Externí HDD není vidět ve WIN XP

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Frog
Nováček
Nováček

Externí HDD není vidět ve WIN XP

Příspěvek od Frog »

Mám externí HDD Seagate - 250 GB, OS WIN XP, SP2, MB ASUS A8V-E Deluxe. Když připojím ext. HDD k počítači do USB2 na přední nebo zadní straně, ext. HDD se bez problémů nainstaluje, je vidět ve Správci zařízení jako SEAGATE, na liště jako HW pro bezpečné odebrání. Při formátování na systém souborů NTFS jsem jej pojmenoval SEAGATE. Po připojení se mi za dlouhou dobu objeví v "Tento počítač" pod názvem "Místní disk" který je nepřístupný (Chyba zařízení I/O). Mám nainstalované nejnovější aktualizace WIN XP, SP2. Když v PC nebyl nainstalován žádný SP, disk fungoval normálně. Za radu díky.
Limoto
Začátečník
Začátečník

Re: Externí HDD není vidět ve WIN XP

Příspěvek od Limoto »

Frog píše:Mám externí HDD Seagate - 250 GB, OS WIN XP, SP2, MB ASUS A8V-E Deluxe. Když připojím ext. HDD k počítači do USB2 na přední nebo zadní straně, ext. HDD se bez problémů nainstaluje, je vidět ve Správci zařízení jako SEAGATE, na liště jako HW pro bezpečné odebrání. Při formátování na systém souborů NTFS jsem jej pojmenoval SEAGATE. Po připojení se mi za dlouhou dobu objeví v "Tento počítač" pod názvem "Místní disk" který je nepřístupný (Chyba zařízení I/O). Mám nainstalované nejnovější aktualizace WIN XP, SP2. Když v PC nebyl nainstalován žádný SP, disk fungoval normálně. Za radu díky.
máš tam ovladače desky? pokud jo, zkus je přeinstalovat :wink:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“