mam takovej problém - když něco stahuju z DC++ nebo Torrent tak mi po chvíli zamrzne internet a zamrzne celkově, že nejde ani na ostatních počítačích
Neví někdo pls co s tim??? předem dík
Moderátor: Don

Ja mam IP adresu nastavenou manualne. ale z toho rozashu, co prideluje DHCP server, tak nenim....Oneeye_IO píše:Máš přiděleny IP adresy přes DHCP nebo nastaveny manuálně ? Pokud přes DHCP, tak je nastav manuálně, mohlo by to pomoci.

Tak to ted nevim... Ale ted mam zrovna pustenej BitComet a zatim se to drzi... Ale taky se obcas stane, samo od sebe, ze modem rozsviti vsechny kontrolky co ma a zasekne se. pak ho musim vytahnout s elektriny a znova zapojit, tak jestli to trochu nesouvisi.... treba jestli se neprehriva...pavel.minarik píše:to je sice blbě, ale není to podstata problému, co ADSL modem/router, odpovídá v momentě, kdy je net tuhej?KOCKABEZOCKA píše:Ja mam IP adresu nastavenou manualne. ale z toho rozashu, co prideluje DHCP server, tak nenim....

jestli to chceš vyřešit, tak je třeba na některé otázky znát odpovědi, pokud to najednou rozsvítí vše a potřebuje reset tak to vypadá na závadu modemu, zkus nový firmware, pak už zbývá jen reklamaceKOCKABEZOCKA píše: Tak to ted nevim...

Tak ten internet mi pri tom stahovani zase zamrz, ale modem mi odpovidal... Nastesti mame uz obednanej megabit i s novym routrem, takze by se to doufam mohlo zlepsitpavel.minarik píše:jestli to chceš vyřešit, tak je třeba na některé otázky znát odpovědi, pokud to najednou rozsvítí vše a potřebuje reset tak to vypadá na závadu modemu, zkus nový firmware, pak už zbývá jen reklamaceKOCKABEZOCKA píše: Tak to ted nevim...