dejte to pryc nez se poblijuRab píše:Hele jeden vetrak dolu jeden dozadu a na procak a je to!:)
Kupuji si komp
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Rab
- Nováček

-
- Holda
- Středně pokročilý

- Cujo
- Mírně pokročilý

- Holda
- Středně pokročilý

- Rab
- Nováček

-
Tak to vylepsim timto zabere to tri pozice 5,25

Ve predu to bude nasavat a vzadu vyfukovat:) Nevim proc bych si mel kopovat jiny case. Kdyz tento staci a "me se libi"! Nemate nejake obr. svych case at vim jestli jsem na tom tak spatne?!:) Mam 2 roky stary komp obyc. case a NO PROBLEM!! Tak nevim proc stresujete s tim teplem!!
Ve predu to bude nasavat a vzadu vyfukovat:) Nevim proc bych si mel kopovat jiny case. Kdyz tento staci a "me se libi"! Nemate nejake obr. svych case at vim jestli jsem na tom tak spatne?!:) Mam 2 roky stary komp obyc. case a NO PROBLEM!! Tak nevim proc stresujete s tim teplem!!
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ono jde nejenom o teplo, ale i o hluk kterej ti ta "perforace" zpusobi.. a vim moc dobre jak tohle rveRab píše:Tak to vylepsim timto zabere to tri pozice 5,25
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35296
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
aha. tak case rozhodne dulezity je.Rab píše:Ty ji snad mas, ze o ni tolik vis?? Dulezitejsi je to co je uvnitr ne?? Co mam z toho ze mam super case kdyz bych mel vevnitr nejaky pos**ny Celeron 1,1Ghz!!!Cujo píše:jak rika ICE, ta skrin je hnusna a rozpada se pod rukama
Mam na to nejakych 35000 tak jsem setril tam kde muzu!!! Case neni zase tak moc dulezity! Hlavni je v nem dobry zdroj!
http://ventum.net/item/show/velci-a-vetsi---prvni-cast
tady je kritiky tve bedny:
http://ventum.net/item/show/eurocase-ml5412a
pozde... tohle je proste tragicky...Cujo píše:dejte to pryc nez se poblijuRab píše:Hele jeden vetrak dolu jeden dozadu a na procak a je to!:)
- Rab
- Nováček

-
No ten Mambo vypada dobre, ale me nejde o to jak vypada ( mam ho pod stolem) a ani o hluk!!! Jsem zvykly bo ten stary komp tez huci!!! Takze to udelam at to dobre chladi a je mi to jinak jedno! Myslel jsem, ze nejak zhodnotite tu sestavu jestli je dobra a ne ze se budete furt stourat v tom case!!:) Chladit to bude!!! Vsechno se tam vejde tak neni problem!! Hold vy mate vyssi naroky nez ja!!! Nesmi jit nic slyset musi z toho foukat tajfun atd.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak ticho asi nedocilis s timhle casem, ta perforace hodne brani vzduchu a dela aerodinamickej hluk.. .a kvalitni 80mm vetrak rve vic nez kvalitni 120mm... a ten case je celkove spatne ergonomicky zkonstruovanej... a nejaka stovka navic na ty sestave te nezabije...Rab píše:No ten Mambo vypada dobre, ale me nejde o to jak vypada ( mam ho pod stolem) a ani o hluk!!! Jsem zvykly bo ten stary komp tez huci!!! Takze to udelam at to dobre chladi a je mi to jinak jedno! Myslel jsem, ze nejak zhodnotite tu sestavu jestli je dobra a ne ze se budete furt stourat v tom case!!:) Chladit to bude!!! Vsechno se tam vejde tak neni problem!! Hold vy mate vyssi naroky nez ja!!! Nesmi jit nic slyset musi z toho foukat tajfun atd.
- Rab
- Nováček

-
- axloth
- Začátečník

-
- Rab
- Nováček

-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý

prestoze sam vlastnim case EC typ MLQ11 (350W) a nemam s nim zadne problemy, taky bych dnes take radeji volil typ od Thermalltake. Provedeni EC je proste takove jen na pohled z dalky ... je pravda, ze pred 2 rokama byla situace kolem kvalitnich casu za dostupnou cenu preci jen jina nez je dnes.
Rozhodne neudelej chybu. Vyresene chlazeni s proudenim vzduchu je vazne dulezite, protoze pokud nemas doma klimatizaci tak to bude v lete hodne nutny. Zaroven mi proste vadi skrine o ktere se pri prenaseni skoro vzdy porezu.
Rozhodne neudelej chybu. Vyresene chlazeni s proudenim vzduchu je vazne dulezite, protoze pokud nemas doma klimatizaci tak to bude v lete hodne nutny. Zaroven mi proste vadi skrine o ktere se pri prenaseni skoro vzdy porezu.
---
- Rab
- Nováček

-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rab
- Nováček

-
Vedle me tu lezi obycejny case s Celeronem 1,1 v tele a GF MX440 64MB Tak nevim proc bych si mel stezovat na ten novy komp:D Chlazeni mam vymyslene, ale oni tu furt resi nejakou kvalitu provedeni!!! Sakra ken komp se nerozsype jak ho zapnu tak to nereste!!! Toho Celerona mam pretaktovaneho na 1,6 a nemam tam zadny pridavny vetrak a za tech x let zadny problem! Tak z toho noveho nedelejte kamna. Kabely budou radne vyvazane ze predu bude nasavat a vzadu vufukovat + chladic cpu Zalman CNPS9500 AM2!!!!J X P píše:prestoze sam vlastnim case EC typ MLQ11 (350W) a nemam s nim zadne problemy, taky bych dnes take radeji volil typ od Thermalltake. Provedeni EC je proste takove jen na pohled z dalky ... je pravda, ze pred 2 rokama byla situace kolem kvalitnich casu za dostupnou cenu preci jen jina nez je dnes.