Hitman: Blood Money!
Moderátor: Baneshee
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- tom01
- Mírně pokročilý

Mikrofilm má ta ženská v plavkách v náhrdelníku na krku, buď jí upálíš u grilu nebo odděláš v bazénu a náhrdelník jí hned sebereš než jí daj do pytle...HEAD píše: Jinak sem se zasek asi v 5 misi-Mam zabit nakyho chlapka v jeho baraku+ ziskat nakej microfilm.Chlapka sundam,ale nevim,kde mam hledat ten microfilmPLs pomozte.
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vypni AAEfineSS píše:2 HEAD: Ja se ale neptal jak to jede tobe (ostatnim).. Tyhle reci fakt nemusim... Spis bych potreboval poradit jestli nekdo nevi cim to.. Ovladace mam posledni Catalysty, na chipset taktez posledni nForce drivery..
TO tom01:Uz sem to udelal-Striknul sem uspavadlo do flasky z ktery ta zenska chlasta a kdyz usla vzal sem ji tan nahrdelnik
- Wotan
- Začátečník

- tom01
- Mírně pokročilý

Jsou to ty týpci v kšiltovkách, skoro všichni jsou na horní palubě a hlídaj kapitána, šestej je myslim jejich šéf kterej se občas prochází po lodi, občas je s kapitánem v kajutě...Wotan píše:Ahoj, mam doma tuhle hru a zatuhl sem v misi, kde mam na lodi zabit kapitana, sebrat naky lejstra a zabit 6 clenu nakyho gangu, nemuzu ale najit ty cleny gangu, vim jen o 5, pokud vite co s tim, tak dik za pomoc.
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak jsem to dnes dotáh domů a je to naprostá bomba.Co mě nejvíc dostalo - když jsem si po druhý misi četl ty noviny.Po misi jsem si ve statistice přečetl,že padlo celkem 6 výstřelů a přesně to se psalo v novinách,že podle mrtvol a kulek ve zdi padlo 6 výstřelů.Navíc jsem ty dva sejmul injekcí a zase - v novinách píšou,že oba cíle byly pravděpodobně usmrceny injekcí s prudkým jedem.Nikdo mě neviděl,alarm se nespustil,přičemž v novinách stálo,že není svědek ani kamerový záznam,identifikace nemožná,vyšetřování komplikované,snad dokonce nemožné.No prostě paráda!!!!!!
Hodně zajímavý,ty noviny se musej generovat po každý misi jinak,aby souhlasili se statistikou,nejsou tam jen nějaký žvásty,jsou to zcela konkrétní informace o událostech,kterých já byl strůjcem. 
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- bakso
- Nováček

-
spustenie hry
mam tuto hru v mdf subore.otvoril a nainstaloval som ju pomocou alcohol120.ked spustam hru z virtualnej mechaniky tak mi napise...deactivate virtual drive and emulation software.skusal som nieco v alkohole vypnut,ale neviem presne co.neviete ako postupovat?diki
- Oneeye_IO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: spustenie hry
Ty nemáš originálku ? Tady se warez neřeší.bakso píše:mam tuto hru v mdf subore.otvoril a nainstaloval som ju pomocou alcohol120.ked spustam hru z virtualnej mechaniky tak mi napise...deactivate virtual drive and emulation software.skusal som nieco v alkohole vypnut,ale neviem presne co.neviete ako postupovat?diki
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- tom01
- Mírně pokročilý

Když dohraju misi, tak se sice noviny zobrazí, ale k přečtení je jen nadpis, např.kolik lidí jsem zabil + fotka, ale zbytek je tak miniaturním písmem, že to nejde rozluštit... Kde to čteš?? Kde dělám chybu?Swat píše:- když jsem si po druhý misi četl ty noviny.Po misi jsem si ve statistice přečetl,že padlo celkem 6 výstřelů a přesně to se psalo v novinách,že podle mrtvol a kulek ve zdi padlo 6 výstřelů.Navíc jsem ty dva sejmul injekcí a zase - v novinách píšou,že oba cíle byly pravděpodobně usmrceny injekcí s prudkým jedem.Nikdo mě neviděl,alarm se nespustil,přičemž v novinách stálo,že není svědek ani kamerový záznam,identifikace nemožná,vyšetřování komplikované,snad dokonce nemožné.No prostě paráda!!!!!!![]()
- Swat
- Mírně pokročilý

Stačí klikat myší,levým přibližuješ,pravým oddaluješ a když je uchopíš,můžeš s nimi i hýbattom01 píše:Když dohraju misi, tak se sice noviny zobrazí, ale k přečtení je jen nadpis, např.kolik lidí jsem zabil + fotka, ale zbytek je tak miniaturním písmem, že to nejde rozluštit... Kde to čteš?? Kde dělám chybu?Swat píše:- když jsem si po druhý misi četl ty noviny.Po misi jsem si ve statistice přečetl,že padlo celkem 6 výstřelů a přesně to se psalo v novinách,že podle mrtvol a kulek ve zdi padlo 6 výstřelů.Navíc jsem ty dva sejmul injekcí a zase - v novinách píšou,že oba cíle byly pravděpodobně usmrceny injekcí s prudkým jedem.Nikdo mě neviděl,alarm se nespustil,přičemž v novinách stálo,že není svědek ani kamerový záznam,identifikace nemožná,vyšetřování komplikované,snad dokonce nemožné.No prostě paráda!!!!!!![]()
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- tom01
- Mírně pokročilý

- jebak
- Nováček

-
taky vám padá hitman jen tak do windowsu ?nasel sem resení!
//Edit Sentenced - warez apod. se tu neřeší
Odmazáno..
//edit Thellwin - opět odmazáno, když si někdo nedá říct, tak si holt nedá říct ...
Odmazáno..
//edit Thellwin - opět odmazáno, když si někdo nedá říct, tak si holt nedá říct ...
- jebak
- Nováček

-
- sheeen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problémy s padáním by měl (nevím do jaké míry) řešit patch 1.2 Asi s tím jsou opravdu problemy..vydat na novou hru v krátké době dva patche..ale aspoň, že to v Eidosu řeší 
MSI GE60 Intel Core i7-3610QM, 8GB RAM (DDR3), 15.6" FullHD, NVIDIA GeForce GTX 660M (2GB DDR5), 750GB HDD (7200RPM), SSD 60GB, BluRay
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
- Thellwin
- Administrátor

- jebak
- Nováček

-
no jo sem se preklik ale ten warez postup funguje a hitman už od dvojky beží na stejným enginu a pada a pada no staci ho nekreknout a jetoThellwin píše:Krom toho, že si pan jebak ani nepřečte diskusi trochu dozadu a nezjistí tak, že EfineSS nemá probléym s padáním hry jako takové, ale s "padáním" FPS tak tady už počtvrté zkouší nabízet svůj "warez postup"
- sacrifice
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pls help, som v misii New Life a nemozem najst v dome Microfilm, vie niekto kde sa nachadza?
AMD X2 3800+ AC Freezer 64 PRO | MSI K8N Neo4 F | A-DATA 2 x 512 MB RAM PC500 | Asus EN7900GT 256 MB + Zalman VF900-Cu |
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI