poraďte s výběrem - 512mb DDR

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

poraďte s výběrem - 512mb DDR

Příspěvek od IkE Blaster »

Pustil sem na předělanym kompu kvůli výbuchu ramky a procesoru CPU-Z a zjistil sem že mi tam nacpali jenom
:oops:

Kód: Vybrat vše

DDR 256mb 166mhz (PC2700), 2.5-3-3-6
:oops:
Potřeboval bych tam dát 512mb ne moc drahou ale funkční. Můžu tam nacpat DDR333 nebo 400 když mi to základka podporuje? Procák mam 2.5 Ghz Intel Celeron (northwood). radši už netaktuju.

Kdyžtak mi nějakou poraďte. mam osvědčený kingmaxy a corsairy.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Vzhledem k tomu, ze máš Celer NW, kterej má FSB 100 a maximum pametí dovoli 133(266), tak je uplne, ale uplne jedno co k tomu procesoru dáš. Je to typicky kancelařskej stroj a na nejaky honění latence (nebo nedej bože výkonu) se tu moc nehraje, tohle snad ani nemá smysl řešit ..
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Sentenced píše:Vzhledem k tomu, ze máš Celer NW, kterej má FSB 100 a maximum pametí dovoli 133(266), tak je uplne, ale uplne jedno co k tomu procesoru dáš. Je to typicky kancelařskej stroj a na nejaky honění latence (nebo nedej bože výkonu) se tu moc nehraje, tohle snad ani nemá smysl řešit ..
Takže pokud sem tě správně pochopil, tak tam můžu hodit paměť 333mhz nebo jenom těch 266? vono totiž 266 hůř seženeš.

žádný zázraky nečekám. novější hry moc nehraju a potřebuju ramku na photoshop. vona grafárna je taky starší protože tu lepší sem dal do kompu co mam doma (tenhle komp mam na chalupě). procák sem měl p4 3.06 ghz.
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jo a ještě pokud tam dam třeba 400, tak mi to bude hlásit jenom 266? přemejšlim ještě o p4 3.2 takže by mi to potom šlo na těch 400.
Odpovědět

Zpět na „Paměti“