Freelancer

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Freelancer

Příspěvek od Lipfeather »

Nedávno jsem nešel na rok starym Level DVD Demo Vesmírný
Akcičky s RPG prvky: FREELANCER a je to fakt hukot!!!
Musim si to sehnat!
Znáte to vůbec někdo?! Považuju to za nejlepší vesmírnou Akci :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ja to pred x mesiceme hral, ale nedohral :o Ta hra je hrozne rozsáhlá, ale bombasticka.... spousta svetu, spousta objevovani... občas jsem jen vozil zboží z planetky na planetku... hmmm. Asi to zas nekdy nahodim. Fakt pekná hra. :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Já to dohrál a je to fakt super. I když ke konci to bylo celkem šílené, ale dalo se to. Je to fakt bomba
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jo ta rozsáhlost mně úplně uzemnila! :D
Je to úplná bombička lítat si kam se ti zachce, dělat co se ti zachce.
Je škoda že moc lidí to nezná, nebo spíš nemaj moc rádi vesmírný simulátory a tak se ochuzujou o tuhle bombastyckou pecku!

Doufam že udělaj FREELANCER 2
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Me se tam hrozne libilo to dokovaní pri pristavani, jak ten ženskej hlas hlasil jestli je volno nebo ne - celkem dobry :D Dobrý bylo, že se mohl človek priplest k nejaky bitve se kterou nemel nic společnyho....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Já to hrál nedávno i po netu, ale moc mě to nebavilo, protože anglicky neumím a lítat sám je celkem nuda. Kdyby byl někdo do party tak bych to i hrál
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Ja to mam, a hral sem to, nez sem dosel k misi, kde na me ceklai takovy tri stihacky a ja nevedel jak dal :oops:

Ale jinak to bylo dost good....hlavne ty souboje me dost bavili
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Archandel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Archandel »

tahle hra mne nechala poznamenanim, uz nikdy to nebude jako predtim. SUPER BOMBA! absolutni extaze ( hlavne na 20" palc monasku) :lol: som to dohral cele, akurat ma nasralo ze to malo taku kratku kampan :sad: po nete som to nehral, uz to ani nemam doma, bo ako som dohral toho freelancera, tak po ukonceni kampane mi vyhorela 20" hehe, jeste ze vydrzela az do konce :razz:. A lidem co to chteji zahrat doporucuju minimalne 19" jinak si radsi pockejte, bo hrat to na malym monasku to je SVATOKRADEZ! jinak proste supr hra!
Life is a joke, and it ain't funny.
CPU: E5200 R0 Costa Rica @ 2500MHz; max 4166MHz (CPU-Z Verified) COOLER: Scythe Ninja 2 ~ Passive MB: ASUS P5B Premium P965/ICH8R RAM: 2 x 1GB Vitesta 800 GPU: HD3850 256 ~ Passive HDD: 7200.7 80G; 7200.10 160G; Ext 250G; DVD PSU: Corsair CX 400W TEMP: Akasa AK-FC-03 LCD: HP 22" w2216 PC: All Passive + LowNoise PSU Fan [ KUPIM: Pentium 4 Extreme Edition ~ Gallatin 2MB L3 ]
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hraju to na patnátce a stejně slintam.... :-D
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Jo, taky jsme do dohral a ten konec, to byl fakt narez. Rozhodne neprohloupis, kdyz si ho koupis.
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
Redhorse
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Redhorse »

Je to bomba super giga mega supra tera peta exa hephta okta nona deka undeka dodeka.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-) :o :shock: :shock: !!!!!!!!!!!!!! :( :) :-D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :razz: [/b]
Wolf
Začátečník
Začátečník

Re: Hrajete někdo Freelancera?

Příspěvek od Wolf »

Lipfeather píše:Nedávno jsem nešel na rok starym Level DVD Demo Vesmírný
Akcičky s RPG prvky: FREELANCER a je to fakt hukot!!!
Musim si to sehnat!
Znáte to vůbec někdo?! Považuju to za nejlepší vesmírnou Akci :)
Dohral jsem ho v singlu nekolikrat,, naposledy nekdy pred pulrokem..Je to fakt pekny, skoda jen malickosti, ktere tuhle hru shazuji,
jako napr. ze planety se nepohybuji po obeznych drahach, podivne pristavani na planetach skrz pristavaci prstenec, a j.. :?
Hra mi ale nepripada vubec obsahla a obrovska, kdyby jo, tak preci jen tak behem chvile nedoletnu na konec vesmiru.. :)
Porad ho obcas hraju na multiplayer, mam parknutou svou Sabre (Titan se mi nelibi) na Freeportu 9(Omicron Theta)
a i ted ho nekdy loadnu a vyrazim do Omicronu Alfa potrapit Outcasty a hlavne z ufonu vyrazit nejaky kanonek, skoda, ze z nich nejde vyrazit ten nejucinnejsi laser..
Single kampan je skvela, ale ma jednu velkou chybu, je strasne kratka.. :)

Kdybys shanel nejake info o Freelancerovi, doporucuji podivat se na: http://www.lancersreactor.com/
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

Freelancer je bomba jako single, ale po siti je to teda neco:) dohral jsem to 1x jako singl a pak mnohokrat po siti, kde jsem se dostal navrchol :) doporucuju ;)
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

no.. sry, ze vytahuju takhle starej dred, ale netusi nekdo, kde si zaparit..? I v Deutschlandu je vzdycky online takovejch 20 lidi.. pari se ted hodne "The Next Genration" a tam je ten vesmir cca 2x vetsi, nez v bezny hre.. takze pokud je tam 20 lidi je to dost krize.. jakoze vsude jsou limity blokly na 100.. to je stejne nejak malo ne..?
..neparil to nekdo nekde online.. kdo by mohl nahodit nejakej tip..?
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

jestli chces nejake inf o freelancer a nejvetsich cz servrech tak http://www.freelancer-cz.net/

Maxtor Ja sem sice svuj dotaz dal do jineho topicu (doufam ze nebude nikomu vadit ze sem to napsal do dvou) ale neznas neco podobneho jako freelancer ?? (X1,2,3 me nebavi) nasel sem jen kratkou hru space merchants
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

CyberDeath píše: ale neznas neco podobneho jako freelancer ?? (X1,2,3 me nebavi) nasel sem jen kratkou hru space merchants
starší StarLancer http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/s/starlancer.html

edit: napadá mě ještě Freespace 1 & 2, Independence War 2, popř. podmořský http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/a/a ... ation.html
show must go on..
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

shadow : Starlancera mam ale u toho me vadi ovladani,Freespace se mi nelibi,aquanox2 mi nejede z neznameho duvodu mi vzdy po par minutach spadne(testovano na starsim PC na novem sem nezkousel protoze uz tu hru nemam),Independence War2 neznam vyzkousim.

Jinak podobne je jeste A.I.M od rusaku vysla unas dokonce kompletne v cestine stoji 299,- odehrava se to na planete ale me ta hra nejde ani spustit a zadny novy patch nevysel(skouseno na ctyrech PC),A jeste tet vyslo Hard Truck:Apocalypse ale to nevim jake je jeste sem nenasel recenzi ani sem to nenasel na zadnem nasem shopu
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

a co takhle Parkan 2 ? vypada to, ze to bude akcnejsi, ale opet skvelych 299 Kc komplet v cestine ... viz XZONE
---
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

J X P píše:a co takhle Parkan 2 ? vypada to, ze to bude akcnejsi, ale opet skvelych 299 Kc komplet v cestine ... viz XZONE
Z popisu to nevypada spatne ale mam obavy ztech 3D akci na planete to me moc bavit nebude.
A co takhle Star Wolves stemi nekdo skusenosti nemate ??
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No ted jsem je chtel zminit.. no videt jsem je jeste nevidel, ale pochvalu na netu dostali.. ja bych se toho nebal..
..ber to takhle.. X te nebavi.. Freespace (jakoze Freespace 2 me dostaval do orgasmu - naprosto bozi) taky ne.. takze nemas co resit.. pokud neberu podmorskej Aquanox.. jehoz 1. dil ted usilovna a marne shanim :(.. tak nemas na vyber nic jinyho, nez prave StarWolves.. zadnou podobnou konkurenci tyhle hry totiz nemaj.. jen nejakej vesmirnej odpad.. :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“