uložený pozice, ale ono to stejně zase po chvíli začne.
Ovladače forceware mam ve verzi 84.21 - ta mi před přeinstalací běžela v pohodě.. Zkoušel jsem je zaktualizovat na 91.31 i na 91.33, ale ty mi zasekávali počítač při jakýmkoliv pokusu přehrát nějaký video (tzn ani GTA jsem s tim nespustil, protože po spuštění je video). Tak jsem je odinstaloval a po restartu nainstaloval zase ty 84.21 a stejně to nezmizelo.
DirectX mam 9.0c April2006, ten jsem před přeinstalací neměl - nešel mi nainstalovat (proč už jsem tu řešil a nedořešil - pomohla reinstalace...)
Čím by to mohlo být? Tím DX?