CModelLoader::Map_IsValid: No such map 'ep1_c17_06'
changelevel2 failed: ep1_c17_06 not found
Moderátor: Baneshee

Přečti si pravidla, warez se tady neřeší. Hra se spouští tuším hl.exe a nerozbauje se ale instalujelojzak píše:zdravim, rozbalil sem hru..a spoustim start.exe souborem ...po zobrazeni loga vyrobce a nekolika vet se provede restart hry..nevite kde je chyba_?

Naházej na ty díry v zemi auta, které jsou roztroušené po všech patrechjebak píše:nevite nekdo jak se dostat z tej mise v patrovem parkovisti ??jaa nevim jak se tam od sud dostat !!vždy mne zabijou ty potvory ze zeme!!!predem dik

Jo ale v dnešní době se toho moc v fpskách takhle nevidí, vychází samé tupé střílečky, jsem hráčem akčních her a série HL vždy patřila j mým nejlepším hrám - i co se týče logičnosti a obtížnosti (i když původní Half-Life byl těžší než HL2, právě že Episode One to napravila, doufám že Epdiode Two bude v tomto směru ještě dále, mno uvidíme)Thellwin píše:Jestli tím myslíš takový ty různý "puzzle" překážky ve stylu "jak se mám dostat tam a tam kde řešení bylo jdi tam, zapni tohle, přeskoč támhle, dej tam tamto" tak to mě moc nebavilokotas píše: ... a taky že se musí uvažovat "logicky" ne jako u většiny her...