Hitman: Blood Money!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Taky mi to pekne pada... Na sestave v podpisu v druhe misi mezi lidma to jde i na 25FPS.. :? Hraju to 1024x768 4xAA 8xAF Max detaily.. Kazdopadne myslim ze na tehle grafarne by to melo jet o dost lip..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja mam 40+ vse na max. 4xAA :)
Jinak sem se zasek asi v 5 misi-Mam zabit nakyho chlapka v jeho baraku+ ziskat nakej microfilm.Chlapka sundam,ale nevim,kde mam hledat ten microfilm :( PLs pomozte.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

2 HEAD: Ja se ale neptal jak to jede tobe (ostatnim).. Tyhle reci fakt nemusim... Spis bych potreboval poradit jestli nekdo nevi cim to.. Ovladace mam posledni Catalysty, na chipset taktez posledni nForce drivery..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

HEAD píše: Jinak sem se zasek asi v 5 misi-Mam zabit nakyho chlapka v jeho baraku+ ziskat nakej microfilm.Chlapka sundam,ale nevim,kde mam hledat ten microfilm :( PLs pomozte.
Mikrofilm má ta ženská v plavkách v náhrdelníku na krku, buď jí upálíš u grilu nebo odděláš v bazénu a náhrdelník jí hned sebereš než jí daj do pytle...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

EfineSS píše:2 HEAD: Ja se ale neptal jak to jede tobe (ostatnim).. Tyhle reci fakt nemusim... Spis bych potreboval poradit jestli nekdo nevi cim to.. Ovladace mam posledni Catalysty, na chipset taktez posledni nForce drivery..
Vypni AA :wink: :oops:

TO tom01:Uz sem to udelal-Striknul sem uspavadlo do flasky z ktery ta zenska chlasta a kdyz usla vzal sem ji tan nahrdelnik :) A toho chlapka sem sundal 1 ranou do hlavy v jeho kancelari s pistoli s tlumicem.Muj rantig v misi byl profesional :D
Wotan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wotan »

Ahoj, mam doma tuhle hru a zatuhl sem v misi, kde mam na lodi zabit kapitana, sebrat naky lejstra a zabit 6 clenu nakyho gangu, nemuzu ale najit ty cleny gangu, vim jen o 5, pokud vite co s tim, tak dik za pomoc.
Ryzen 9900x + 2x32Gb Micron 6400 Mhz + MSI B650 Tomahawk + Asus Dual RTX 4070
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Wotan píše:Ahoj, mam doma tuhle hru a zatuhl sem v misi, kde mam na lodi zabit kapitana, sebrat naky lejstra a zabit 6 clenu nakyho gangu, nemuzu ale najit ty cleny gangu, vim jen o 5, pokud vite co s tim, tak dik za pomoc.
Jsou to ty týpci v kšiltovkách, skoro všichni jsou na horní palubě a hlídaj kapitána, šestej je myslim jejich šéf kterej se občas prochází po lodi, občas je s kapitánem v kajutě...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem to dnes dotáh domů a je to naprostá bomba.Co mě nejvíc dostalo - když jsem si po druhý misi četl ty noviny.Po misi jsem si ve statistice přečetl,že padlo celkem 6 výstřelů a přesně to se psalo v novinách,že podle mrtvol a kulek ve zdi padlo 6 výstřelů.Navíc jsem ty dva sejmul injekcí a zase - v novinách píšou,že oba cíle byly pravděpodobně usmrceny injekcí s prudkým jedem.Nikdo mě neviděl,alarm se nespustil,přičemž v novinách stálo,že není svědek ani kamerový záznam,identifikace nemožná,vyšetřování komplikované,snad dokonce nemožné.No prostě paráda!!!!!! 8) Hodně zajímavý,ty noviny se musej generovat po každý misi jinak,aby souhlasili se statistikou,nejsou tam jen nějaký žvásty,jsou to zcela konkrétní informace o událostech,kterých já byl strůjcem. :roll:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
bakso
Nováček
Nováček

spustenie hry

Příspěvek od bakso »

mam tuto hru v mdf subore.otvoril a nainstaloval som ju pomocou alcohol120.ked spustam hru z virtualnej mechaniky tak mi napise...deactivate virtual drive and emulation software.skusal som nieco v alkohole vypnut,ale neviem presne co.neviete ako postupovat?diki
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: spustenie hry

Příspěvek od Oneeye_IO »

bakso píše:mam tuto hru v mdf subore.otvoril a nainstaloval som ju pomocou alcohol120.ked spustam hru z virtualnej mechaniky tak mi napise...deactivate virtual drive and emulation software.skusal som nieco v alkohole vypnut,ale neviem presne co.neviete ako postupovat?diki
Ty nemáš originálku ? Tady se warez neřeší.
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

2 Oneeye_IO: Jak to muzes vedet jestli ma originalku nebo ne? Treba si udelal zalohu originalniho DVD, na to ma pravo, tak tady prosim nespekuluj..
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Swat píše:- když jsem si po druhý misi četl ty noviny.Po misi jsem si ve statistice přečetl,že padlo celkem 6 výstřelů a přesně to se psalo v novinách,že podle mrtvol a kulek ve zdi padlo 6 výstřelů.Navíc jsem ty dva sejmul injekcí a zase - v novinách píšou,že oba cíle byly pravděpodobně usmrceny injekcí s prudkým jedem.Nikdo mě neviděl,alarm se nespustil,přičemž v novinách stálo,že není svědek ani kamerový záznam,identifikace nemožná,vyšetřování komplikované,snad dokonce nemožné.No prostě paráda!!!!!! 8)
Když dohraju misi, tak se sice noviny zobrazí, ale k přečtení je jen nadpis, např.kolik lidí jsem zabil + fotka, ale zbytek je tak miniaturním písmem, že to nejde rozluštit... Kde to čteš?? Kde dělám chybu?
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

tom01 píše:
Swat píše:- když jsem si po druhý misi četl ty noviny.Po misi jsem si ve statistice přečetl,že padlo celkem 6 výstřelů a přesně to se psalo v novinách,že podle mrtvol a kulek ve zdi padlo 6 výstřelů.Navíc jsem ty dva sejmul injekcí a zase - v novinách píšou,že oba cíle byly pravděpodobně usmrceny injekcí s prudkým jedem.Nikdo mě neviděl,alarm se nespustil,přičemž v novinách stálo,že není svědek ani kamerový záznam,identifikace nemožná,vyšetřování komplikované,snad dokonce nemožné.No prostě paráda!!!!!! 8)
Když dohraju misi, tak se sice noviny zobrazí, ale k přečtení je jen nadpis, např.kolik lidí jsem zabil + fotka, ale zbytek je tak miniaturním písmem, že to nejde rozluštit... Kde to čteš?? Kde dělám chybu?
Stačí klikat myší,levým přibližuješ,pravým oddaluješ a když je uchopíš,můžeš s nimi i hýbat :wink:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

To Swat: díky moc :)
jebak
Nováček
Nováček

taky vám padá hitman jen tak do windowsu ?nasel sem resení!

Příspěvek od jebak »

//Edit Sentenced - warez apod. se tu neřeší

Odmazáno..

//edit Thellwin - opět odmazáno, když si někdo nedá říct, tak si holt nedá říct ...
jebak
Nováček
Nováček

Příspěvek od jebak »

EfineSS píše:Taky mi to pekne pada... Na sestave v podpisu v druhe misi mezi lidma to jde i na 25FPS.. :? Hraju to 1024x768 4xAA 8xAF Max detaily.. Kazdopadne myslim ze na tehle grafarne by to melo jet o dost lip..
no tak jestli ti to pada mam reseni aby to nepadalo moje icq 326-490-766)
sheeen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheeen »

Problémy s padáním by měl (nevím do jaké míry) řešit patch 1.2 Asi s tím jsou opravdu problemy..vydat na novou hru v krátké době dva patche..ale aspoň, že to v Eidosu řeší :)
MSI GE60 Intel Core i7-3610QM, 8GB RAM (DDR3), 15.6" FullHD, NVIDIA GeForce GTX 660M (2GB DDR5), 750GB HDD (7200RPM), SSD 60GB, BluRay
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Krom toho, že si pan jebak ani nepřečte diskusi trochu dozadu a nezjistí tak, že EfineSS nemá probléym s padáním hry jako takové, ale s "padáním" FPS tak tady už počtvrté zkouší nabízet svůj "warez postup" ;-)
Goldnoob team proud member!
jebak
Nováček
Nováček

Příspěvek od jebak »

Thellwin píše:Krom toho, že si pan jebak ani nepřečte diskusi trochu dozadu a nezjistí tak, že EfineSS nemá probléym s padáním hry jako takové, ale s "padáním" FPS tak tady už počtvrté zkouší nabízet svůj "warez postup" ;-)
no jo sem se preklik ale ten warez postup funguje a hitman už od dvojky beží na stejným enginu a pada a pada no staci ho nekreknout a jeto
sacrifice
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sacrifice »

pls help, som v misii New Life a nemozem najst v dome Microfilm, vie niekto kde sa nachadza?
AMD X2 3800+ AC Freezer 64 PRO | MSI K8N Neo4 F | A-DATA 2 x 512 MB RAM PC500 | Asus EN7900GT 256 MB + Zalman VF900-Cu |
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“