Repro kolem šesti kil.

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Repro kolem šesti kil.

Příspěvek od piXar »

Mám vyhlídnuté a kamarádem ověřené sluchátka co hrají opravdu kvalitně a chci se zeptat jestli se za 600 dá sehnat nějaké kvalitní repro. :) Chci aby to dobře hrálo jak muziku tak hry, apod. Moc ( spíš vůbec ) se ve zvuku nevyznám :oops:.
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Za 600CZK získaš len chrapčátka, to radšej tie sluchátka :)
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

http://www.jscomputers.cz/GENIUS_Subwoo ... -3481.html mam je na chate a hraje to docela solidne ....
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

No ja mam predchudce http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26800 a na normalni ozvuceni to staci jak na filmy tak na hry - proste tam kde staci stereo jsou v pohode, na uziti si hudby, filmy s 5.1 zvukem a hry mam svoje senny
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piXar »

Hm, tak je to vyřešeno, Genius s prominutím DĚKUJI NE. Pudu do těch sluchadel. :)
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

No ty Geniusy jsou určitě dobré na základní ozvučení. Ale lepší zvuk než kvalitní sluchátka mít nebudou. Za takové peníze (zhruba tolik mě stál jeden audio kabel :lookround: ) by se daly sehnat možná nějaké bazarové Tesly, či něco staršího. Zase to vyžaduje vlastnit zesilovač.
piXar píše:Hm, tak je to vyřešeno, Genius s prominutím DĚKUJI NE. Pudu do těch sluchadel. :)
Tohle prohlášení mi přijde hloupé. Když nabídneš málo, tak se nediv, že dostaneš málo.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“