program na formatovanie disku

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

program na formatovanie disku

Příspěvek od Papilla »

potrebujem surne
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Možnost naformátovat to ve woknech ti nestačí ?
Goldnoob team proud member!
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

2Papilla: Nabootovat instalační CD Win zformátovat vypnout instalaci. Nebo jak říká Thellwin přímo ve Widlích.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

upresni tvuj problem ... nechce se mi verit, ze neznas formatovani ve winech. Jinak velice dobry SW pro spravu HDD, tvorbu partion pod WinXP a i k formatovani (vyrazne rychlejsi) je napr. Partion Magic. Ovsem pouzivat ho jen kvuli formatovani mi prijde ponekud nevhodne.
---
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

No ja mam 160-ku disk hitachi a pri klasickom formatovani vo wine sp2 mi ten disk da namiesto 153gb ,len 128. A preto mi treba daky program na formatovanie. Ja uz neviem cim by som to spravil... :( plz help
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
Limoto
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Limoto »

Papilla píše:No ja mam 160-ku disk hitachi a pri klasickom formatovani vo wine sp2 mi ten disk da namiesto 153gb ,len 128. A preto mi treba daky program na formatovanie. Ja uz neviem cim by som to spravil... :( plz help
a nemáš desku která nepodporuje nad 127GB? a máš zapnutý LBA?....
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

ok problem vyrieseny pouzitim partition magicu 8
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“