HP LASER JET 6l

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
Jurosik
Nováček
Nováček

HP LASER JET 6l

Příspěvek od Jurosik »

Zdravim, mal by som takuto otazku : mam tlaciaren HP LASER JET 6L, je funkcna, ale mne nejde na nej tlacit zo ziadneho programu, skusal som aj vo WIN 2000, 95, Linuxe, neviete ci by mohol byt nejaky problem s paralelnym portom, mam ho na doske, alebo neviete ako otestovat LPT port, hladal som na webe nejake veci, ale zatial si neviem dat rady.

Vdaka
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Nemáš ho odpálenej nebo špatně nastavenej? Tiskne na jinou tiskárnu?
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

měl sem stejnej problém, a závěr byl, že LPT port na desce byl oddělanej, vyreklamoval sem desku a jelo to zase. takže bejt tebou si zkusim sehnat do pcit přídavnou kartu s LPT portem, já si jí taky koupil, ale chtěl sem to mít na desce tak teĎ mi leží dyštak v šupliku.... zkus tu tiskárnu na jinym pc a když pojede tak je to na 99% LPT port na desce odpálenej, u mě došlo na 99% ke zkratu když sem zapojoval tiskárnu k pc...

napiš sem když to začlo dělat a po jaké operaci začlo dělat, jestli z ničeho nic nebo si něco udělal a od té doby nejde...

u mě to bylo ze dne na den...
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Jurosik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jurosik »

Vdaka za odpoved, nepamatam sa kedy to zacalo, lebo niekolko mesiacov som netlacil, a ked som chcel tlacit, tak to uz neslo, tiez si myslim ze je odpaleny port na doske, dufam ze budu mat v nejakom obchodaku PCI kartu s LPT portom. Je to divne, ze to len tak odislo, ale nic nie je dokonle :D
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Jurosik píše:Vdaka za odpoved, nepamatam sa kedy to zacalo, lebo niekolko mesiacov som netlacil, a ked som chcel tlacit, tak to uz neslo, tiez si myslim ze je odpaleny port na doske, dufam ze budu mat v nejakom obchodaku PCI kartu s LPT portom. Je to divne, ze to len tak odislo, ale nic nie je dokonle :D
ještě než si to koupíš zkontroluj port (v biosu) a kabel (to se mi už taky stalo :lol: )
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“