Battlefield 2 - (RESPAWN)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Dynalon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dynalon »

Luks píše:Nevíte jestli se nějak dají hrát mapy jako třeba Flymagedon v singleplayeru?Nebo jestli je způsob jak přidat boty do MP :?
No v singlu si můžeš pustit server ale budeš tam sám, pokud chceš hrát s boty nestandartní mapy nebo standartní mapy ve velikosti 32 a 64 tak bys musel změnit soubory BF2 ale pak by ti přestal chodit multiplayer, návod jak to udělat sem kdysi viděl někde na fóru battlefield2.sk. Zkus tam pohledat. Pokud by sis chtěl zahrát flymagedon a další custom mapy proti lidem tak jich je spousta na na slovenských serverech antik. Info o serverech najdeš na bfstats.info/monitor.php :wink:
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Tak som skusal demo a vsetko na MEDIUM 1024*768 mi to pri vecsej akcii ide aj po 25 :sad:

Je plna verzia narocnejsia ako demo ?
Dynalon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dynalon »

Logue píše:Tak som skusal demo a vsetko na MEDIUM 1024*768 mi to pri vecsej akcii ide aj po 25 :sad:

Je plna verzia narocnejsia ako demo ?
Narocnost je stejna, nektere nastaveni neni dobre nechavat na medium (napr. stiny), u BF2 je hlavni mit hodne velkou RAM
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

BF2 je hra, kde 2GB RAM dava aspon 20% vykonu navrch.
Tato hra tych 2GB vyuzije.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Wuuduu píše:BF2 je hra, kde 2GB RAM dava aspon 20% vykonu navrch.
Poznas na to nejaky test ktory potvrdzuje ze medzi 1GB a 2GB je taky rozdiel ?
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Logue píše:Poznas na to nejaky test ktory potvrdzuje ze medzi 1GB a 2GB je taky rozdiel ?
Najdi si ho, niekde bude, ale pre mna to bol jeden z viacerych dovodov na upgrade na 2048MB. A ver tomu, ze BF2 na plne ani nesklbne, ani neswapne
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

ve větších mapách a 64 lidech není problém i v mým low nastavení zaplnit přes 1GB (mám 1,5GB) ram...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Mno, kdyz budu mluvit za sebe...
1) EA neumi programovat
2) neumelo programovat jeste jako Electronic Arts
3) HW naroky jsou mirne receno "zajimave" - hlavne RAM apod.
4) na low to vypada hur nez Quake III ale stejne to moc nejede, btw nechapu, proc to nema aspon 100FPS a kde je tam Dx9, vzdyt tam neni ANI JEDEN efekt (dost dlouho jsem hledal) - mozna kourovy granat a flash, ale to uz umi CSko, ze...
5) vsechny patche maji tak kolem 500MB a delaji veci jako pridaji vam ikonku pri poskozeni arti v minimape. Proc neni rozdeleny patch na datadisky nikdo nevi...
6) kazdy patch = 5-10 FPS dolu, pritom nic navic nevidim (jasny marketing)
7) za koupi hry mate od EA "mily" banner primo ve hre, jinymi slovy si jeste platite reklamu
8) patch 1.3 - kapitola sama pro sebe, absolutne nici hratelnost (commander ma moznost hazet padakem auta, zabijeni sniperu, niceni artilerii i tanku treba (!!). Navic dost hruby zasery v enginu - pada obcas server pro pripojeni hrace, takze kazdou chvilu Connection lost a Reconnect, samozrejme pulka lidi uz se na to vyprdne...) Pada hra i v klientovi, kdy po 5 min sroceni disku kvuli nesmyslnymu PB (ja tvrdim, to je soft nahowno, kdo chce, stejne bude cheatovat, akorat to otravuje slusny hrace) klikente na Join game , ale ouha, misto hry mate plochu woken... Problemovy favourite list, mizi servery apod., Ping uplne naprd, ve hre mam stejne uplne jiny...

Takze asi tolik, podotykam, mam orig BF2 a hraju aktivne pres rok, nyni jsem ale smazal a nevim jestli nainstalim, zcasti to delaji i lidi na serverech, bezny TK kvuli technice, zadny tymy (byl jsem na serveru, kde bylo 32 na 32 a v tymu bylo 5 lidi (!!). Commanderi akorat fragujou a nic neridi, mam dojem, ze skalni fandove odchazi a nastupuji mladosi, kteri to hraji jak CoD nebo CSko. (nic proti temto hram, ale BFko si zaslouzi "vic").
Tak, asi tolik mych postrehu, je to muj subjektivni nazor
P.S. Velmi me to mrzi, mam Bfko rad, ale za kazdou cenu to hrat nebudu :(
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

no vidis, to ze EA su fušeri je pravda.

Ale:
BF2 mi nepadal a a ni nepada ani po opatchovani na 1.3
connection lost? to som videl tak 2x za pol roka
PB mi nikdy ziadny problem neurobil
Favorite list je naozaj divny a naprt
Hram na ranked 64 serveroch a mam vybrane dva, kde su teamy, velitel robi co ma, admini na to dozeraju aby sa TK pre techniku neopakovalo, staci to oznamit.

P.S ale dalsie pravda je, ze hru som hraval od decembra 2005, ale posledny mesiac som ju este spustenu nemal.

Dynalon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dynalon »

Ja hraju BFko aktivne nejak od zari 2005 a neco se zhorsilo a neco se zlepsilo, patche vetsinou prinesly vic skody jak uzitku, dobre treba je ze ve skoku se uz neda strilet jako driv (ikdyz i to se da trochu obelstit), protoze nekteri lidi byli schopni (s pingem 10 a 2GB RAM) postrilet 5 lidi behem jednoho vyskoku. Na druhou stranu me docela stve ze EA spresnila supporty a snipery, ted s nima kzdy beha a je to o nicem. Co se tyka tymove hry tak te se na ranked serverech nedockate. Jedine co muzu doporucit je zkusit zacit hrat s nejakym klanem ligy apod. Btw co se tyka drop vehicle tak artilerka se s tim da znicit jen pokud je silne poskozena, tank s tim neznicite, APC taky ne, helinu taky ne, zdrave auticko taky ne, max by se s tim dala znicit bugina nebo stihacka ty sou krehke, jedine co se s tim da spolehlive zabit sou pesaci. Co se tyka patche 1.3 tak na tom mi nejvic vadi padani serveru a klienta.
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Lamicz píše:8) patch 1.3 - kapitola sama pro sebe, absolutne nici hratelnost (commander ma moznost hazet padakem auta, zabijeni sniperu, niceni artilerii i tanku treba (!!). Navic dost hruby zasery v enginu - pada obcas server pro pripojeni hrace, takze kazdou chvilu Connection lost a Reconnect, samozrejme pulka lidi uz se na to vyprdne...)
Vzhledem k tomu že hraju jenom poslední dobou, tak sem neměl možnost hrát něco jinýho než 1.3. Občas to po načtení mapy fakt padne (což docela nasere, vzhledem k době načítání), Connection lost mívám občas, ale to nebude patchem (wifi :oops:)...

Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

koupil jsem ramky(2*1024),tak už mě nesere dlouhý loading map,což mě asi nejvíce vadilo a taky už mi nepadá hra př připojení,jinak ty úpravy mi nevadí,já se přizpůsobím.A off je off,lidi se nezmění,budou parchanti a idioti,tak jako rozumní a inteligentní,s tím nic nenaděláme.Pokud se na servru dějou divné věci,jdu prostě jinam:)
IBM Thinkpad T42p
DRACUL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DRACUL »

s botmy po lane bez soft upravy:

1. na 1 Pc spustit hru - hra pre viacej hracov - vytvorit lokalnu
2. na dalsich pc treba pockat kym sa vytvori server a dat aktualizovat, ale NEPRIPAJAT SA!!!, len 1 kliknnut na aktualizovany server
3. po vytvoreni hry na 1Pc treba hru zrusit -ESC- dalej sa odpojit a vytvorit singleplayer misiu
4. Ostatne pc cakaju kedy sa na PC1 vytvori hra a potom sa do nej len dopoja tym ze sa daju pripojit na server ktory bol predtym vytvoreny na 1PC

ma to ale jednu chybu a to ze takto mozete hrat len mapy, ktore su v ponuke pre singleplayer
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
Honeybadger1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honeybadger1 »

Renus má pravdu prostě některý lidi nerespektujou pravidla serveru :evil: to je potom lepší jít jinam.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Wuuduu píše:BF2 je hra, kde 2GB RAM dava aspon 20% vykonu navrch.
Tak tak, po dlouhy dobe jsem to zas zapnul a koukam, ze pri high nastavení si tahle hra vezme dokonce víc než LOTR2, rozežranejší hru jsem jeste nevidel - na 2GB je to o dost prijemnejší hraní.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

prosim,
prikaz na drawfps.?(showFPS)napsiete mi nekdo?
nebo link na vsechny prikazi do conzole?
dik
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

renderer.drawfps 1
jede? já používám ATT teda... :)

hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

sry ted nejsem doma(jsem tu pres PSP) ale az prijdfu v patek skusim.dik
Dynalon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dynalon »

Vyzkoušejte nový mód Point of existence 2, je sice trošku větší na stažení (1.1GB) ale jinak je super, je to zaměřené hlavně na techniku takže lidi co rádi hrají ve stylu CS se asi moc nechytí :wink:
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Dynalon píše:Vyzkoušejte nový mód Point of existence 2, je sice trošku větší na stažení (1.1GB) ale jinak je super, je to zaměřené hlavně na techniku takže lidi co rádi hrají ve stylu CS se asi moc nechytí :wink:
Hrál jsem to,mapy jsou podobného typu jako v booster packu EF a AF jen technika je jiná,je to ale zadarmo:)Spíše jsem prozkoumal mapy a občas si to zahraju jako změnu od X hodin na Mashturu a Striku..Jo a mám krom offi účtu ještě jeden privat,takže PoE hraju na něm.
IBM Thinkpad T42p
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“