Half-Life 2: Episode One

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

ep2 sa bude odohravat v lese
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no nekecej...tak ted si na to kapnul... v lese..hmmmm :up: rekni nam novinku

jinak EP1 docela v pohode, az na par momentu kdy to bylo az trapne zdlouhave (prevadeni tech lidi ke konci hry na to nadrazi..to bylo trapny...)
at uz konecne dodelaj nejaky EPcka at si muzu koupit nakou edici ve ktery bude uplne vse co se tyka HL1 a 2...a taky uz by se mohli zacit snazit vytvorit HL3 ktery by prekonalo slavu a inovativnost HL1 ve sve dobe.i kdyz je to tezky..co vymyslet noveho ze...
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Flegy píše:no nekecej...tak ted si na to kapnul... v lese..hmmmm :up: rekni nam novinku
nechapem. to malo byt urcene pre toho co pisal predo mnou. stazoval sa cosik ze ci sa to bude odohravat na lodi tak som napisal ze v lese.... :? :? :?
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Ehm, sekl jsem se.. :oops: Vylezl jsem z citadely, nasedl do vlaku, ten se vysekal, pak jsem z nej vylez do takovy garaze kde bylo par zombiku a headcrabu, nasledne vlezl do takovy cerny dlouhy mistnosti otevrit dvere ktery jsou samozrejme zamceny, a Alyx rika ze potrebujem najit nejaky zdroj, jenze nevim kde? :roll:
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

EfineSS píše:Ehm, sekl jsem se.. :oops: Vylezl jsem z citadely, nasedl do vlaku, ten se vysekal, pak jsem z nej vylez do takovy garaze kde bylo par zombiku a headcrabu, nasledne vlezl do takovy cerny dlouhy mistnosti otevrit dvere ktery jsou samozrejme zamceny, a Alyx rika ze potrebujem najit nejaky zdroj, jenze nevim kde? :roll:
A neni tam náhodou po pravý straně sud a mříž vedoucí do větrací šachty? :)
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Cus chlapi, po steamovani HL2:Episode One jsem ji zacal pred chvily hrat a hned ze startu nevim co mam delat! Posilam screenshot (http://www.casemoding.xf.cz/hl2eo.jpg)
Proste jak se dostanu dolu, kde je uzdravovaci portal, kousek dale je tlacitko, ktere po stisknuti zacnou padat ty el. koule nebo co to je, to je vse, co tam mam delat?
PS: jede mi to krasne plynule, 2x AA, 16x FSAA a HDR zapnuty (ne na full, pouze bloom), jinak vse ostatni na max. detailech, rozliseni 1024x768 a hra vypada oproti HL2 vazne skvele!! Minimalne 43fps, maximalne 85fps (limitovano monitorem, viz vert.synchro.) 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

kotas píše:Cus chlapi, po steamovani HL2:Episode One jsem ji zacal pred chvily hrat a hned ze startu nevim co mam delat! Posilam screenshot (http://www.casemoding.xf.cz/hl2eo.jpg)
Proste jak se dostanu dolu, kde je uzdravovaci portal, kousek dale je tlacitko, ktere po stisknuti zacnou padat ty el. koule nebo co to je, to je vse, co tam mam delat?
Co takhle vzít jednu tu kouli ukázat nahoru Alyx? :)
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

pokud se chcete dozvedet hodne veci o serii half-life, tak si prectete tohle:

http://half-life.cleverweb.cz/?page=1

moc pekne udelana stranka
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Delarge píše:
kotas píše:Cus chlapi, po steamovani HL2:Episode One jsem ji zacal pred chvily hrat a hned ze startu nevim co mam delat! Posilam screenshot (http://www.casemoding.xf.cz/hl2eo.jpg)
Co takhle vzít jednu tu kouli ukázat nahoru Alyx? :)
Dik, ale jsem na to sam, jsem mirne za polovinou, nemam moc casu na hrani momentalne...
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Asi mi to dostatecne nemysli, ale mam opet problem.. :) Kdyz jdu s Alyx do jakesi mistntosti, ja jejimz konci je je kolo, kterym mam otevrit nejspis nejaky vrata, vybihaji na me z diry porad ti brouci a tim padem to nestihnu nikdy otevrit.. Co s tim? :roll: Zkousel jsem se potichu priblizit az k tomu kolu, ale jakmile jsem zacal s otacenim, zase se na me vrhly..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

gravitygunem nahazej na ty diry, odkud vylezaji brouci, auta
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

EfineSS píše:Asi mi to dostatecne nemysli, ale mam opet problem.. :) Kdyz jdu s Alyx do jakesi mistntosti, ja jejimz konci je je kolo, kterym mam otevrit nejspis nejaky vrata, vybihaji na me z diry porad ti brouci a tim padem to nestihnu nikdy otevrit.. Co s tim? :roll: Zkousel jsem se potichu priblizit az k tomu kolu, ale jakmile jsem zacal s otacenim, zase se na me vrhly..
ano musím gravitygumen naházet auta na ty diry odkud vybíhají ty pavouci a pak v klidu odevřeš vrata a to se ti bude opakovat vycekrát takže porad stejny.Jinak přeji přijemny hraní :)
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak tahle hra symbolizuje naprosto vše, co na moderních hrách nesnášim :roll:

Rok se tu lidí baví o tom jak to bude super, rok se tu dohadujou co všechno bude dokonalý, rok se o tom mluví všude, rok jsou toho plny preview .. a výsledek??
Neni to špatná hra, je to proste datadisk k HL2 - nic víc nic mín, zadny novy zbrane, jedna nová potvora, 3-4(!) hodiny zábavy... Na tom se muselo delat takovou dobu ?? Hmmm...

Jestli je neco dobrá cesta jak donutit lidi jeste víc stahovat hry a vykašlat se na jejich nakup, tak je to prave tahle cesta. Tech 600,- za tech par hodin imho nestojí ani nahodou ..
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Sentenced píše:Tak tahle hra symbolizuje naprosto vše, co na moderních hrách nesnášim :roll:

Rok se tu lidí baví o tom jak to bude super, rok se tu dohadujou co všechno bude dokonalý, rok se o tom mluví všude, rok jsou toho plny preview .. a výsledek??
Neni to špatná hra, je to proste datadisk k HL2 - nic víc nic mín, zadny novy zbrane, jedna nová potvora, 3-4(!) hodiny zábavy... Na tom se muselo delat takovou dobu ?? Hmmm...

Jestli je neco dobrá cesta jak donutit lidi jeste víc stahovat hry a vykašlat se na jejich nakup, tak je to prave tahle cesta. Tech 600,- za tech par hodin imho nestojí ani nahodou ..
Mno ono tam pár nových věcí je, viz komentář, ale jako taky nechápu proč to trvá vyrobit tak dlouho. Návrh lokací přece nemůže zabrat tak dlouhou dobu.
V ep2 už mají být i nějaké novinky tak uvidíme. Doufám, že aspoň protáhnou hrací dobu... Jinak ep1 je cool, škoda, že je to tak krátký no. Alyx rulez ! :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Protlak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protlak »

Sentenced píše:Tak tahle hra symbolizuje naprosto vše, co na moderních hrách nesnášim :roll:

Me se Ep.1 libila. :roll: Vubec mi tam nechybi nove zbrane nebo podobne veci. Proste pokracovani pribehu. =) Ale osobne jsem od tohoto "datadisku" cekal vic. Predevsim, ze ho nebudu mit dohrany za 1 odpolodne, ale i to, ze jeho vyroba trvala ukrutne dlouho. Za 1 odpoledne si uziju cast pribehu a pak skoro rok cekat na dalsi pokracovani... :( Kdyby to vypustily za rok a pul kompletni asi by udelaly lip. A cena 600,- za 1 odpoledne hrani me taky prijde odpuzujici.
PC: C2D E6400,Gigabyte GA-965P-DS4, 2GB DDR2 800, GF 7600GS, celkem 500 GB na HDD, 19" LCD PHILIPS 190S6
NTB: Asus A6Kt TurionMT34 1.8ghz, 1GB RAM, X1600, 100GB HDD
Mikes
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikes »

Protlak píše:Me se Ep.1 libila. :roll: Vubec mi tam nechybi nove zbrane nebo podobne veci. Proste pokracovani pribehu. =) Ale osobne jsem od tohoto "datadisku" cekal vic. Predevsim, ze ho nebudu mit dohrany za 1 odpolodne, ale i to, ze jeho vyroba trvala ukrutne dlouho. Za 1 odpoledne si uziju cast pribehu a pak skoro rok cekat na dalsi pokracovani... :( Kdyby to vypustily za rok a pul kompletni asi by udelaly lip. A cena 600,- za 1 odpoledne hrani me taky prijde odpuzujici.
Musím souhlasit, zážitek z hraní byl, další zbraně nechyběly, ale delší to opravdu být mohlo.
Základní deska: Asus P5WD2 (i955x, socket 775) | CPU: Intel Pentium D930 (Presler, 3.0 GHz, 4 MB cache, BOXovaný chladič) | RAM: Geil 1 GB Kit (2x512 MB, 800 MHz, DDR2) | Grafika: HIS RX1800GTO IceQ3 T (256 MB/256-bit, 1020/500 MHz, PCI-Ex16, 2xDVI, VIVO) | HDD: Maxtor MaxLine 3 (SATA2, 300GB, 7200 ot./min., 16 MB cache) | Case: Aspire X-Plorer-AL (+ 420W zdroj) | Mechaniky: LG GSA-H20L (DVD±R/RW, DualLayer, LightScribe, černá); Apacer 15-in-1 Card Reader | LCD: LG L1940PQ (19", 8ms, DVI) | Příslušenství: myš Logitech MX518; klávesnice Logitech Media Keyboard Elite
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Což o to, zábava to neni špatná (jeste aby jo, kdyz je to nastavenej HL2), ale tolik humbuku pro 3 hodiny, to mi nesedí...

Kdesi jsem v recenzi četl oslavny ody na AI Alyx, že je jako lidskej coop hráč. Nechapu s kym ten recenzent tak bezne hraje, nebo jestli delá správce v Jedličkárně, ale Alyx se mi vicemene akorat plete do cesty a zaclání .. :) Občas samozrejme pomůže (např. se sniper puškou). Dobrý jsou aspon ty její hlášky, to zase jo..
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

cau pls zasek jsem se v jedne mistnosti (viz. video) prosim poradte jak se odtamtud dostat :) http://www.xaero.mysteria.cz/hl2ep1.mpg dvere nejdou otevrit alyx jen stoji na miste a barney mi rika abych dovedl ostatni k vlaku .... ale jak? :) zkusil jsem noclip a zjistil ze za dvermi to stejne neni domodelovany .. tak cim to je poradte pls dik :)
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
Mikes
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikes »

xaero píše:cau pls zasek jsem se v jedne mistnosti (viz. video) prosim poradte jak se odtamtud dostat :) http://www.xaero.mysteria.cz/hl2ep1.mpg dvere nejdou otevrit alyx jen stoji na miste a barney mi rika abych dovedl ostatni k vlaku .... ale jak? :) zkusil jsem noclip a zjistil ze za dvermi to stejne neni domodelovany .. tak cim to je poradte pls dik :)
Helemese, nějak ti nejdou textury, čím to asi bude? :)
Asi zásek inteligence, v původním HL2 se to řešilo pomocí příkazu AI_disabled v konzoli. Vstoupit máš do těch dveří, které jsou ve videu zabrány jako poslední.
Základní deska: Asus P5WD2 (i955x, socket 775) | CPU: Intel Pentium D930 (Presler, 3.0 GHz, 4 MB cache, BOXovaný chladič) | RAM: Geil 1 GB Kit (2x512 MB, 800 MHz, DDR2) | Grafika: HIS RX1800GTO IceQ3 T (256 MB/256-bit, 1020/500 MHz, PCI-Ex16, 2xDVI, VIVO) | HDD: Maxtor MaxLine 3 (SATA2, 300GB, 7200 ot./min., 16 MB cache) | Case: Aspire X-Plorer-AL (+ 420W zdroj) | Mechaniky: LG GSA-H20L (DVD±R/RW, DualLayer, LightScribe, černá); Apacer 15-in-1 Card Reader | LCD: LG L1940PQ (19", 8ms, DVI) | Příslušenství: myš Logitech MX518; klávesnice Logitech Media Keyboard Elite
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

mno textury mam nadherny ... to je tou komprimaci ... ale ai disabled to neni za 1. bylo by to tam napsany
2. alyx by se ani nehla (tady alespon hejbe hlavou apod.)
3. zkousel jsem to :)
4. holt ten level zkusim udelat znova :) .. mozna se to rozjede

BTW: pls a hned jak alyx otevre ty dvere je dalsi level? protoze jsem to zkusil noclipnout a nebylo to tam domodelovany ... :(
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“