FX 5200 zly obraz v hrach

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
struhanka
Nováček
Nováček

FX 5200 zly obraz v hrach

Příspěvek od struhanka »

Uz skor sa mi stalo ze pri spusteni hry my blbne obraz, prestalo to, ale neviem co som nainstaloval (alebo urobil). Teraz po formate mi to zacalo robit opet, niekedy sa mi zobrazi obraz ako keby cez zaluzie (cez obraz su sede zvisle ciary), alebo obraz je celkom v poriadku a znicoho nic mi zacne akokeby blikat (nieco podobne ako stroboskop na diskoteke). Robi mi to len vo Win XP, vo Win Me som take problemi nemal, PLS poradte.
(skusal som najnovsie ovladace a nepomohlo, mam direct x 9.c, Grafika je MSI FX 5200 128MB)
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Neprehriva se grafika? Prekontroluj, jestli dobre sedi chladic..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
struhanka
Nováček
Nováček

Příspěvek od struhanka »

Grafika sa neprehrieva, je ceklom v poho, ked prilozim ruku na chladic, tak je to ok.

EDIT

Ako som uz spominal, uz sa mi to stalo skor, ale neako to prestalo (neviem co som spravil). Nerobi to ani na Win Me.

//Thellwin - sloučen dvojpost
port777
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od port777 »

no a co na to hovori monitor co je to zac a co tak pozriet kabel ak je daky dolamany...
ASUS P5K Premium//Core2Duo e8200@3.6GHz@NINJA+NoctuaNF-P12//GF 8800GT 512MB@AC S1@Nexus12//2x2GB CORSAIR XMS2@900Mhz//Audigy 2@creative 6700@Sony DHC-MDX10//2x500GB RAID0+Seagate 7200.10 320GB//LG DVD-RW H12L ls//TT ARMOR Silver Full tower Powered by ENERMAX E565AX--535W! .Samsung 22''LCD 225BW 1680*1050 wide, Myš MS 6000 laser&Natural , multimedia Microsoft!
NOTEBOOK Fujitsu Siemens Amilo Xi 2428
T7500,2GBram,1GB turbo memory, 8600M GS 256MB, 250GB hdd 5400rpm,DVD-RW, 15,4, myš MS4000+ externý 2.5 " 60GB. http://mujweb.cz/www/pboss/
struhanka
Nováček
Nováček

Příspěvek od struhanka »

No monitor zobrazuje vsetko dobre az pokial nezapnem neaku hru dokonca mi to robi aj pri hre manager :(

EDIT

som dostal typ, ze nemusi spolupracovat MB s grafikou, je to mozne? Ak hej ake asi ovladace (alebo co) potrebujem stiahnut?

//Thellwin - sloučen dvojpost -> používej prosím tlačítko EDIT
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pokud je to ve Win ME v pořádku, tak jde o nějaký softwarový problém. Jako první bych zkusil přeinstalovat drivery k MB - zkusit satrší, novější, třeba se nějaký chytí.
Goldnoob team proud member!
struhanka
Nováček
Nováček

Příspěvek od struhanka »

Thellwin píše:Pokud je to ve Win ME v pořádku, tak jde o nějaký softwarový problém. Jako první bych zkusil přeinstalovat drivery k MB - zkusit satrší, novější, třeba se nějaký chytí.
No zajtra to skusim a dam vediet co a ako. zatial THX
struhanka
Nováček
Nováček

Příspěvek od struhanka »

zatial to neako neide, kamos ma zohnat neake ovladace, ale bude to trochu trvat :(
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“