Bude cirkulace vzduchu fungovat??

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
SnouMan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bude cirkulace vzduchu fungovat??

Příspěvek od SnouMan »

Zdravim všechny borce co tomu trochu rozuměj. Chtěl jsem si nechat od vás poradit jestli bude tento oběh správně fungovat:

Obrázek
Ten větrák v masce bude 100mm, ten větrák co saje ze zadu do "wind" tunelu je 90mm, na chipu je nějakej klasickej hajzl od Intelu, takovej ten vějíř, a větrák který to bude odsávat je ve zdroji 120mm.

Jde mi o to jestli tady neni moc větráků, který foukaj dovnitř a jestli to bude stíhat odsávat ten větrák ve zdroji?? Pokud ne zkuste mi pls něco navrhnout co by s tím šlo udělat, chtěl jsem se vyvarovat zásahu do plexi bočnice....

//Stoobi - přesun do vhodnější sekce.
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

Ten fan vzadu co nasává možná trochu pomůže, ale já bych ho tam vůbec nedával. Jinak na fany 80mm a pod bych už nejradši zapoměl a všude dával minimálně 120mm které se dají pořídit za velice příznivou cenu a výsledek bude méně hluku a víc práce.
Styxer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Styxer »

Imho bych zadnej wind tunel nedelal...dal bych uz osvedcenej 120mm fan IN a 120mm fan OUT a airflow je vyresen ;)

Notebook: Macbook Air 13" 2011
Mobile: iPhone 4 + Monster Beats Pro
Saty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saty »

Zepředu 120 IN a OUT nechat 120 ve zdroji :wink:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

zahnuty tunely sou k nicemu. nech normalne in a out jak rikaj ostatni.
Gudboj
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gudboj »

Zrušil bych tunel a dal do zadu OUT 12ku. Spolu ze zdrojem to budou vyfukovat a máš ve skříni vítr :D
cpu: Intel Core 2 Duo E8400 @ 4.2 GHz, 1.35V, AC Freezer 7 Pro mb: Gigabyte EP45-UD3R ram: A-Data Vitesta EE DDR2 800+ MHz 2x 2048 MB 4-4-4-12 2.06V gpu: ATI Radeon HD4870 TOXIC (512MB) @835/4240 MHz hdd: Seagate Barracuda 7200.12 500GB + 1TB mechanika: NEC ND 4550@4551A Labelflash psu: CoolerMaster SilentPro 600W case: Thermaltake Tsunami Dream silver system: Windows 7
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“