Nejvíc mě dostalo, že prej Copperhead trpí při rychlejch pohybech
1000Hz si každej pusťte když tolik chcete, věřte si čemu chcete, to je váš problém...

no myslim, ze z toho mojeho obrazku je vcelku ocividny, co ukazuje;) Jinak sem holt robot, protoze trhnu a zaporka je tu:), proto taky hraju misto na bajecnych 2000dpi na 400dpi:Xwector píše:Miluju takový mega ultra cool chytráky jako Spirit, co vezmou jeden žvást, jeden obrázek ( mimochodem víš vůbec, co na tom obrázku je a co to znamená, víš v jakých jednotkách se pohybujeme, dokážeš si ty jednotky přdstavit ve vztahu ke schopnostem lidského těla, když je to takovej super důkaz? ) a ještě začnou přidávat úplně offtopic věci jako DPI, MPix, což jsou dětské argumenty jakože se třeba kyblíček nevyrábí v červené barvě a proto je špatný...
Nejvíc mě dostalo, že prej Copperhead trpí při rychlejch pohybechTo se zase na Slovensko dostala nějaká technika...
1000Hz si každej pusťte když tolik chcete, věřte si čemu chcete, to je váš problém...

Asi si nepochopil aj napriek tomu, ze som asi uz 3x zdoraznil, ze ked uz si taky macher ze si kupis mys za 2500sk respektive 1800kc alebo kolko stoji v CR, tak by si bol hnup nepouzivat vsetky vymozenosti tej mysi... A ak nemas zaujem, naco si si taku mys kupoval...wector píše: ve vztahu ke schopnostem lidského těla, když je to takovej super důkaz?
O com prosimta tocis? Taktiez jasne som napisal, ze tak ako mozes chapat 1000hz za zbytocnost, mozes chapat za zbytocnost 2000dpi oproti 1600dpi a teda zasa sa naskyta otazka, na jaku pitchu si si kupil taku mys....uz chapes co tym chcem povedat ???wector píše:úplně offtopic věci jako DPI, MPix, což jsou dětské argumenty jakože se třeba kyblíček nevyrábí v červené barvě a proto je špatný...
Momentalne kazda jedna mys na trhu nie je schopna pri teoretickom maximalnom pohybe co senzor (PODOTYKAM SENZOR) zvlada vykonat 100 percentny pohyb! Len si spocitaj rozlisenie senzora a vynasom FPS a potom si kukni vnutornu pamat a ci ti ani nahodou nevyjde pretecenie buffera ?! To je jediny dovod, preco sa urychluju samotne mikroradice...wector píše:Nejvíc mě dostalo, že prej Copperhead trpí při rychlejch pohybech
Zboznujem debilov ako ty, ktory urazaju cloveka len kvoli jeho narodnostiwector píše:To se zase na Slovensko dostala nějaká technika...
Ano a ja im to radim, ked uz si za tie hertze zacvakali. Urcite to snimaniu neposkodi a aj ked sa tym zlepsi tracking o 1 percento, aj to je dovod... Ako som uz 10x snad spomenul, potom si nemali kupovat najvyspelejsiu mys na trhu ak ju chcu pouzivat s kompromismiwector píše:1000Hz si každej pusťte když tolik chcete, věřte si čemu chcete, to je váš problém...

Mluvim o tom, že tu přeskakuješ a zamlouváš téma úplnejma hloupostma, bavíme se tu o Hz, nikoli o DPI nebo MPix, tak se drž laskavě tématu a neutíkej!Spirit píše:O com prosimta tocis? Taktiez jasne som napisal, ze tak ako mozes chapat 1000hz za zbytocnost, mozes chapat za zbytocnost 2000dpi medzi 1600dpi a teda zasa sa naskyta otazka, na jaku pitchu si si kupil taku mys....uz chapes co tym chcem povedat ???
Tato její "vymoženost" ti v praxi nic nepřinese, pouze víc zatíží CPU a vzhledem k tomu, že je 4x taková oproti defaultu, už se stávají případné problémy s nekompatibilitou některých USB zařízení reálnými ( osobní zkušenost, některé flashdisky to už nezvládaj ). Nevim jak vy tam na východě, ale já potenciální zdroj problémů, který se v praxi nijak neprojeví na zlepšené fci. zařízení jako vymoženost neberu.Spirit píše:Asi si nepochopil aj napriek tomu, ze som asi uz 3x zdoraznil, ze ked uz si taky macher ze si kupis mys za 2500sk respektive 1800kc alebo kolko stoji v CR, tak by si bol hnup nepouzivat vsetky vymozenosti tej mysi... A ak nemas zaujem, naco si si taku mys kupoval..

Konečně. Teď se dostáváme k nejlepšímu: převeď mi to schválně do reálných podmínek, tj. o kolik řekněme "nechtěných" px se posune kurzor při daných pohybech. Pro zajímavost můžeš uvést i mm pohybu myši po podložce, ale to už nemá takovej smysl, nebylo by to ani celý číslo, navíc snad nemusim ani říkat, že s takovou přesností sám s myší nepohneš a nevrátíš ji opět na to původní místo bez jakékoli odchylky ( ta bude při práci lidské ruky několik mm )prd píše: kazda tecka predstavuje jeden paket(tj. souradnice o, ktery se to posunulo +smerovej vektor) a meritko je od 0 do 127 resp -128
1. prd to napsal v době, kdy já dokončoval svůj postSpirit píše:1. nepopisal to uz prd?
2. nemam najmensiu chut sa s tebou dalej bavit, nevedie to k nicomu.
3. podla teba nema vyznam kupovat copperhead, lebo normalny clovek nema moznost vyuzit jej "kvality"

no hviezdy, co je? nikto nie je mudry? to som prekvapeny ale...fue píše:viete mi niekto pomoct? mam tuto mys, ako je bomba, to hej, ale mam problem
na predchadzajucej mysi som mal 2 lave bocne tlacidla nastavenie na zvysovanie a znizovanie hlasitosti. velmi som si na to zvykol a teraz mi to chyba. uz treti den sa snazim nastavit tu mys, aby to fungovalo, ale neuspesne...
viete niekto poradit?
diky moc!