Jak nacpat FDD do šuplíku?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Saty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak nacpat FDD do šuplíku?
Mam takovej dotaz. Na originál krabici od šuplíku ViPoweR je vzadu na fotce FDD mechanika umístěná v šuplíku. Zítra to kdyžtak vyfotim. Nemáte někdo zkušenost s tím jak to zapojit, aby to fungovalo?
- wallot
- Středně pokročilý

-
nema k tomu vipower nakej kit? prece jenom je to jina kabelaz a k cemu to jako bude? disk a fdd do jednoho supliku davat nemuzes takze mi prijde lepsi externi mechanika.
jo a taky me napadlo nebyla to treba ZIPKA na to obrazku? Ta je pro ATA jako disky.
jo a taky me napadlo nebyla to treba ZIPKA na to obrazku? Ta je pro ATA jako disky.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
- Saty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Na stránkach žádnej kit nemaj. Na tý fotce je toho víc, je tam i zipka. Jen mi tak napadlo, že když v casu nemam FDD a někdo mi něco náhodou donese, tak kam to asi nacpu. Šuplíky mam 2, z toho jeden je prázdnej a cpu do něj HDD při zálohování dat z jiných compů a tak. Proč tam tedy v případě potřeby nenacpat FDD?
- wallot
- Středně pokročilý

-
muzes si to zblastlit to neni zas takovej problem a pokud na to ramecku nejsou vynechany piny jako je standardne u ATA tak staci proste zapojit prvnich 34 pinu pro FDD konektor ale prijde mi to dost uchylny ale samozrejme mozny
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
- Saty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- wallot
- Středně pokročilý

-
- Saty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- wallot
- Středně pokročilý

-
USB floppy
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27510
floppy je kratsi nez disk bastleni pude
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27510
floppy je kratsi nez disk bastleni pude
- Saty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: