Kupuji si komp
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- J X P
- Středně pokročilý

jasne, je to tvoje rozhodnuti ... jeste dodam, ze display je sice hezka vec, ale kvuli nemu do nej proste nema kudy vzduch proudit a to i kdyz tam mam 2 nasavaci ventilatory a 2 odsavaci ... takze mi nic jineho nez sundani bocnice nezbyvalo. btw. driv jsem nejaky proudeni take neresil, ale usmazena deska na P3 (bez OC) mne upozornila, ze bych se tim preci jen mel zabyvat ... nastesti to odsla jen deska. Jinak docela mne prekvapila tepelna odolnost P3, protoze jsem mel tenkrat v biosu nastavo hlidani teploty asi kolem 95°C a kdyz mi tenkrat poprve spadnul kvuli teplote, tak jsem docela neveril
).
Rabe, ja ti rozumim ... pokud uz s tim nemuzes nic delat pak se neda nic delat. presto bych ti doporucil udelat do bocnice otvor a aspon tak si zajistit solidni prisun vzduchu. Zalezi na tom jak casto budes dovnitr neco davat a vyndavat
. Treba by ti ten dotycny ten otvor s odpovidajicim ventilatorem mohl bezplatne udelat ... zalezi totiz jak bude pohlizet na zarucni podminky. zname problemy s plombovanim PC, ze
.
Rabe, ja ti rozumim ... pokud uz s tim nemuzes nic delat pak se neda nic delat. presto bych ti doporucil udelat do bocnice otvor a aspon tak si zajistit solidni prisun vzduchu. Zalezi na tom jak casto budes dovnitr neco davat a vyndavat
jeste dodam, obzvlast v tomhle vedru ... ja svy data mam docela rad a teplo ti muze PC docela solidne znestabilnet. Preci jen, kdyby jsi prisel o toho svyho celera tak mavnes rukou, ale kdyz ti bude padat (v lepsim pripade) to novy PC ... nj, ted uz to neni o zmene skrine (kdyz to nejde), spis o tom, aby jsi to nebral na lehkou vahu, coz mi prijde ze tak je.ICE píše:jak rikam. zajima me teplota tvyho disk v zavreny bedne po 20 minutach kopirovani z mista na misto. (ne z CD romky)
---
- Rab
- Nováček

-
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

1. Nechápu smysl týdle diskuze, když Ti to má zejtra už přijít, tak jako tak s tím moc nenaděláš a jenom se vyděsiš a budeš si řikat jakej seš debil, že sis objednal to a to...
2. Tu case bych hodil ze skály a třikrát přejel tam a nazpátek bagrem a pak zakopal sto metrů hluboko aby ji nikdo nemoch najít natož použít...a hned bych si objednal tu Mambo od Thermaltaku (jako já
) ... nejde jenom o nechutnej vzhled, pochybnej displej, neergonomickou stavbu ale i o to teplo a hluk co to bude produkovat, ale nějak s tím přežiješ, no...ještě by mě zajímal ten zdroj, protože "tichý 500W" ve mě moc důvěry nevyvolává, co značka?
3. To že tvůj celeron (nebo co si to řikal) Ti šlape v klidu i po přetaktování je sice hezký, ale za tu dobu, co se procesory (a nejen ty) vyvíjeli až k tomu tvýmu 3500+ se trochu změnili i parametry a zvlášť vyzařovaný teplo vzrostlo dost rapidně, nemluvě o spotřebě...to samý platí např. i pro tu grafárnu (ATi obzvlášť)
4. pak jak už tady někdo řikal ten disk, to je krutě zbytečný takhle málo, minimálně těch 250GB...rozdíl v ceně je fakt minimální...
5. Jinak ty ostatní věci jsou hezký - desku mám objednanou stejnou, procák mám jenom 3000+ (plánuju mega OC
), grafárna supr, DDR2 možná si moch 800MHz ale to je něco peněz navrh, tak si asi nemoch...
No příště se radši nejdřív ptej a pak objednávej, od toho jsou takovýdle fóra a je škoda to takhle promrhat...
2. Tu case bych hodil ze skály a třikrát přejel tam a nazpátek bagrem a pak zakopal sto metrů hluboko aby ji nikdo nemoch najít natož použít...a hned bych si objednal tu Mambo od Thermaltaku (jako já
3. To že tvůj celeron (nebo co si to řikal) Ti šlape v klidu i po přetaktování je sice hezký, ale za tu dobu, co se procesory (a nejen ty) vyvíjeli až k tomu tvýmu 3500+ se trochu změnili i parametry a zvlášť vyzařovaný teplo vzrostlo dost rapidně, nemluvě o spotřebě...to samý platí např. i pro tu grafárnu (ATi obzvlášť)
4. pak jak už tady někdo řikal ten disk, to je krutě zbytečný takhle málo, minimálně těch 250GB...rozdíl v ceně je fakt minimální...
5. Jinak ty ostatní věci jsou hezký - desku mám objednanou stejnou, procák mám jenom 3000+ (plánuju mega OC
No příště se radši nejdřív ptej a pak objednávej, od toho jsou takovýdle fóra a je škoda to takhle promrhat...
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

Tudle bočnici ne!!! to je to nejhorší, kdyby tady byl DigitalDoom tak Ti utrhne hlavu, ale minimálně musí bejt větráček přímo na CPU nebo tam navíst wind-tunel (zrovna dneska jsem ten svůj upgradoval z molitanu na dráty a alobal
a hned teplota CPU klesla o další 4 stupně - molitan byl moc tlustej a tak byl ten tunel moc úzkej )
Eidt : Nechci tady nijak propagovat DDýho web, ale je tam pro tebe jak dělanej článek o chlazení, tak Ti snad pomůže udělat si představu, co a jak...
Eidt : Nechci tady nijak propagovat DDýho web, ale je tam pro tebe jak dělanej článek o chlazení, tak Ti snad pomůže udělat si představu, co a jak...
- Rab
- Nováček

-
Hi hi!!!! Prijdou prachy a vymenit case za lepsi neni problem. Chtel jsem jen neco rychle objednat at ma ty komponenty do ceho strkat! Tak chyba no s tim uz ted nic neudelam. No da tam Fortron FX500 a gk ma taky vlastni chladic tak snad to bude stacit. No jelikoz nevite proc to tu vzniklo tak bych to ukoncil at to tu zbytecne nezaplnujeme ptakovinami!!!:)
K tomu HDD: O proti tomu co mam ted bude 160GB luxus:D
K tomu HDD: O proti tomu co mam ted bude 160GB luxus:D
- Rab
- Nováček

-
Vsak jsem psal ze vetracek bude i na cpu Zalman CNPS9500 AM2Emulgathor píše:Tudle bočnici ne!!! to je to nejhorší, kdyby tady byl DigitalDoom tak Ti utrhne hlavu, ale minimálně musí bejt větráček přímo na CPU nebo tam navíst wind-tunel (zrovna dneska jsem ten svůj upgradoval z molitanu na dráty a alobala hned teplota CPU klesla o další 4 stupně - molitan byl moc tlustej a tak byl ten tunel moc úzkej )
- Emulgathor
- Mírně pokročilý