Program pro střih videa
- dark_stuff
- Začátečník

Program pro střih videa
Lidi, nevíte o nějakým dobrým, přehledným, srozumitelným, jednoduchým, a hlavně free programu pro střih videa??? Co sem zatím našel, tak buď to bylo shareware, nebo to stálo za prd...
Lidi jsou různí. Víc nesmím říct.
Černá karta je rasistická!
Černá karta je rasistická!
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Program pro střih videa
Zdarma, to je těžké...dark_stuff píše:Lidi, nevíte o nějakým dobrým, přehledným, srozumitelným, jednoduchým, a hlavně free programu pro střih videa??? Co sem zatím našel, tak buď to bylo shareware, nebo to stálo za prd...
Unlead Video je často jako bundle k TVkartam....jinak trial Pinnacle Studio na měsíc plně funkční...záleží co všechno bys chtel delat. V nouzi VirtualdubMod plus pluginy
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jestli máš windows XP (nebo ME) tak je v nich Movie Maker. Ovládání je podobné sony vegas. Výstup je ale do wmv a je tam míň efektů. Na začátek určitě stačí.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Chci trochu sestříhat a předělat přechody na videu který mám z kamery stažený na DVD. Co k tomu nejlíp použít? Z kamery jsem to stahoval právě DVD rekordérem, protože to má lepší kvalitu než normální analogový přenos do PC, ale nevím jestli ve formě DVD půjde s tím pracovat v nějakém programu. Chci to tedy sestříhat (něco vyhodit, něco dát jinám), do tichých míst přidat pro podbarvení nějakou hudbu, udělat nějaké trikové přechody mezi některými záběry. V čem to udělat?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
To je DV kamera? nebo analog?ZdenekSveda píše:Chci trochu sestříhat a předělat přechody na videu který mám z kamery stažený na DVD. Co k tomu nejlíp použít? Z kamery jsem to stahoval právě DVD rekordérem, protože to má lepší kvalitu než normální analogový přenos do PC, ale nevím jestli ve formě DVD půjde s tím pracovat v nějakém programu. Chci to tedy sestříhat (něco vyhodit, něco dát jinám), do tichých míst přidat pro podbarvení nějakou hudbu, udělat nějaké trikové přechody mezi některými záběry. V čem to udělat?
Jde to uložit i do mpeg a ststřihat. v nouzi VIrtualdubmod:)
JInak jestli ti jde pro jedno video tak stahni trial Pinnacle a jeto je na mesic funkčni:)
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to analog kamera, takze jsem si veskery zaznamy se kteryma budu pracovat stahl pres DVD rekorder na 5 DVDcek. Ted je potrebuju soupnout do PC, sestrihat to (povyhazovat nektere casti,udelat nejake efekty mezi prechody zaberu), pak to zase vsechno spojit dohromady, stahnout z toho celku zvuk, ten potom predelat v nejakym programu tak, aby se casti bez zvuku nebo s blbym zvukem (treba huceni od vetru) vymenily za nejakou hudbu, pak zase ten zvuk vratit upraveny k filmu, a cely to pak dat zpet na jedno DVD. Cim na to tedy nejlip?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Pokud jde o jednorázovou akci tak trial Pinnacle, je na mesic plne funkční:)ZdenekSveda píše:Je to analog kamera, takze jsem si veskery zaznamy se kteryma budu pracovat stahl pres DVD rekorder na 5 DVDcek. Ted je potrebuju soupnout do PC, sestrihat to (povyhazovat nektere casti,udelat nejake efekty mezi prechody zaberu), pak to zase vsechno spojit dohromady, stahnout z toho celku zvuk, ten potom predelat v nejakym programu tak, aby se casti bez zvuku nebo s blbym zvukem (treba huceni od vetru) vymenily za nejakou hudbu, pak zase ten zvuk vratit upraveny k filmu, a cely to pak dat zpet na jedno DVD. Cim na to tedy nejlip?
A myslim že umí vše co potřebuješ. nebo stáhni Vegas trial ale ten je víc profi a to bude trvat dyl než se v nem naučiš...Já bych to řešil přes Pinnacle.
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: