Připojení 2 PC na net
Moderátor: Don
- marcos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Připojení 2 PC na net
Zdravim, předem se omlouvám,jestli se to tady už někde řešilo,ale potřebuju propojit 2 PC. Jedno je připojený k netu přes mikrovlnu a ta vede do síťovky. A já potřebuju ten počítač propojit ještě s druhym aby šel ne ti na tom druhym. Chci co nejlevnější řešení. Takže mě napadlo že do toho PC kam vede net koupim druhou síťovku a tou to propojim s tim druhym PC,ale nevim jak tam mám poslat to připojení jestli jen nějak přemostit nebo jak?
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
no možnosti jsou v zásadě dvě
- v počítači s internetem druhá síťovka spojená s tou ve druhém počítači kříženým kabelem, máš li na obou windows, sdílení připojení by neměl být problém. nevýhoda je ta že aby mohl na net druhý, tak musí být zaplý první
- pořídit si switch, kam se připojí net a od toho nekřížené kabely do obou počítačů.
nejlevnější bych řekl že je a), ale velý rozdíl v tom nebude
- v počítači s internetem druhá síťovka spojená s tou ve druhém počítači kříženým kabelem, máš li na obou windows, sdílení připojení by neměl být problém. nevýhoda je ta že aby mohl na net druhý, tak musí být zaplý první
- pořídit si switch, kam se připojí net a od toho nekřížené kabely do obou počítačů.
nejlevnější bych řekl že je a), ale velý rozdíl v tom nebude
- lolo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja by som ti doporucil riesenie tym switchom je to jednoduchsie a nemusis mat zapnuty ten druhy comp.
Tu mas o tom podrobnosti: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=11845
Tu mas o tom podrobnosti: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=11845
Už to tak bude 
- marcos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jj jasní díky moc! promyslim to, neni to přímo rpo mě ale pro kámoše..a jde o to kolik do toho bude chtít investovat.
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: